מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : הודעה רשמית | Ziphone 2.6 - עכשיו גם לטאץ' :)



Yotam.B
14/03/08, 08:13
הלילה זיברי הוציאה גירסא חדשה לתוכנה שלו שגם מותאמת לאייפוד טאץ' - מעכשיו גם בעלי אייפוד טאץ' יכולים להנות מהתוכנה.
לא הוזכרו תיקוני באגים בקשר לאייפון, מקווה שיש.

*עובד רק על גירסא 1.1.4 - יש לעשות ריסטור לגירסא זו לפני השימוש בתוכנה.
http://www.downloadziphone.org/

תהנו ;)

http://img227.imageshack.us/img227/2217/ziphonemacxr5.jpg


עריכה - פתרון למי שנתקל בבעיית ה-Spamming AT באמצע התהליך : (קרדיט ל-Roei_Dacho)
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?p=125680&posted=1#post125680

Niv iPhone
14/03/08, 08:41
לא הבנתי למה התכוונת ב"מעכשיו גם בעלי אייפוד טאץ' יכולים להנות מהתוכנה" , אבל אני פרצתי את הטאץ' 8 ג'יגה שלי כבר לפני חודש בערך עם ה - Ziphone 2.5 שעבד פשוט מצויין , לחיצה קטנה , דקה ויש לך מכשיר פרוץ .
כנראה שהתכוונת שעכשיו זה "רשמי" למרות שאני מאמין שהעבודה היא אותה עבודה ..

Remo
14/03/08, 08:45
לא הבנתי למה התכוונת ב"מעכשיו גם בעלי אייפוד טאץ' יכולים להנות מהתוכנה" , אבל אני פרצתי את הטאץ' 8 ג'יגה שלי כבר לפני חודש בערך עם ה - Ziphone 2.5 שעבד פשוט מצויין , לחיצה קטנה , דקה ויש לך מכשיר פרוץ .
כנראה שהתכוונת שעכשיו זה "רשמי" למרות שאני מאמין שהעבודה היא אותה עבודה ..

ה-Ziphone לא פעל על חלק ממכשירי ה-8GB ובכלל לא פעל על ה-16/32 (פרט לאיזה האק מכוער- הלחיצות).
הגרסא הזו מותאמת רשמית לטאצ'.

Y SoulMate Y
14/03/08, 11:07
Ok, אני חושב שאני הראשון שניסה את זה פה... לאחר לילה שלם של נסיונות לJB, שאף אחד מהם לא הועיל, ניסיתי היום את הגרסא החדש של זיפון, שלמרבה הפלא... לא עבדה לי בהתחלה, ולא לעוד הרבה אנשים. לאחר מכן, ניסיתי לעשות ריסטור מלא למכשיר שלי במחשב אחר, ולהפעיל את התוכנה החדשה של זיפון גם במחשב האחר, ו... זה עבד! =]
אני אבדוק אם הכל עובד, כולל Installer, ושאין בעיות של "מקלדת קפואה" ואני אחזור אליכם =]

mhu
14/03/08, 11:12
Ok, אני חושב שאני הראשון שניסה את זה פה... לאחר לילה שלם של נסיונות לJB, שאף אחד מהם לא הועיל, ניסיתי היום את הגרסא החדש של זיפון, שלמרבה הפלא... לא עבדה לי בהתחלה, ולא לעוד הרבה אנשים. לאחר מכן, ניסיתי לעשות ריסטור מלא למכשיר שלי במחשב אחר, ולהפעיל את התוכנה החדשה של זיפון גם במחשב האחר, ו... זה עבד! =]
אני אבדוק אם הכל עובד, כולל Installer, ושאין בעיות של "מקלדת קפואה" ואני אחזור אליכם =]

הסיבה שזה עבד לך במחשב אחר היא מכיוון שה ITUNES שם לא שמר את הגדרות המכשיר הישנות שלך.

חשוב לזכור שאחרי כל שיחזור לא לאפשר ל ITUNES לסנכרן אוטומטית את גיבוי המכשיר הקודם! זה המתכון לכל התקלות שלכם לאחר השימוש בתוכנה.

יש לבטל את אפשרות הסינכרון האוטומטית ב ITUNES ולהגדיר את המכשיר אחרי השחזור כמכשיר חדש

Y SoulMate Y
14/03/08, 11:23
הסיבה שזה עבד לך במחשב אחר היא מכיוון שה ITUNES שם לא שמר את הגדרות המכשיר הישנות שלך.

