מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : חדש מהרוסים :) Apple Screenshot Enabler מובנה



hanand
19/03/08, 01:13
אזהרה לא ניתן להסרה מושלמת כמו כל תכנית שלהם .....

הם גילו סוד של APPLE שמאפשר אחרי התקנה של התכנה שלהם לחיצה על HOME + כפתור MUTE

וה SCREEH SHOT נשלח לתמונות :) מגניב


יש להוסיף את הסורס למי שלא הוסיף כבר http://repository.ripdev.com
ולהתקין את Apple Screenshot Enabler
אזהרה

אי אפשר להסיר את התכנה כמו שצריך ... כמו כל דבר אצלם

האיכות מדהימה . אין הבדל בין התוצאה של התמונה למסך האמיתי

natish
19/03/08, 01:15
סתם מעפן!
למה לצלם את המסך בצורה מסורבלת כל כך כשיש תוכנות נוחות כמו Capture
ועוד. לדעתי ממש אבל ממש מיותר.

hanand
19/03/08, 01:19
1 . כי זאת לא תוכנה זאת אופציה שקיימת במכשיר הם רק איפשרו אותה

2. Capture מתנגש את
CATERPILLER

hanand
19/03/08, 01:20
הם גם קיבלו מחמאות מכל האתרים החשובים על התגלית שלהם


http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=34459

http://www.tuaw.com/2008/03/18/ripdev-discovers-how-to-activate-iphone-screen-shots/

מחמאות מאריקה ......

CoronaLVR
19/03/08, 01:21
מסורבלת?
כולה ללחוץ על שתי כפתורים ואתה יכול לצלם מכול מקום בלי שום תוכנה חיצונית וזה נשמר בתיקית תמונות.

natish
19/03/08, 01:21
הם גם קיבלו מחמאות מכל האתרים החשובים על התגלית שלהם


http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=34459

http://www.tuaw.com/2008/03/18/ripdev-discovers-how-to-activate-iphone-screen-shots/

מחמאות מאריקה ......

תגלית המאה... :)

natish
19/03/08, 01:24
לדעתי זה סתם...
מה שכן אני אומר לזכותם שהתמונה הרבה יותר חדה מאשר ב- Capture

hanand
19/03/08, 01:25
תנסה תבדוק

למה להתקין תוכנה שיש את האופציה

אני מבין שאתה מזלזל ב ericasadun

natish
19/03/08, 01:50
תנסה תבדוק

למה להתקין תוכנה שיש את האופציה

אני מבין שאתה מזלזל ב ericasadun

חס וחלילה מזלזל בה,
הנהפוך הוא אני מחזיק ממנה כתותחית על.

התקנתי לפי המלצתך אבל שוב אני לא ממש מוצא את הנוחות בזה למרות שאמרתי שתמונה חדה יותר

hanand
19/03/08, 02:12
שטויות לא חשוב

מה שחשוב זה תעשה Capture ל
Home Screen שלך
תפתח את התמונה וזה פשוט לא יאומן 1x1
לרגע שכחתי שזאת תמונה ולא הבנתי מה קרה ל Summer Board שלי
שלא עובר דפים

מדהים

natish
19/03/08, 02:17
שטויות לא חשוב

מה שחשוב זה תעשה Capture ל
Home Screen שלך
תפתח את התמונה וזה פשוט לא יאומן 1x1
לרגע שכחתי שזאת תמונה ולא הבנתי מה קרה ל Summer Board שלי
שלא עובר דפים

מדהים

כן גם לי זה קרה :rolleyes::D

gilf
19/03/08, 02:50
מישהו יכול לתת דוגמה לשימוש בScreenshot באייפון?
נראה לי לא שימושי בעליל. אחד מהדברים שהייתי מוריד כשרק קיבלתי את המכשיר ואף פעם לא השתמשתי בו.

natish
19/03/08, 02:52
מישהו יכול לתת דוגמה לשימוש בScreenshot באייפון?
נראה לי לא שימושי בעליל. אחד מהדברים שהייתי מוריד כשרק קיבלתי את המכשיר ואף פעם לא השתמשתי בו.

