מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : בעיה| הורדת משחקים דרך ה-installer



PitTheKiller
11/03/08, 22:29
יש לי Ipod Touch 8 ג'יגה .. גירסא 1.1.1 והוא פרוץ כמובן..

עכשיו לפני כמה זמן לא היית את הבעיהה..

אבל עכשיו.. כל פעם שאני רוצה להוריד משחק או כל דבר אחר.. הוא לא נותן לי..

כאילו אני לא מחובר לרשת כלשהי..

אבל אני מחובר ויכול לגלוש והכל טוב ויפהה... =]]

אז למה אני לא מצליח להוריד משחקים ותוכנות דרך ה-Installer !?..

תודה מראש !

Remo
11/03/08, 22:37
אתה מצליח להתקין דברים אחרים מהאינסטולר?

PitTheKiller
11/03/08, 22:46
לאא...חחח

כל דבר....

איך פותרים את הבעיהה?

המפציץ החמקן
11/03/08, 22:54
איזו הודעה הוא נותן לך?

מ'קורה אחי חחחxd.....

Remo
11/03/08, 22:59
לך ל-Uninstall באינסטולר, בחר את Installer עצמו ולחץ Reinstall (יופיע במקום לחצן ה-Uninstall).
לאחר מכן אתחל את המכשיר.

DJBH
12/03/08, 15:54
לך ל-Uninstall באינסטולר, בחר את Installer עצמו ולחץ Reinstall (יופיע במקום לחצן ה-Uninstall).
לאחר מכן אתחל את המכשיר.

נסה לעשות מה שעומר ייעץ לך לעשות, בכל-זאת, איזו הודעה מופיעה לך כשאתה מנסה להתקין דברים?

PitTheKiller
12/03/08, 19:36
אוקיי... אז ככה..

אני מחובר לרשת והכל...

אני ניכנס ל-Installer .. מנסה להוריד משחק...

הוא עושה Downloading Package .. וזה מתקדם.. ומורידד..

ושזה מסיים להוריד.. הוא רושם: Error! -- Package Download Failed ..

וגם שניסיתי לעשות ReInstall ל-Installer הוא עשה את אותה השגיאה אחרי שהוא סיים להורידד..

מה לעשות ?!

rkiller
13/03/08, 09:41
היי,
הייתה לי בדיוק אותה הבעיה. לאחר שעשיתי delete queue יכול להוריד דברים והכל היה טוב ויפה...

מקווה שזה יעזור לך גם כן

godmoney
13/03/08, 10:37
תלך לתוכנה כלשהי, תעשה לה Install ובמקום - Install או Add the queue תעשה Clear Queue.
אמור לפתור לך את הבעיה.

rkiller
13/03/08, 10:44
כן:)
לזה התכוונתי

PitTheKiller
13/03/08, 13:20
כשאני מנסה להתקין תוכנה או משחקק..

יש לי רק INstall או Add To Queue .. אין לי Clear Queue ..

** עריכה **

אחרי שאני מנסה להוריד פעם ראשונהה...

זה עושה Failed ..

ובפעם השנייה.. יש את ה- Clear Queue .. ואני לוחץ על זה.. מנסה להתקין שובב..

ועדיין לא עובד..

מה לעשות ?!

המפציץ החמקן
13/03/08, 13:35
תשמע הייתה לי את אותה בעיה
פשוט לעשות ריסטים ולנסות עוד פעם ועוד פעם
בעיה מעצבנת במיוחד
עכשיו לפעמים השרתים גם עמוסים שתדע (בכל זאת תנסה כל הזמן)

PitTheKiller
13/03/08, 16:05
מזא"ת ריסטים ?!..

לעשות למכשיר כל פעם שזה קורה ריסט ולנסות להוריד שוב ?..

או כל פעם לעשות Clear Queue ?!...