חשוב לזכור שאחרי כל שיחזור לא לאפשר ל ITUNES לסנכרן אוטומטית את גיבוי המכשיר הקודם! זה המתכון לכל התקלות שלכם לאחר השימוש בתוכנה.

יש לבטל את אפשרות הסינכרון האוטומטית ב ITUNES ולהגדיר את המכשיר אחרי השחזור כמכשיר חדש

אה, אני יודע... לאחר כל ריסטור, ישר סגרתי את האייטונס לפני שהוא הספיק להכיר את המכשיר בכלל
אבל טיפ נכון בעיקרון, תודה :]

Avraham_k1
14/03/08, 11:47
הסיבה שזה עבד לך במחשב אחר היא מכיוון שה ITUNES שם לא שמר את הגדרות המכשיר הישנות שלך.

חשוב לזכור שאחרי כל שיחזור לא לאפשר ל ITUNES לסנכרן אוטומטית את גיבוי המכשיר הקודם! זה המתכון לכל התקלות שלכם לאחר השימוש בתוכנה.

יש לבטל את אפשרות הסינכרון האוטומטית ב ITUNES ולהגדיר את המכשיר אחרי השחזור כמכשיר חדש

הכוונה לעשות ככה:
http://www.up2.co.il/upload_pics/2/95u1k3v7f.jpg
?

Y SoulMate Y
14/03/08, 11:50
הכוונה לעשות ככה:
http://www.up2.co.il/upload_pics/2/95u1k3v7f.jpg
?

בדיוק...

נצל"ש, לבינתיים הכל עובד 10, התקנתי עברית וכו', האימייל תקין, ואין שום בעיות ב"ה =]

Avraham_k1
14/03/08, 11:53
רגע ומי שאין לו 1.1.4 לא יכול להשתמש בתוכנה? :/ איך הוא יעדכן את הגירסא?

Xite
14/03/08, 12:19
אז לא הבנתי.. עובד על Itouch 16gb?

yefa
14/03/08, 12:23
אז לא הבנתי.. עובד על Itouch 16gb?

כן זה כל החידוש

Yotam.B
14/03/08, 12:24
כן, בגירסא 1.1.4

amitmatalon
14/03/08, 12:39
מישהו ניסה על אייפוד 16-32gb? אחרי שיגידו לי שעובד אני יעשה:)

osher
14/03/08, 12:40
את הטאצ' שלי קניתי ממש מהראשונים שיצאו, לכן אם אעשה Restore
הוא יחזיר אותי לגרסא 1.1.1, איך אני עושה Restore ל 1.1.4?

יש לציין שלא פרצתי את המכשיר כלל עד עכשיו והוא בגרסת ה 8 Gb.
זו בטח נשמעת שאלה טיפשית, אבל אני קצת בוסר,
אשמח לעזרה.

Remo
14/03/08, 13:17
את הטאצ' שלי קניתי ממש מהראשונים שיצאו, לכן אם אעשה Restore
הוא יחזיר אותי לגרסא 1.1.1, איך אני עושה Restore ל 1.1.4?

יש לציין שלא פרצתי את המכשיר כלל עד עכשיו והוא בגרסת ה 8 Gb.
זו בטח נשמעת שאלה טיפשית, אבל אני קצת בוסר,
אשמח לעזרה.

ה-restore יתקין לך 1.1.4, ואם לא, shift+restore ייתן לך לבחור לאיזו גרסא לעשות restore (את הקבצים עצמם יש בפורום מדריכים).*

osher
14/03/08, 13:26
ה-restore יתקין לך 1.1.4, ואם לא, shift+restore ייתן לך לבחור לאיזו גרסא לעשות restore (את הקבצים עצמם יש בפורום מדריכים).*

:p
המון תודה!!

עוד שאלה, בהנחה שכרגע אין סביבי רשת אלחוטית (WiFi) הפריצה לא תתן לי כלום, נכון?
הורדת אפליקציות יכולה להתבצע רק דרך האינסטולר והוא כאמור עובד רק על גבי רשת אלחוטית, אני צודק?

amitmatalon
14/03/08, 13:29
:p
המון תודה!!

עוד שאלה, בהנחה שכרגע אין סביבי רשת אלחוטית (WiFi) הפריצה לא תתן לי כלום, נכון?
הורדת אפליקציות יכולה להתבצע רק דרך האינסטולר והוא כאמור עובד רק על גבי רשת אלחוטית, אני צודק?

