מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : בעיית WIFI באייפוד 4, גרסה 5.0.1



zzcckk
13/12/11, 16:00
שלום,
ברשותי אייפוד דור 4 שעודכן לגרסה 5.0.1.
הכל סבבה אבל ה-WIFI מקרטע - לרוב הוא לא מזהה רשתות, ואם כן אז הוא מאפשר גלישה של מספר דקות ואז מתנתק ולא מזהה יותר את רשת ה-WIFI.

קראתי באיטרנט שזוהי בעיה בגרסה עצמה שעוד מספר לא מבוטל של אנשים דיווחו עליה (חייב להודות שבפורום פה לא ראיתי תגובה כזו, אלו זה פשוט בגלל אופן החיפוש שעישיתי).

בכל מקרה, שאלתי היא האם יש פיתרון לבעיה המרגיזה הזאת????

תודה.

MASTER HACKER
13/12/11, 16:21
בWIFI אחרים הכל זורם כמו שצריך?

zzcckk
13/12/11, 16:23
בWIFI אחרים הכל זורם כמו שצריך?

לא. ניסיתי בהמון רשתות, כולל בשידור אינטרנט מהאייפון, ואת הרוב הוא לא זיהה. את מה שזיהה והתחבר הוא איבד לאחר כמה דקות של שימוש...

MASTER HACKER
13/12/11, 16:33
ניסת לעשות ריסטור?...בדר"כ זה פותר 90% מהבעיות בכיף..
נסה לחשוב גם אולי התקנת איזה שהוא טוויק מהסידיה שדפק לך את זה..

zzcckk
31/12/11, 09:28
הוא לא פרוץ! ורסטור לא עוזר...
הצעות?

zzcckk
12/05/12, 16:01
טוב אז עדכנתי את המכשיר לגרסא 5.1.1 - לא חשוב לי שיהיה פרוץ, העיקר שיהיה לו כבר אינטרנט!
לצערי, גם זה לא עזר? יש הצעות? האם אתם חושבים במדובר בבעיה חומרתית ואין אופציה אחרת??

Noam
12/05/12, 16:20
אתה עם 5 חודשים ואותה בעייה? איך הסתדרת עד כה?
בכל מקרה, עושה רושם שמדובר בבעיית חומרה ולא תוכנה
מתי ואיפה קנית את המכשיר?

zzcckk
12/05/12, 16:23
רק כשאני ממש קרוב לראוטרים אני מצליח לקלוט WIFI...

Noam
12/05/12, 16:28
ולשאלה האחרונה ששאלתי?

zzcckk
12/05/12, 16:31
נקנה לפני שנה בערך, חדש מהארץ - אח שלי קנה אותו והוא היה סבבה. כשקיבלתי אותו (כחמישה חודשים) עשיתי עדכון לגרסא 5.0.1 ומשם התחילו הבעיות.

Noam
12/05/12, 16:33
תנסה לבדוק אם יש עדיין אחריות, תברר עם החנות.
אגב, שביצעת עדכון ל5.1.1
לאחר מכן שיחזרת מגיבוי קודם באייטיונס או הגדרת כמכשיר חדש?

zzcckk
12/05/12, 16:36
עדכנתי דרך המכשיר עצמו - פשוט הצמדתי אותו לראוטר שלי... ככה שלא היה צריך להגדיר כלום.
לצערי אין אחריות, נראה לי שאלך לחנות תיקוני אייפונים ואבקש שיבדקו לי. פשוט רציתי לחסוך כסף על הבדיקה ובגלל זה העלתי את הנושא פה...

Noam
12/05/12, 16:41
עדיף שתנסה לבצע ריסטור "נקי" דרך האייטיונס לגרסה 5.1.1
לאחר מכן אל תשחזר מגיבוי קודם ותבדוק אם יש שינוי.