זה מועיל למי שעושה מדריכים ויוצר ערכות נושא
למשתמש הרגיל זה לא הכי מועיל, פרט לצילום מסך להראות הודעות שגיאה או סימנים מוזרים שמופיעים

iPhoner(?)
19/03/08, 03:01
יש לי בעייה...
הצילום מסך לא רק שיוצא באיכות מחורבנת
- ובמחורבנת אני מתכוון שאי אפשר אפילו לקרוא כיתוב בסאמרבורד, רואים גוש של חלקים לבנים.
אלא גם מחרבן את האיכות (אם כי לא אותה רמת חרבון ;) ) של תמונות שצולמו במצלמה...

tmadman
19/03/08, 04:39
יש לי בעייה...
הצילום מסך לא רק שיוצא באיכות מחורבנת
- ובמחורבנת אני מתכוון שאי אפשר אפילו לקרוא כיתוב בסאמרבורד, רואים גוש של חלקים לבנים.
אלא גם מחרבן את האיכות (אם כי לא אותה רמת חרבון ;) ) של תמונות שצולמו במצלמה...
בגלל האיכות הגבוהה יכול לקחת לו קצת זמן לטעון את התמונה. תן לזה כמה שניות.

iPhoner(?)
19/03/08, 04:41
תודה, אבל הבעיה נפתרה לאחר ריסט (למרות שכבר ניסיתי את זה פעמיים... אבל הפעם זה עבד!).
הבעיה לא הייתה קשורה למשהו כמו שתיארת, אבל תודה על ההתייחסות בכל מקרה.

dor_s
19/03/08, 05:26
חחזזק כל הכבוד להם

obazz47
19/03/08, 16:21
תודה

ramit
19/03/08, 18:19
ומי שרוצה אפשרות להפעיל (ולכבות) את התכונה הזו, שיעתיק את Photos.plist (מה-zip המצורף) אל:
/System/Library/PreferenceBundles/MobileSlideShowSettings.bundle/
ויעשה reset.

תחת Settings->Photos תמצאו כפתור חדש: Enable Screenshots, כמו בתמונה המצורפת.

לא צריך להתקין את הסורס של הרוסים. כל מה שהוא עושה זה שינוי ב-plist באופן קבוע, בלי אפשרות בחירה.

(נבדק על 1.1.2)

natish
19/03/08, 18:24
ומי שרוצה אפשרות להפעיל (ולכבות) את התכונה הזו, שיעתיק את Photos.plist (מה-zip המצורף) אל:
/System/Library/PreferenceBundles/MobileSlideShowSettings.bundle/
ויעשה reset.

תחת Settings->Photos תמצאו כפתור חדש: Enable Screenshots, כמו בתמונה המצורפת.

(נבדק על 1.1.2)

עובד גם על 114
תודה :)

IlanF
19/03/08, 19:22
ומי שרוצה אפשרות להפעיל (ולכבות) את התכונה הזו, שיעתיק את Photos.plist (מה-zip המצורף) אל:
/System/Library/PreferenceBundles/MobileSlideShowSettings.bundle/
ויעשה reset.

תחת Settings->Photos תמצאו כפתור חדש: Enable Screenshots, כמו בתמונה המצורפת.

לא צריך להתקין את הסורס של הרוסים. כל מה שהוא עושה זה שינוי ב-plist באופן קבוע, בלי אפשרות בחירה.

(נבדק על 1.1.2)
השינוי בקובץ המצורף זה מה שהתוכנה של הרוסים משנה?
אפשר להתקין את זה במקום התוכנה?
עריכה.. עובד מעולה.. סוף סוף אפשר להעיף את DOCK...

dbr126
19/03/08, 19:40
ואללה עובד מעולה! תודה רמי :)

אודי
19/03/08, 23:54
עובד מעולה גם על 113

obazz47
20/03/08, 14:05
זה עובד!! איזה תמונה מעולה

leorii2000
23/03/08, 23:30
nnnn

gilosh1977
25/03/08, 11:46
על מה לוחצים? על מנת ליצור תמונה?

ramit
26/03/08, 00:19
על מה לוחצים? על מנת ליצור תמונה?

על הכפתור ועל mute ביחד

יונתן כהן דור
27/03/08, 02:59
רסמי אחת התוכנות

ADAR777
01/05/08, 16:38
תודה גבר הרבה זמן חיפשתי תוכנב כזאת (טובה) הCapture
מחייבת אותנו לשים את הלחצן צף על המסך כדי לצלם וזאת לא אפשר לשים אותה באיזה תיקיה ולשוח ממנה :p

dotan81
01/05/08, 16:41
למה להקפיץ למה?!