נכון מאוד.

mhu
14/03/08, 13:36
לאחר עשרות פניות בפרטי החלטתי לפרסם מדריך על שימוש ב ZiPhone 2.6 למכשירי אייפוד טאץ בבלוג שלי
בכתובת http://www.****************/

zarsko
14/03/08, 13:57
עובד טוב מאוד בגירסא 1.1.4 ניסיתי היום ותוך שניה נפרץ בלי בעיה =] תודה!

tomer4321765
14/03/08, 14:00
אני עבדתי עם ה-ziphone החדש והצלחתי.
עכשיו אני מקווה שבר יצליח כי הוא מתלונן שהוא לא מצליח הרבה פעמים.
נקווה שיותר לא יהיו ביקורות רעות על ה-ziphone שהוא לא עובד.

shaharwong
14/03/08, 15:18
הכל טוב יפה.. שזה עובד..
אבל משיהו בדק את התפקוד של המכשיר אחרי הפריצה?
והמקלדת בעברית?

tomer4321765
14/03/08, 15:32
הכל טוב יפה.. שזה עובד..
אבל משיהו בדק את התפקוד של המכשיר אחרי הפריצה?
והמקלדת בעברית?

מצוין!

Y SoulMate Y
14/03/08, 15:40
ישל'י 32gb, פרצתי בעזרת הזיפון החדש, והכל עובד 10, כולל עיברית, כולל הכל! =]
ועכשיו, ישל'י שאלה אחרת... בהנחה שאני עושה ריסטור לאחר Jb, המכשיר חוזר ממש ממש כמו שהוא היה כשקיבלתי אותו? ללא שום תוספות קוד וכו'? ואפילו המערכת הפעלה תתפוס ב-ד-י-ו-ק אותו נפח דיסק במכשיר כפי שהיא הייתה לפני הjb? =]
אשמח מאוד אם מישו' רציני יוכל לענות לי על זה, תודה מראש =]

tomer4321765
14/03/08, 15:51
ישל'י 32gb, פרצתי בעזרת הזיפון החדש, והכל עובד 10, כולל עיברית, כולל הכל! =]
ועכשיו, ישל'י שאלה אחרת... בהנחה שאני עושה ריסטור לאחר Jb, המכשיר חוזר ממש ממש כמו שהוא היה כשקיבלתי אותו? ללא שום תוספות קוד וכו'? ואפילו המערכת הפעלה תתפוס ב-ד-י-ו-ק אותו נפח דיסק במכשיר כפי שהיא הייתה לפני הjb? =]
אשמח מאוד אם מישו' רציני יוכל לענות לי על זה, תודה מראש =]

נכון מאוד!

Y SoulMate Y
14/03/08, 16:08
נכון מאוד!
אתה בטוח? כי אני חושב שבאחת הפעמים שניסיתי לעשות JB, ולאחר מכן עשיתי ריסטור, נפח גודל המערכת היה יותר גדול מאשר איך שקיבלתי את המכשיר מהקופסא...
למרות שיש מצב שאני סתם מדמיין ;]
מ'אתה אומר?

amitmatalon
14/03/08, 16:40
אפשר לפרוץ איתה 16gb?

Y SoulMate Y
14/03/08, 16:54
אפשר לפרוץ איתה 16gb?
כן =]
היא נועדה ל16/32GB בגרסא 1.1.4

mhu
14/03/08, 16:55
אפשר לפרוץ איתה 16gb?

אפשר לפרוץ איתה כל מכשיר iPod Touch יש מדריך שכתבתי ב http://****************

פעם הבאה פשוט תקרא את כל השרשור!

amitmatalon
14/03/08, 17:10
עכשיו עשיתי על אייפוד 16gb וזה עובד!! אני פשוט כל כך שמח!! עובד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קודם אתם חייבים לפני שעושים גירסא 1.1.4.(כן, 1.1.4 וזה פורץ) תוך איזה 10-15 שניות זה פרץ לי! אני כל כך מאושר

Kawa
14/03/08, 17:17
שלום
אין צורך בwifi ע"מ לפרוץ את המכשיר באמצעות תוכנה זו נכון?

tomer4321765
14/03/08, 17:21
שלום
אין צורך בwifi ע"מ לפרוץ את המכשיר באמצעות תוכנה זו נכון?

