מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלה | יש אפשרות להחליף את כיתוב ה"iPod" למעלה?



AmirXs
10/03/08, 21:06
האם אפשר להחליפו בתמונה/טקסט?
אם כן אשמח להסבר.

תודה רבה!

DJBH
10/03/08, 21:11
יש לך את התוכנה Costumize, דרכה אתה יכול לשנות איזה אייקונים שבא לך ואיך שבא לך כולל שינוי הכותרת של ה-iPod.
תוכל למצוא אותה תחת All Packages.

AmirXs
10/03/08, 21:21
יש לי את costumize, אבל לא מצאתי שם אפשרות כזאת.

איזו קטגוריה צריך לשנות?

תודה.

המפציץ החמקן
10/03/08, 21:27
ב springboards למטה יחסית
אני ב 1.1.3 ולא עובד לי ..... זה מעצבן

AmirXs
10/03/08, 21:30
אתה מדבר על ה"springboard strings"?

כי אין שם אפשרות כזאת...

אני ב1.1.2

המפציץ החמקן
10/03/08, 22:08
איזו גסרא הקוסטומיז?
אצלי 1.21
בכל מקרה זה ב"קאגוריה" בקוסטומיז אחת לפני האחרונה

roei_dacho
10/03/08, 23:46
אתה יכול להתקין Make It Mine מהאינסטולר ואז להכניס איזה טקסט שתרצה

yuv95
11/03/08, 07:23
אני שיניתי בגרסא 1.1.1 אבל איך לאזעזל אני מחזיר לipod??? כי בbackup יש של חברת סלולר....

roei_dacho
11/03/08, 17:16
אני שיניתי בגרסא 1.1.1 אבל איך לאזעזל אני מחזיר לipod??? כי בbackup יש של חברת סלולר....
תתקין MAKE IT MINE ותכתוב iPod
מה קשה בזה?
ו SPRINGBOARD.STRINGS אי אפשר ב113
תצטרכו לשנות תקובץ ידנית

AmirXs
14/03/08, 13:17
תודה רבה!
האם יש אפשרות לשים תמונה במקום?