מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : בעיה | אחרי עדכון לעברית, אין עדיין! מקלדת עברית



ariel135
23/03/08, 05:23
אז הכל עובד, גם הBROWSER עובד בעברית, וגם השמות של השירים בסדר. (לקח לי 4 שעות של ניסוי וטעייה עד שהכל עבד).
אך עדיין אין מקלדת בעברית.

דגם: 32GB
תוכנות מותקנות:
bidisupport (1.1.3/1.1.4)
hebrew keyboard

hebrew interface - all
hebrew keyboard - all

community sources

bsd subsystem
installer
openssh

bosstool


יש לציין שניסיתי את כל הקומבינציות של העברית האפשריות, וגם לפי המדריך, התקנתי לפי סדר מה שצריך ועדיין, אין מקלדת בעברית.

עזרה?

תודה!

המפציץ החמקן
23/03/08, 08:50
במקלדות אין לך russian (זו המקלדת בעברית) בכלל?

ariel135
23/03/08, 11:31
nope
ועבדתי ממש לפי המדריך.
(יש לציין שהממשק הוא בעברית אם אני רוצה.)

זה מה יש לי:
english - ON
english (uk)
french
french (canad)
german
japanese
spanish
italian
dutch
swedish
danish
norwegian bokmal
finnih
polish
portugese

זהו

Cainbot
23/03/08, 11:48
קרה לי גם.
כבה את המכשיר לגמרי (לחיצה ארוכה על כיבוי+Home ואז תעזוב את Home), והמקלדת אמורה להופיעה.

DJBH
23/03/08, 11:55
אז הכל עובד, גם הBROWSER עובד בעברית, וגם השמות של השירים בסדר. (לקח לי 4 שעות של ניסוי וטעייה עד שהכל עבד).
אך עדיין אין מקלדת בעברית.

דגם: 32GB
תוכנות מותקנות:
bidisupport (1.1.3/1.1.4)
hebrew keyboard

hebrew interface - all
hebrew keyboard - all

community sources

bsd subsystem
installer
openssh

bosstool


יש לציין שניסיתי את כל הקומבינציות של העברית האפשריות, וגם לפי המדריך, התקנתי לפי סדר מה שצריך ועדיין, אין מקלדת בעברית.

עזרה?

תודה!

לפי איזה דרך פרצת את המכשיר?

ariel135
23/03/08, 18:29
המדריך שלך, עשיתי הכל שם אחד אחד, אבל העברית נשארה הפוכה, אז התקנתי Source-ים אחרים של עברית (מה שכתבתי למעלה)

ariel135
23/03/08, 19:08
cainbot - זה לא יכניס את זה למצב RESTORE?

sagico
23/03/08, 19:38
כיבוי המכשיר לגמרי מתבצע עי לחיצה על מקש כיבוי לכמה שניות ואז הזזת הסלייד האדום

לחיצה של שני המקשים יחד לכמה שניות (בלי לשחרר מקש) עושה מה שנקרה hard reset (לשימוש במקרה שהמכשיר תקוע)

כיבוי מלא והדלקה מבצע reset בכל מקרה.

ariel135
23/03/08, 23:47
נו באמת! לעזאזל זה מה שעשיתי, וזה נכנס לי לrecovery Mode, אני לא רוצה לעשות ריסטור כי זה שואה להתקין את העברית שוב...
מה עושים?

galshahaf
24/03/08, 16:48
תשמע, גם לי זה קרה, פרוץ עם הzphone וזה יעבוד מצויין!
כשפרצתי בעצמי לא הייתה מקלדת, וגם הסאמרבורד לא עבד ואחרי שפרצתי עם הזיפון זה התחיל לעבוד

ariel135
24/03/08, 18:50
איך בידיוק?
אני ניסיתי עם הziphone וזה נדפק לי, אז עבדתי לפי המדריך..