אין צורך.
אבל יש צורך ב-wifi כדי להוריד דברים מהאינסטולר.

duduhy84
14/03/08, 20:21
שלום לכולם,
כל פעם שאני מנסה לפרוץ את הipod שלי מהתוכנה הזו אני מקבל על האייפוד את ההודעה -
Waiting For A Response ולא קורה עוד כלום....
אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח
תודה
דודו

shayyl
14/03/08, 20:46
גם אני משתתף בבעיה העם אחרי הריסטור יש להגדיר את האייפוד כחדש או לסגור את האיטונס
קצת יותר פרטים
תודה

DJBH
14/03/08, 22:23
BobSfog, תודה רבה, קבל נעוץ.

האמת שאני עדיין לא ניסיתי, אך אני עומד לנסות.
אחרי שאצליח, אני אפרסם מדריך מפורט למי שלא הצליח, כיצד להשתמש בתוכנה.
שימו לב שהמדריך שאני אכתוב, פורסם בתת-פורום שלנו, מדריכים ל-iPod Touch.

big d
15/03/08, 11:55
זה פוגע באחריות של המכשיר?

Seter
15/03/08, 17:27
השתמשתי בתוכנה על מנת לפרוץ אייפוד טאץ' 8.
לאחר הפריצה הותקנו לי שני אייקונים חדשים כשאחד מהם הוא ה-Installer אבל מאז המכשיר נתקע הרבה פעמים ומכריח אותי לכבות אותו בעזרת כפתור הכיבוי וה-Home כי שום דבר אחר לא מגיב...

כמו כן אני לא רואה שלאחר התהליך שביצעתי עפ"י הבלוג יש עברית וזה מאוד חבל.... מעבר לכך בלוח השנה אני רואה את התאריך של היום (15) ולידו ריבועים שאני מניח שהם בעברית.

יש פתרונות?

tomer4321765
15/03/08, 17:39
השתמשתי בתוכנה על מנת לפרוץ אייפוד טאץ' 8.
לאחר הפריצה הותקנו לי שני אייקונים חדשים כשאחד מהם הוא ה-Installer אבל מאז המכשיר נתקע הרבה פעמים ומכריח אותי לכבות אותו בעזרת כפתור הכיבוי וה-Home כי שום דבר אחר לא מגיב...

כמו כן אני לא רואה שלאחר התהליך שביצעתי עפ"י הבלוג יש עברית וזה מאוד חבל.... מעבר לכך בלוח השנה אני רואה את התאריך של היום (15) ולידו ריבועים שאני מניח שהם בעברית.

יש פתרונות?

לא יודע מה הבעיה אבל תנסה לעשות שוב פעם ריסטור ל-1.1.4 ותפרוץ מחדש בעזרת ה-ziphone החדש.
לגבי השעה השניה-מה מאוד חבל?שאתה לא יכול להרים אצבע לשניה ואתה עצלן???
להתקין עברית לא לוקח יותר משתי דקות!תעשה קצת משהו בעצמך.התוכנה לא חייבת לעשות בשבילך הכול.

Seter
15/03/08, 18:03
לא יודע מה הבעיה אבל תנסה לעשות שוב פעם ריסטור ל-1.1.4 ותפרוץ מחדש בעזרת ה-ziphone החדש.
לגבי השעה השניה-מה מאוד חבל?שאתה לא יכול להרים אצבע לשניה ואתה עצלן???
להתקין עברית לא לוקח יותר משתי דקות!תעשה קצת משהו בעצמך.התוכנה לא חייבת לעשות בשבילך הכול.

משום מה גם אחרי ריסטור ופריצה מחדש האייפוד לא מגיב..... בעיקר כאשר נכנסים לאינסטולר.... כאילו המקלדת קפואה ושום דבר מלבד שימוש ב-Home+Power לא עוזר.

minkin
16/03/08, 13:45
אז בגדול מה עושה הזיפ פון?

amitmatalon
16/03/08, 14:07
אז בגדול מה עושה הזיפ פון?

ג'ייל ברייק למכשיר-נפתח לך אינסטולר

עמית מנור
16/03/08, 14:21
למה כולם רוצים את התוכנה הזאת מה כל כך טוב בה?

uriler
16/03/08, 14:53
למה כולם רוצים את התוכנה הזאת מה כל כך טוב בה?

