מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלה בקשר למיקרו סים לאייפד 2 3G חשוב מאוד!



NitRos
16/10/11, 19:02
אהלן רכשתי אייפד 3G
ואני מעוניין לרכוש לו מיקרו סים

כרגע אני לקוח של סלקום ויש לי סים רגיל (לא מיקרו) עם חבילת גלישה
נסיון ללכת לבקש מהם מיקרו סים בטענה שיש לי גם אייפון 4 עלה בתוהו והם מסרבים להנפיק לי מיקרו סים..

מישהו ניסה לאחרונה להוציא מהם מיקרו סים או שיש לו איזה רעיון עם מה אני יכול לגשת לסלקום ולבקש?

תודה רבה זה חשוב לי מאוד.

6977045
17/10/11, 02:41
קראתי פעם שצריך להגיד להם שזה לדיבורית בלו טוס לרכב (או שקר דומה), אני יחפש לך בדיוק את הקישור ..
אל תוותר .. אל תיתן להם לעשוק אותך ..

meir_225
17/10/11, 02:48
למה שלא תגזור את הסים הרגיל שלך וזהו?

yosisndr
17/10/11, 14:46
אני פשוט הלכתי לסניף הקרוב למקום מגורי , קניון ערים כפר סבא וביקשתי להחליף את ה SIM
ה SIM הקודם היה אמנם USIM וכבר היתה לי עליו חבילת גלישה לא מוגבלת.

החליפו ללא בעיה.

לכן עצתי לך לסניף שנה את תכנית הדאטה שלך ובקש החלפה.

גם אני לקוח של סלקום....

NitRos
18/10/11, 14:31
אוקיי עדכון מהיום
דיברתי עם המוקד של סלקום ובקשתי לקבל בנוסף ליוסים שיש לי מיקרו בטענה שקניתי אייפון 4 פרטי ואני רוצה שיהיה לי עוד סים
הם אמרו שטכנולוגית זה לא אפשרי לעשות דבר כזה, והדבר היחידי שהיא יכולה לעזור לי בו זה להחליף את היוסים שיש לי בסים דור שני שאי אפשר לקבל בו שירותי אינטרנט ו/או הודעות ולקבל מיקרו סים
עכשיו מכיוון שהמיקרו סים הולך לאייפד זה לא עוזר לי שבאייפון שיש לי אני אקבל סים נכה שאי אפשר לעשות איתו כלום..
בקיצור אני צריך להחליט מה עושים?
חיטטו אותי או שיש עוד איזה דרך שאפשרה עדיין לקבל סים על אותו קו?
אני לא רוצה להכנע ולרכוש עוד סים עם חבילה גלישה של 50 שח בחודש במקרה הטוב!!

shail
18/10/11, 18:50
אל תסתבך,
קח מסלקום סים משני (במידה ואתה רוצה להפעיל את האייפד בנוסף לסלולארי כלשהו) ותחתוך אותו לגודל של מיקרו וגמרנו.

G28
18/10/11, 19:39
מה??.. אני לפני חודשיים הבאתי את האייפון בזמן שהיה לי אנדרואיד
הלכתי לסלקום והנפיקו לי סים נוסף בנוסף לסים שהיה לי
ולאחר חודש ביטלתי את השני כי העברתי את האנדרואיד לאחי, לא עשו לי שום בעיות וגם לא חירטטו אותי

רפי12
18/10/11, 23:52
G27, כנראה הם למדו את הטריק הזה בחודשיים האלה...
מה עם ללכת אליהם ולהגיד להם שקיבלת עוד אייפון נניח מהעבודה ואתה רוצה מיקרו בין נוסף כדי ששתי המכשירים יהיו על אותו קו?

G28
19/10/11, 01:11
זה 28..
וזה בדיוק מה שעשיתי.. פשוט ביקשתי מיקרו סים כדי ששני המכשירים יהיו על אותו קו ולאחר חודש פשוט ביטלתי את היוסים

benbmx666
19/10/11, 19:10
ואם יש לי אייפון4 וגם אייפד 3G,
זה אפשרי להשתמש בשניי הסימים במקביל?
כמובן שבאייפד רק בשביל ה3G.

רפי12
19/10/11, 19:49
זה 28..
וזה בדיוק מה שעשיתי.. פשוט ביקשתי מיקרו סים כדי ששני המכשירים יהיו על אותו קו ולאחר חודש פשוט ביטלתי את היוסים

וזה עובד לך?
ביררתי היום על חבילת גלישה לאייפון-
1 ג'יגה- 49 ש"ח.
5 ג'יגה- 99 ש"ח.
שניהם במהירות 7 מגה.

NitRos
19/10/11, 19:52
אוקיי עדכונים מהיום..
לאחר שהגעתי עד למחלקה לשימור לקוחות סלקום לא הסכימו להנפיק לי עוד סים על אותו קו
אז פשוט עברתי לפלאפון גם קבלתי חבילה יותר טובה וגם שני סימים בלי שום בעיה
בסופו של דבר לא צריך טובות מסלקום הם הפסידו לקוח

עצתי לאחרים אל תהיו פראיירים תלכו איתם ראש בראש!

benbmx666
19/10/11, 20:12
השאלה היא אם אתה משתמש באייפד באייפון במקביל?

G28
19/10/11, 20:27
וזה עובד לך?
ביררתי היום על חבילת גלישה לאייפון-
1 ג'יגה- 49 ש"ח.
5 ג'יגה- 99 ש"ח.
שניהם במהירות 7 מגה.

כן.. והסתובבתי עם שניהם ביחד, ורק אחרי שהשתחררתי מהצבא העברתי לאחי

NitRos
20/10/11, 02:38
השאלה היא אם אתה משתמש באייפד באייפון במקביל?

אכן כן ידידי, ללא שום בעיה..
אגב יש לי שאלה- מישהו משתמש בiMessage באייפד?

6977045
20/10/11, 07:08
אכן כן ידידי, ללא שום בעיה..
אגב יש לי שאלה- מישהו משתמש בiMessage באייפד?

כן .. עובד נפלא .. גם באייפד וגם באייפוד טאצ !

NitRos
20/10/11, 11:06
צריך לעשות איזה שהן הגדרות מיוחדות שזה יעבוד ?

benbmx666
20/10/11, 14:02
צריך לעשות איזה שהן הגדרות מיוחדות שזה יעבוד ?

מצטרף לשאלה.

Bar
20/10/11, 15:11
אם אתם בפלאפון וודאו ש3g במצב פעיל.

NitRos
21/10/11, 12:43
אם אתם בפלאפון וודאו ש3g במצב פעיל.

אצלי ה 3g במצב פעיל אבל שאני מנסה לשלוח הודעות בiMessage לאנשים הוא אומר לי שאין להם iOS 5 (יש להם כמובן)
וכנל גם להפך אם מנסים לשלוח לי... מה עושים?