מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : משחק כוח המשיכה..



marksab
16/03/08, 01:26
שלום לכל חברי הפורום.. ראיתי באיזה סירטון ממש מזמן (עוד שהאייפון היה בגדר חלום אצלי :) )
משחק שהבחור שמדגים אותו פשוט מצייר לו צורות גאומטריות שברגע שהוא מסיים ליצור אותם הן נופלות
"לרצפה" של אייפון... הוא יכול גם לקחת אותם לאחר שנפלו ולזרוק אותם בחלל האייפון..
מצטער על ההסבר הבעייתי, לכן גם קשה לי למצוא על המשחק חומר בפורום או בנט בכלל...
אם מישהו מכיר, בבקשה!!!! :d
תודה לכל העונים..
מארק.

mor
16/03/08, 01:29
כן זה נקרא Iphysics

marksab
16/03/08, 01:51
תודה רבה רבה... בדיוק מה שהתכוונתי.. פשוט כניראה שהתלהבתי יותר מידי, לא ממליץ.. :)

mor
16/03/08, 01:53
זה משחק חמוד כשלומדים אותו..... :)

marksab
16/03/08, 01:59
זה משחק חמוד כשלומדים אותו..... :)

הסבר בקשה!!! :p

mor
16/03/08, 02:02
צריך להעביר צורה אחת שתיגע בצורה השניה בעזרת צורות שאתה יוצר....זה קצת מסובך להסביר...

marksab
16/03/08, 02:06
אתה מדבר על ה"קירות" הירוקים בצדדים??

mor
16/03/08, 02:07
את..... והקירות הירוקים בצדדים זה רק בשלב הראשון מאוד קשה להסביר איך לשחק בזה...תנסה קצת בסוף תקלוט את המשחק :)

marksab
16/03/08, 02:20
SORRY מור... :oops: אבל אני בכיוון הנכון??
זאת אמרת המטרה היא לגרום לשני הקירות הירוקים לגעת אחד בשני..?
שאני אדע למה לשאוף..! :D

mor
16/03/08, 02:22
לא.... בשלב הראשון אם אני לא טועה יש כוכב וריבוע...? הם צריכים לגעת אחד בשני....יש הוראות בשלב הראשון שאומרים לך לצייר ריבוע או משהו.....

marksab
16/03/08, 02:40
אהה אוקי... קלטתי את העניין.. אבל למה אחרי 4 שלבים אני חוזר להתחלה??
יש איך להוריד שלבים נוספים או משהו??

mor
16/03/08, 02:41
יש, תעשה חיפוש בפורום יש איזה סורס שאני לא זוכרת אותו שאפשר איתו להוריד את כל הזלבים...נכון משחק נחמד כשלומדים את הקטע?

obazz47
16/03/08, 12:03
זה מישחק מעולה שיש לך את כל השלבים.:d

unleashed
16/03/08, 14:38
יש חבילות שלבים בinstaller ששוות זהב :) מעבירות את הזמן כמו כלום
H3X's Vehicular Pack
Rawd's Moto-pack 2008
שניהן בsource של iphysics

marksab
16/03/08, 21:00
התקנתי את השלבים מ - http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=18245&highlight=%F9%EC%E1%E9%ED+Iphysics

לא עובד לי... :( לא יודע למה, אבל המשחק לא מזהה אותם..
יש למישהו רעיון למה??

marksab
16/03/08, 22:23
יש חבילות שלבים בinstaller ששוות זהב :) מעבירות את הזמן כמו כלום
H3X's Vehicular Pack
Rawd's Moto-pack 2008
שניהן בsource של iphysics

ד"א - לא מצליח למצוא את ההורדות של השלבים..
תחת איזה סורס בדיוק?

unleashed
17/03/08, 00:07
R4m0n (iPhysics): iphone.r4m0n.net/repos

noamphil
17/03/08, 09:10
באיזה גירסה אתה?

marksab
17/03/08, 12:15
1.1.3.. אבל מזה משנה?? יכול להיות שזה לא עובד בגירסה הזאת?? :shock:
זה סכ"ה אפדייט למשחק, לא??

marksab
19/03/08, 15:36
מקפיץ הודעה כי זה מתחיל לחרפן אותי... :) לא מצליח לגרום לשלבים החדשים להתעדכן במשחק!!
צריך להתקין משהו נוסף אולי?? או להתקין קודם את השלבים ורק לאחר מכן את המשחק?
עזרה בבקשההההה....! :cry:

STAM
19/03/08, 20:34
ב-INSTALER אחרי REFRESH SOURSE מופיע כבר 31 LEVELS של המשחק הזה.
LINK עם 59 LEVELS:
http://iphysics.r4m0n.net/index.php?title=Custom_Levelpacks
שמים את הקבצים של ה-LEVELS ב:
/var/mobile או /var/root
Media/iPhysics

marksab
19/03/08, 23:26
ב-INSTALER אחרי REFRESH SOURSE מופיע כבר 31 LEVELS של המשחק הזה.
LINK עם 59 LEVELS:
http://iphysics.r4m0n.net/index.php?title=Custom_Levelpacks
שמים את הקבצים של ה-LEVELS ב:
/var/mobile או /var/root
Media/iPhysics

אחי, עכשיו שנכנסתי ל winscp שמתי לב שאכן כל השלבים שהורדתי מופיעים! אך אני לא רואה אותם
במשחק עצמו... איך זה יכול להיות ומה גורם לזה?? ד"א - בלינק שהבאת אין לי מושג מה עושים..
אתה יכול לפרט מעט??
שוב תודה..

STAM
20/03/08, 08:22
אני מישתמש iPhone Browser אצלי 1.1.2 בתיקייה App...=>private=>Media=>iPhysics יש 31 LEVELS מהסורס המקוריים.
ב-LINK שלמלה אתא מוריד כול הקבציי Levelpacks)ZIP) ,פותח אותם ומעתיק לאותו מקום שני קבצים(תיקייה וקובץ Levelpack).

marksab
20/03/08, 10:31
אני מישתמש iPhone Browser אצלי 1.1.2 בתיקייה App...=>private=>Media=>iPhysics יש 31 LEVELS מהסורס המקוריים.
ב-LINK שלמלה אתא מוריד כול הקבציי Levelpacks)ZIP) ,פותח אותם ומעתיק לאותו מקום שני קבצים(תיקייה וקובץ Levelpack).


עשיתי... לא עובד.. יכול להיות שזה קשור לכך שאצלי זה crayon physics??
ככה זה מופיע גם בתיקיות...
media-->crayon physics

marksab
21/03/08, 10:56
מקפיץ....... חבר'ה, למה לוקח לכם המון מן לעזור לי?באמת שאני לא מסתדר.. לא ביקשתי הרבה. :(

STAM
21/03/08, 16:36
איך מכשיר שלך פרוצ ואיזה אתא גירסה?
אצלי גם crayon physics ו הכול עובד.
תיצור איתא קשר ב-(SKYPE(STAM69