על איזה תוכנה אתה מדבר?

זיפון או ה installer?

זיפון - מאפשר פריצה קלה ופשוטה, בשתי לחיצות כפתור, תוך שניות בודדות (פחות מדקה).
installer - מאפשרת התקנת יישומים נוספים על האייפון / אייפוד טאץ'.

big d
16/03/08, 18:46
למה אף אחד לא עונה אני שאלתי שאלה האם זה פוגע באחריות של המכשיר?

avnerko
16/03/08, 20:02
הצלחה.
אז ככה, עשיתי את כל התהליך (jb+עברית+ממשק+מקלדת+summerboard) על ה Touch 8gb שלי
בהתחלה היתה בעייה של הsb עם ה Keyboard אבל לאחר הסרה והתקנה מחדש, הכל עובד (גם ה Sb)

עדיין יש לי בעיית ה "youtube Cannot Connect" אבל אני מקווה למצא לזה פתרון

הלכתי עפי המדריך הזה. בנתיים הכל טוב

אם יש למישהו פתרון טוב לבעיית ה-youtube אנא לפנות אליי (ניסיתי התקנת ה Youtube Fix, כולל התקנה והסרה וכדו' - לא עובד)

Orloss
17/03/08, 14:14
כע פרצית את האייפוד 8gb
שלי אם התכנה ועכשיו מאיפה אני מתקין את "עדכון ינואר"?
ואני לא מצליח להזיז אייקונים ככה שיהיו לי שתי דפים של Apps
בבקשה תעזרו ליי!
תודה.

קורליי:]
17/03/08, 22:23
עובד לייייייי סופסוף!!
תודה רבה!!!

Seter
17/03/08, 22:26
עדיין לא עובד.... האייפוד ממשיך לקפוא וזאת לאחר מספר ריסטורים.
יש למישהו רעיון?

Cainbot
18/03/08, 17:59
יעבוד גם על 32gb?

idg604
20/03/08, 12:53
הלינק לא טוב

Y SoulMate Y
20/03/08, 16:16
יעבוד גם על 32gb?
חבל שלא קראת את כל ההודעות בנושא, כי אני כבר אמרתי שיש לי אייפוד 32GB והכל עובד לי פרפקט ב"ה עד כה ;]

JSG
21/03/08, 17:25
מישהו יכול להסביר בבקשה איך מורידים את התוכנה?הלינק מוביל לדף שאין בו הורדה ישירה..

Cainbot
21/03/08, 17:36
מישהו יכול להסביר בבקשה איך מורידים את התוכנה?הלינק מוביל לדף שאין בו הורדה ישירה..

http://www.ziphone.org/

JSG
21/03/08, 17:45
תודה...
הורדתי והוא אומר לי שאני צריכה להוריד איזו תוכנה של מיקרוסופט.
מה התוכנה הזאת? איך מורידים אותה?

omerhay95
21/03/08, 23:13
אם אני פורץ ועושה ריסטור ל 1.1.3 זה יעבוד?

TALTOL15
23/03/08, 15:54
שלום,
אני קצת אהבל בדברים האלו אז אל תצחקו על השאלות.
אחרי שפרצתי אותוף מאיפה אאני מוריד את העיברית וכל התוכנות האלו שאני רוצה להוסיף?
הבנתי ש"עידכון ינואר" עולה כסף?

המכשיר נפרץ אני רק לא יודע להתקין את השאר

omerhay95
23/03/08, 21:53
פועל מצויין.
אני כותב את זה מהאייפוד :)

JSG
23/03/08, 23:25
מישהו יכול לעזור?

Cainbot
23/03/08, 23:44
שלום,
אני קצת אהבל בדברים האלו אז אל תצחקו על השאלות.
אחרי שפרצתי אותוף מאיפה אאני מוריד את העיברית וכל התוכנות האלו שאני רוצה להוסיף?
הבנתי ש"עידכון ינואר" עולה כסף?

המכשיר נפרץ אני רק לא יודע להתקין את השאר

אני קיבלתי את המכשיר בגרסה 1.1.4 והוא כבר בא עם חבילת ינואר, אז לא נראה לי שהיא עולה כסף.
ברגע שפרצת את המכשיר תותקן התוכנה Installer לבד. כדי להוסיף עיברית תכניס את הסורס hebrew4iphone.com/repo.xml, ותתקין מהסורס Hebrew 4 iPhone את BidiSupport (1.1.3/1.1.4) ואת Hebrew keyboard (כדי להפעיל את המקלדת תבחר במקלדת רוסית מתוך ההגדרות). עוד מידע באתר hebrew4iphone.com.

