Shai Mizrachi
18/11/11, 02:08
לפי האנליסט Mark Mahaney מבית סיטיגרופ חברת הענק Amazon עתידה להוציא מכשיר סמארטפון עד סוף השנה הבאה שיתחרה בסמארטפונים אחרים בזכות מחירו הנמוך.
חברת Amazon ממשיכה במגמה להציע מכשירים חכמים בעלות נמוכה.
לא לכל אחד יש 500$ לקניית אייפד 2, ולזה בדיוק התכוונה חברת אמאזון כשהשיקה את הטאבלט שלה Kindle Fire המוצע במחיר של 200$.
הפעם היא פונה לשוק רחב יותר - שוק הסמארטפונים.
http://img526.imageshack.us/img526/9231/amazonandroid.jpg
סמארטפון של Amazon עם מערכת הפעלה Android - שחקן חדש במשחק.
האנליסט Mark Mahaney פירסם כי החברה עתידה להשיק את מכשיר הסמארטפון הראשון שלה לקראת סוף השנה הבאה, ומחירו לחברות הסלולר יעמוד על כ - 170$.
על פי הדיווחים, המכשיר מיוצר בעזרתה של חברת Foxconn (אחת היצרניות המרכזיות של מכשיר האייפון) ויהיה מכשיר עם ביצועים ויכולות ממוצעות.
מערכת ההפעלה שרצה כיום ב Kindle Fire הינה אנדרואיד ואני מעריך כי גם בסמארטפון העתיד לצאת יהיה את המערכת ההפעלה Android.
בנוסף, כנראה שאמאזון תטמיע את שבב ה NFC (יכולת לקיים תשלומים והעברת מידע בצורה חכמה ע"י המכשיר).
אם אתם שואלים אותי, אז אני לא יודע אם סמארטפון הממותג כמכשיר זול יכול לרגש אותי בצורה כלשהי.
האם תקנו את הסמארטפון של Amazon במידה והעלות שלו תהיה נמוכה מאוד?
חברת Amazon ממשיכה במגמה להציע מכשירים חכמים בעלות נמוכה.
לא לכל אחד יש 500$ לקניית אייפד 2, ולזה בדיוק התכוונה חברת אמאזון כשהשיקה את הטאבלט שלה Kindle Fire המוצע במחיר של 200$.
הפעם היא פונה לשוק רחב יותר - שוק הסמארטפונים.
http://img526.imageshack.us/img526/9231/amazonandroid.jpg
סמארטפון של Amazon עם מערכת הפעלה Android - שחקן חדש במשחק.
האנליסט Mark Mahaney פירסם כי החברה עתידה להשיק את מכשיר הסמארטפון הראשון שלה לקראת סוף השנה הבאה, ומחירו לחברות הסלולר יעמוד על כ - 170$.
על פי הדיווחים, המכשיר מיוצר בעזרתה של חברת Foxconn (אחת היצרניות המרכזיות של מכשיר האייפון) ויהיה מכשיר עם ביצועים ויכולות ממוצעות.
מערכת ההפעלה שרצה כיום ב Kindle Fire הינה אנדרואיד ואני מעריך כי גם בסמארטפון העתיד לצאת יהיה את המערכת ההפעלה Android.
בנוסף, כנראה שאמאזון תטמיע את שבב ה NFC (יכולת לקיים תשלומים והעברת מידע בצורה חכמה ע"י המכשיר).
אם אתם שואלים אותי, אז אני לא יודע אם סמארטפון הממותג כמכשיר זול יכול לרגש אותי בצורה כלשהי.
האם תקנו את הסמארטפון של Amazon במידה והעלות שלו תהיה נמוכה מאוד?