מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : לקח זמן אבל זה בסוף זה עובד



orarbel
15/03/08, 14:03
Osx על פיסי

dark123455
15/03/08, 14:04
אתה יכול להדריך אותי איך עשיתה את זה??

orarbel
15/03/08, 14:15
כן, חיפשתי בגוגל OSX86 , הורדתי מביטורנט גירסה שנקראת kalyway
כמובן שזה לא עבד , כל פעם היתה בעיה , חיפשתי בגוגל איך פותרים , ואזז צצה בעיה אחרת עד שבסוף זה עבד
לכל מחשב יש חומרה שונה לכן מה שהיה אצלי לא יהיה בדיוק כמו לכל אחד אחר

TYTYTYTY
15/03/08, 14:21
אז זה עובד על פיסי?
זה עובד טוב?
כמה המערכת שוקלת?

orarbel
15/03/08, 14:26
עובד מצויין, בהתחלה חשבתי שאני אתקין סתם בשביל הכיף , לשחק קצת אבל להשתמש בxp
עכשיו נראה לי שאני אשאר עם הosx
יש כמה גירסאות, זאת שוקלת 5.7 גיג'ה

TYTYTYTY
15/03/08, 14:29
אם אני מוריד את המערכת הפעלה האחרונה שאפל הוציאו זה בסדר היא שוקלץ 7.5 גיגה ?
מהם הדרישות שהם יעבדו טוב

dark123455
15/03/08, 16:52
אור אתה יכול להדריך אותי בבקשה אני מת למערכת הפעלה של mac !!!

Yotam.B
15/03/08, 18:12
מזל טוב :) התברכת במערכת ההפעלה הכי נוחה בעולם! תהנה.

pokibatz
23/03/08, 21:46
אור שלום,
אני מנסה כבר הרבה זמן להתקין ולא מצליח.
אתה יכול לרשום איזה גרסא (מדוייקת) התקנת ואיך התבצע התהליך..
האם התקנת אותה במקביל ל xp ? אם כן איך?
המפרט שלי נבדק פעמים רבות ומתאים לגמריי למערכת ההפעלה.
תודה רבה,
איתי.

noamphil
23/03/08, 22:01
סתם שאלה:
אתה יכול לעשות במערכת שהורדת "expose" ויש לך את widget?

orarbel
23/03/08, 22:19
גם לי לקח הרבה מאוד זמן עד שזה הצליח להתקין
הגירסה המדוייקת הינה: KALYWAY_LEO_10.5.1intel_SSE2_SSE3
התקנתי במקביל לXP ע"י יצירת מחיצה בהארד דיסק
על כל שגיאה שאתה מקבל חפש בגוגל את הפתרון

ipod touch boy
23/03/08, 22:23
Osx על פיסי

אמרתי לך כבר שאתה גאון?

orarbel
23/03/08, 23:03
בסה"כ עבדתי לפי מדריכים ברשת , גאונים האנשים מאחורי הפרוייקט הזה (osx86)

ipod touch boy
23/03/08, 23:20
בסה"כ עבדתי לפי מדריכים ברשת , גאונים האנשים מאחורי הפרוייקט הזה (osx86)

הצלחתי להתקין את זה על המחשב של בן דוד שלי

XeDoPL
25/03/08, 14:33
אני הסנתי שאם אני קונה את הערכת המקורית ב 700 שקל
וישנה אותה טיפה זה יעבוד

איך אני עושה את זה?
או שאתם יכולים ללתת לי הורדה כבר מוכנה לחסוך לי את הכסף

תודה מראש
דור

EMT
29/03/08, 15:37
אני הסנתי שאם אני קונה את הערכת המקורית ב 700 שקל
וישנה אותה טיפה זה יעבוד

איך אני עושה את זה?
או שאתם יכולים ללתת לי הורדה כבר מוכנה לחסוך לי את הכסף

תודה מראש
דור


הורדת התוכנה היא קצת לא חוקית, אני לא רוצה לתמוך בהורדות פיראטיות של תוכנות כאלו ואחרות ...
אבל אם במקרה תמצא בגוגל או ב BitTorrent או ב eMule אחת מהגרסאות הפרוצות כגון:
1. kalyway
2. iATAKOS
3. Tiger for x86pc by Viper
4. Mac OSX 10 5 1 Leopard Patched For Intel and AMD (ISO)
5. KALYWAY LEOPARD 10 5 1 intel SSE2 and SSE3
6. Zephyroth's Leopard-10 5 2-AMD-EFI-Rev2 [IPM-BR] iso
7. osx86 Leopard flat image (install mac os x 10 5 from windows) 3865071 TPB

ש"מוכנות" פחות או יותר להתקנה על מחשב pc רגיל, זו בעיה שלך ... ;)

TALTOL15
29/03/08, 16:07
שאלה מטומטת אבל אני לא גאון מחשבים :)

איך יוצרים מחיצה חדשה? אם אני יתקין על D וישמור את הדברים בC כלום לא ייפגע?

אני מוריד את מערכת Mac OSX 10 5 1 Leopard Patched For Intel and AMD (ISO) ש"מוכנה" לPC

djzander
29/03/08, 16:58
הקטע פה הוא שיהיה לכם חומרה מתאימה , יכול להיות שתצליחו להתקין אבל לא יהיה לכם סאוונד ואינטרנט או רזולוציות מאוד נמוכות , כל מיני .
ההצעה שלי היא לקנות מחשב עם מפרט מדוייק ולהתקין , כשהחומרה נתמכת זה תהליך פשוט מאוד .
בניתי כמה וכמה מחשבים כאילה ואני יכול להגיד שזאת מערכת חביבה יש בה הרבה חסרונות אבל גם הרבה ייתרונות , כמערכת מולטימדיה זאת מערכת מצויינת !

אני היום עובד עם 3 מחשבים אחד hackintosh ואחד pc חזק מאוווד למשחקים .

Noamn
29/03/08, 21:01
הורדתי עוד מזמן את הגרסא של הiatakos אבל יש בעיה שחייבים הארדיסק חדש לא הצלחתי ליצור מחיצה מקבילה לזו של הxp.... אתם יודעים איך זה אפשרי?

תודה..

djzander
29/03/08, 23:24
partition magic

Noamn
30/03/08, 16:30
באיזה פורמט לעשות את המחיצה?

djzander
30/03/08, 17:49
Mbr

planB
30/03/08, 18:26
Mbr
מה MBR
זה לא פורמט מחיצה

pokibatz
30/03/08, 21:10
פורמט המחיצה של המק צריך להיות fat 32 והכונן של הווינדוס צריך להיות ntfs ולעשות את שניהם כפריימרי ..

orarbel
30/03/08, 21:14
פורמט המחיצה של המק צריך להיות מפורמט כ Fat32 , בזמן ההתקנה של Osx , אתה מפרמט אותו שוב ל Hfs+ , אבל ה Mbr נשאר.
אני התקנתי על Logical Partition ולא על Primary

vaza
01/04/08, 14:23
הsdk עובד לך?