מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : חסימת אינטרנט באייפד- עזרה דחופה



רפי12
13/11/11, 23:56
ערב טוב, רציתי לדעת אם יש דרך לחסום את האינטרנט באייפד שלי (בקוד או משהו).

הסיבה היא שהאייפד מסתובב בין המון אנשים, ואני היחיד שאמור להשתמש באינטרנט, מה שבפועל לא קורה, והחבילה (5g) נגמרת מהר מאוד.

תודה רבה לעוזרים!!

Ton147852
14/11/11, 08:45
תוריד את lockdown ותנעל משמה את הsafrai..

רפי12
14/11/11, 10:31
את הספרי אני יכול לנעול גם בהגדרות. הבעיה שלי היא אפליקציות אחרות שמשתמשות באינטרנט (פייסבוק, סקייפ).
ולצערי אין חבילות גדולות יותר מחמש ג?יגה, אחרת הייתי עושה.

shaim
14/11/11, 17:03
במקום לנעול את ספארי, תנעל את אפליקציית ההגדרות.
ולפני שאתה מוסר את האייפד תכבה את התקשורת הסלולרית.

לחילופין, אתה יכול פשוט להוציא את הסים לפני שאתה מוסר את המכשיר......

רפי12
14/11/11, 18:43
איך נועלים את אפליקציית ההגדרות? זה יכול להיות טוב.
להוציא את הסים זה בעייתי כל פעם...
ולסגור תקשורת סלולרית זה בסיסי וכל אחד ידע לפתוח את זה...

shaim
14/11/11, 19:36
התכוונתי שתכבה את התקשורת הסלולרית במקביל לנעילת ההגדרות....
שלא יוכלו לשנות לך....
כל תוכנת נעילה מסידיה תעשה את העבודה.
lockdown, locktopus, iProtect,
וכו'

Bar
14/11/11, 20:59
תוציא את הסים כשאתה מעביר אותו למישהו אחר?

ofirayn
27/11/11, 10:17
איזה חבילת גלישה יש לך???
בפלאפון יש חבילת גלישה ללא הגבלת נפח (הגבלת מהירות אחרי 1 או 5 גיגה) אולי זה פיתרון בשבילך

רפי12
27/11/11, 13:07
איזה חבילת גלישה יש לך???
בפלאפון יש חבילת גלישה ללא הגבלת נפח (הגבלת מהירות אחרי 1 או 5 גיגה) אולי זה פיתרון בשבילך

יש לי 5 ג'יגה.
אחרי 5 ג'יגה עדיין יש אינטרנט, אבל בצורה איטית יותר.

נכון לעכשיו מה שעשיתי זה למחוק אפליקציות שהשתמשו בהרבה רוחב פס.:cry:
בסוף השבוע (דצמבר) תהיה חבילה חדשה ונראה איך זה יעבוד שם.

ofirayn
27/11/11, 17:36
באיזה חברה אתה???

רפי12
27/11/11, 23:59
באיזה חברה אתה???

באייפד פלאפון.
באייפון סלקום.

ofirayn
29/11/11, 13:36
לפלאפון יש חבילת גלישה של 10 ג?יגה וההפרש בינה לבין ה5 היא 20 שקלים אולי שווה לך לשדרג...

רפי12
02/12/11, 12:16
לפלאפון יש חבילת גלישה של 10 ג?יגה וההפרש בינה לבין ה5 היא 20 שקלים אולי שווה לך לשדרג...

בפלאפון- גם במוקד וגם ב-2 סניפים ונקודות מכירה אמרו לי שיש רק עד 5 ג'יגה..

Bar
02/12/11, 18:40
אני בפלאפון עם חבילת 10 gb.

ofirayn
05/12/11, 00:46
גם אני ;)

ItaiHay
05/12/11, 21:31
בפלאפון- גם במוקד וגם ב-2 סניפים ונקודות מכירה אמרו לי שיש רק עד 5 ג'יגה..


אני בפלאפון עם חבילת 10 gb.


גם אני ;)

גם אני.

אני ממליץ לך פשוט להוציא את הסים. זה לא יצרוך ממך תוכנות כאלו ואחרות. פושט שמור אותו בארנק יחד עם הכלי להוצאת סים :)

רפי12
06/12/11, 15:56
גם אני.

אני ממליץ לך פשוט להוציא את הסים. זה לא יצרוך ממך תוכנות כאלו ואחרות. פושט שמור אותו בארנק יחד עם הכלי להוצאת סים :)

זו לא ישים מבחינתי... ;)

אבדוק לגבי 10 ג'יגה עם פלאפון.