JSG - את חייבת להוריד את התוכנה? אני קיבלתי את ההודעה כיכול להיות שאני אצטרך אבל לא חובה (אצלי לפחות).

JSG
23/03/08, 23:47
אין לי ברירה. אני לא מצליחה לפרוץ ידנית, והמליצו לי לפרוץ בתוכנה..
אם זה לא זה ולא זה, אני אצטרך לבקש ממישהו שאני מכירה, והאנשים שאני מכירה לוקחים על זה יותר מאה חמישים שקל..

TALTOL15
24/03/08, 13:53
Cainbot תודה לך! עזרת לי מאוד!

anarchistangel
26/03/08, 18:55
עובד מצויין
תודה רבה
זה גם התקין לי אינסטולר לבד

big d
26/03/08, 20:32
אני קצת חושש לפרוץ את המכשיר אבל שאני נכנס לתוכנה ולוחץ "jailbreak itouch" מה אמור לקרות?

JSG
27/03/08, 00:02
אל תדאג.. גמני בהתחלה ממש פחדתי לפרוץ, בקטע של האחריות והכל, אבל אחרי שאתה פורץ זה קלי קלות, ובמידת צורך, פשוט תעשה ריסטור באייטונס אם המכשיר מתקלקל, ואז בכלל לא יודעים שפרצת..
מה שקורה כשאתה לוחץ על הכפתור זה שהתוכנה פורצת את האייפוד בעצמה, מבלי שתצטרך לדאוג ולהבין מה שקורה.. הכי פשוט, הכי קל.

big d
27/03/08, 18:19
וזהו אחריי שזה פורץ הכל בעיברית ואפשר להתקין משחקים/תוכנות וכו...?

big d
28/03/08, 18:01
מישהו יכול לעזור לי זה דיי דחוף

JSG
28/03/08, 19:24
כן, אפשר. זה הרעיון בפריצה..

big d
28/03/08, 19:26
אז כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ jailbreak itouch והמכשיר פרוץ?

big d
28/03/08, 20:16
טוב פרצתי את המכשיר ועכשיו זה נותן לי אינסטלר וזי כזאת מה אני צריך לעשות?

omerhay95
28/03/08, 21:00
מהאינסטולר אתה מתקין דברים.הזי זה סתם קישור לבלוג שלו.

big d
28/03/08, 21:01
אבל למה המכשיר לא הפך להיות בעיברית ואם תוכל בבקשה לתת לי את כל הדרך של הפריצה עד הסוף

big d
28/03/08, 23:02
והאם השפה במכשיר אמורה להפוך ישר אחרי הפריצה לעיברית?

JSG
29/03/08, 16:30
לא, אתה צריך לשנות את ההגדרות. את הגדרות המקלדת אתה משנה לרוסית (אל תדאג כתוב רוסית אבל זה עברית..), ואת ההגדרות שפה (שבבינלאומי בכללי בהגדרות) אתה משנה לעברית.

Anxiety
07/04/08, 16:08
איפה אני מוריד את התוןכנה ?

Requish
07/04/08, 16:15
לא יודע עם כדאי למה אני פרצתי כבר בכל דרך אפשרית :)) חיחיחיח
והקטע עם הזיפון עשה לי כל הזמן בעיות אני אישית אומר שכדאי לפרוץ אותו בדרך הרגילה והטובה ל113 זה הכי היכ הכי טוב ונוח :)

Master-Splinter
18/04/08, 12:58
מה צריך להוריד באתר הזה? את הiLiberty?

Master-Splinter
18/04/08, 13:29
האייפוד לא מזהה לי את המחשב אחרי שניסתי להתקין עברית חייב עזרה דחוףףף
זה רושם לי
itunes could not connect to the ipod
because an unknown error occurred

oviloga
24/04/08, 22:56
ראיתי שיש כבר גרסה 3, השאלה אם צריך לעשות אותו דבר?

כמה דברים :
מאיפה אפשר להוריד קובץ של גרסה 1.1.4 שמתאים לטאץ'?(הקובץ שיש בפורום של האיפון מתאים לצאץ')?
או שאפשר לעדכן בצורה רגילה מהאיטונס ואז לפרוץ?