מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : ניסוי|סקופ- unlock לאייפון 4S ללא פריצה וללא תוכנה



Aarón
18/11/11, 10:47
בניסוי שערך בחור בשם-Michael Capozzi, נתגלה באג בגירסה iOS5 בו הצליח לפתוח את המכשיר לכל סים ללא תוכנה, פריצה, וכדו...



http://up353.siz.co.il/up1/jy0mwr2czelm.jpg


בכל אופן הניסוי נערך על מכשיר 4S שנרכש ב-T-Mobile, ואינו מבטיח כלום לגבי מכשירים אחרים.
כל העיניין בבדיקה, ומדווחים כי הם מנסים עם כל מיני מכשירי 4S ולא חייבים מכשיר שנרכש דווקא ב-T-Mobile.

אילו השלבים.

-הכנס כרטיס סים של הספק המקורי של-AT&T.
-חייג-611 למוקד שירות הלקוחות של- AT&T ולנתק את השיחה.
-הפעל מצב טיסה.
-הוצא את כרטיס הסים של-AT&T.
-הכנס כרטיס סים של-T-Mobile.
-ודא ש-WiFi במצב כבוי (ודא שגם האפשרות "שכח רשת זו " לא פעילה כדי לוודא שהוא אינו מתחבר -באופן אוטומטי מאוחר יותר).
-כבהמצב טיסה, ואת "אייפון מחפש רשת".
-זה יוביל למצב שהתפוח יופיע.
-הפעלת אקטיבציה תוצג על המסך.
-רשת EDGE תופעל אוטומטית - הסימן "E" יופיע בפינה השמאלית העליונה של המסך.
-המתן כ 20-30 שניות, וכבה את הטלפון.
-הפעל את ה-אייפון ומסך האקטיבציה יוצג שוב.
-כאשר תראה אות בר אחד, הקש על מצא רשת סלולרית.
-הוצא את כרטיס הסים.
-מסך אקטיבציה יוצג עוד פעם.
-הכנס כל כרטיס SIM.
-סיימת ביצעת אנלוק!

שימו לב: חלק מהמשתמשים דיווחו כי זה פתח את מכשירם, אך לאחר איתחול המכשיר הוא לא נשאר פתוח והם היו צריכים לחזור על הפעולות מחדש.
*הניסוי עבד לבחור הנ"ל, ואין ערובה כי יעבוד אצלכם...
מתוך: iclarified (http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=18132)

gofpelTXI5U&feature=player_embedded

matari
18/11/11, 11:59
רגע אז אני יכול לקנות מארה?ב אייפון ב200 דולר עם חוזה ולעשות לו את האנלוק הזה ואני אוכל לשים סים מחברות סלולר בישראל?

W.Elad
18/11/11, 12:03
רגע אז אני יכול לקנות מארה?ב אייפון ב200 דולר עם חוזה ולעשות לו את האנלוק הזה ואני אוכל לשים סים מחברות סלולר בישראל?

מכשיר שנמכר בארה"ב ב 200$ הוא לרוב עם חוזה (אלא אם אתה קונה נוקייה בת שלוש).
ברגע שיש לך חוזה, אתה תשלם הרבה יותר מעבר ל 200 דולר היות ויש חיוב קבוע.


ההמלצה האישית שלי היא לקנות סים פרי מקורי.

מכשיר נעול הוא דאגה לכל אורך חיי השימוש במכשיר, אם מדובר ב"באג" של גרסה 5 הוא יסגר בעתיד בכל מקרה.

Netbloe
18/11/11, 12:25
אין מצב שיעבוד על 4 נעול?

W.Elad
18/11/11, 12:30
אין מצב שיעבוד על 4 נעול?

הפרסם הזה לא זכה לגל של אמינות
אבל! מכיוון שהוא לא מצריך פריצה / עדכון או מחיקה של המכשיר, ניתן לנסות לבצע אותו ולראות.

לפי דעתי הוא לא באמת שווה משהו.

natish
18/11/11, 14:34
רגע אז אני יכול לקנות מארה?ב אייפון ב200 דולר עם חוזה ולעשות לו את האנלוק הזה ואני אוכל לשים סים מחברות סלולר בישראל?

שים לב שזה באג ב- iOS 5 שצפוי להסגר בגרסה הבאה. מי שמסתמך על פתרונות דמיקולו שכאלה סופו שיתקע עם מכשיר נעול.

Aarón
18/11/11, 16:37
בכל אופן הניסוי נערך על מכשיר 4S שנרכש ב-T-Mobile, ואינו מבטיח כלום לגבי מכשירים אחרים.



*הניסוי עבד לבחור הנ"ל, ואין ערובה כי יעבוד אצלכם...


חברים, נא להתייחס לכל הכתבה ולראות שלא לכולם זה עבד.
המלצה שלי, זה לרכוש מכשיר unlocked ולא להסתבך בכל מיני קומבינות כאלו ואחרות.
מה גם שאותם אנשים, היו צריכים לחזור על כל פעולות האקטיבציה כל כיבוי של המכשיר, בדומה לטורבו סים.

kibub
18/11/11, 22:07
זה עובד!
תפסיקו להיות שליליים אני גר בחו"ל ואצלי בעבודה 3 חבר,ה הצליחו לפתוח ואצל אחד מהם כל פעם שהמכשיר נכבה צריך לעשות את השלבים מחדש.
תפסיקו להיות כאלה פחדנים! זה לא יכול להרוס ולא לעשות נזק אז למה לא לנסות?
אני לא יכול לחכות ליום שאני ישדרג ל4S אני מקווה שבקרוב (עדיין עם IPHONE 4.2.1)

ronier
20/11/11, 10:39
טוב בואו נעצור הכל רגע!!
לא הבנתי כלום..
יש לי אייפון 4 עם גירסא 5.0. נעול מארה"ב עם מודם 01.59.00.
כמה שאלות.
1. זה באמת עובד בארץ? מישהו ניסה עם אותם דברים שיש לי?
2. זה עושה SIMFREE בשרתים של אפל? או משהו שצריך לעשות אחרי כל REBOOT?
3. יש אפשרות לעשות את זה כשהמודם משונמך? לא הבנתי עם זה באג ב IOS 5 או במודם החדש?

Bar
20/11/11, 10:48
טוב בואו נעצור הכל רגע!!
לא הבנתי כלום..
יש לי אייפון 4 עם גירסא 5.0. נעול מארה"ב עם מודם 01.59.00.
כמה שאלות.
1. זה באמת עובד בארץ? מישהו ניסה עם אותם דברים שיש לי?
2. זה עושה SIMFREE בשרתים של אפל? או משהו שצריך לעשות אחרי כל REBOOT?
3. יש אפשרות לעשות את זה כשהמודם משונמך? לא הבנתי עם זה באג ב IOS 5 או במודם החדש?

1. לא ידוע...מציע לך לא לנסות היות ויש לך מודם שניתן לפריצה.
2. לא זה לא קשור לשרתי אפל. בכל כיבוי צריך לחזור על הפעולה.
3. לא רלוונטי בשבילך כמו שאמרתי.

dbenun
21/11/11, 13:02
מישהו ניסה את זה על אייפון 4 ???

dbenun
22/11/11, 14:39
מישהו ניסה את זה על אייפון 4 ???

מישהו?

Bar
22/11/11, 14:49
מישהו?

הנושא נבדק במערכת על אייפון 4 ונמצא שזה עובד למספר דקות מועט ושוב מתנתק כך שזה לא רלוונטי (החזיק 5 דקות).