מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : עידכון לתוכנת caterpillar



natish
24/03/08, 23:04
יצא עידכון לתוכנת caterpillar לגירסה 1.2
העידכון מכניס כמה שינויים ואני מפרט:

1. הכנסה של האופציה לצילום המסך המובנה
2. ניתן להסיר תוכנות שהותקנו עם האינסטולר ישר מהספרינגבורד רק למכשירי 113 ומעלה (נוצר באישור NULLRIVER)
3. תומך בסאמרבורד
4. כמה שינויים קוסמטיים ל µCalendar
5. התאמה לתוספות שיבואו בעתיד.

התוכנה בתשלום כמובן והפאץ' לפריצה לא עובד על העידכון לכן שימו לב במידה והתוכנה אצלכם לא ברישיון.

יצחק
24/03/08, 23:16
העידכון מופיעה באינסטולר אני מבין ואם כן אין בעיה לעדכן נתי אני גירסה 114

natish
24/03/08, 23:17
העידכון מופיעה באינסטולר אני מבין ואם כן אין בעיה לעדכן נתי אני גירסה 114

כל עוד שילמת על רישיון אין בעיה לעדכן (גם ל-114) אבל אם התוכנה פרוצה ולא חוקית אז אל תעדכן כי הפאץ' לא עוזר אז שים לב :)

יצחק
24/03/08, 23:22
כל עוד שילמת על רישיון אין בעיה לעדכן (גם ל-114) אבל אם התוכנה פרוצה ולא חוקית אז אל תעדכן כי הפאץ' לא עוזר אז שים לב :)

תודה על הארת צומת ליבי דרך אגב אם היא פרוצה ועכשיו אני רוצה נגיד לשלם עליה יש אפשרות כזאת ואיך אני עושה זאת

dotan81
24/03/08, 23:26
כל עוד שילמת על רישיון אין בעיה לעדכן (גם ל-114) אבל אם התוכנה פרוצה ולא חוקית אז אל תעדכן כי הפאץ' לא עוזר אז שים לב :)

לפי מה שאני רואה הפא'ץ דווקא עובד אבל עד שעושים ריסט למכשיר אח"כ צריך להסיר ולהתקין אותו מחדש ואז הוא עובד (עד הריסט הבא)

natish
24/03/08, 23:26
תודה על הארת צומת ליבי דרך אגב אם היא פרוצה ועכשיו אני רוצה נגיד לשלם עליה יש אפשרות כזאת ואיך אני עושה זאת

תכנס לאתר של המפתחים RIP DEV יש שם אפשרות לשלם באמצעות PAYPAL ואז אתה תקבל קוד למייל שלך שאותו אתה צריך להכניס כשמבקשים בהתקנת התוכנה

natish
24/03/08, 23:28
לפי מה שאני רואה הפא'ץ דווקא עובד אבל עד שעושים ריסט למכשיר אח"כ צריך להסיר ולהתקין אותו מחדש ואז הוא עובד (עד הריסט הבא)

:) זה לא אמור להיות ככה. הפאץ' אמור להיות קבוע ואחרי ההתקנה שלו להחזיק גם בריסטים
בקיצור הוא לא עובד

יצחק
24/03/08, 23:31
תכנס לאתר של המפתחים RIP DEV יש שם אפשרות לשלם באמצעות PAYPAL ואז אתה תקבל קוד למייל שלך שאותו אתה צריך להכניס כשמבקשים בהתקנת התוכנה

תודה;)

natish
24/03/08, 23:31
תודה;)

בכיף :)

eitvrdt
24/03/08, 23:34
אם אני רוכש את התוכנה, הקוד יעבוד תמיד? כלומר גם אחרי רסטורים וכו'?

natish
24/03/08, 23:36
אם אני רוכש את התוכנה, הקוד יעבוד תמיד? כלומר גם אחרי רסטורים וכו'?

לא בטוח :rolleyes:
משתמש פירסם כאן שהקוד שהוא רכש לא עבד אחרי רסטור
אבל החברה מה- RIP DEV TEAM אומרים שהקוד אמור לעבוד גם אחרי רסטור

יצחק
24/03/08, 23:37
אם אני רוכש את התוכנה, הקוד יעבוד תמיד? כלומר גם אחרי רסטורים וכו'?

אם אני מבין נכון גם אחרי מאה ריסטורים הקוד צריך לעבוד היות שאתה שילמתה על הקוד הזה וזה קוד קבוע שאתה שילמתה עליו:)