מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : עזרה | ממש דחוף! בקשר ziphones.



amitabergel
04/03/08, 13:19
תקשיבו הורדתי את המכשיר שלי ל1.1.3 והפעלתי את הziphone בטעות ניתקתי את האייפוד כי התבלבתי בינו לבין כבל אחר..
עכשיו הוא לא נכבה לי והא תקוע במין מצב שהוא כותב ככה כל שורה ויש מלא שורות כאלה
BSD root: md0, major2, minor0
מה אני יכול לעשות עכשיו המחשב בכלל לא מזהה את האייפוד והוא תקוע במצב הזה כבר איזה 10 דקות וכל פעם הוא יורד שורה..
ניסיתי לנתק וזה לא עושה כלום זה פשוט ממשיך.. וכם ניסיתי להפעיל מחדש את ziphone וזה לא עושה
שום דבר זה בכלל לא מזהה את המכשיר..

IphoneIL
04/03/08, 13:26
גם אני באותו מצב!

amitabergel
04/03/08, 13:29
ועכשיו הצלחתי לכבות אותו ולעשות ריסט וזה פשוט חזור לאותו המצב..

IphoneIL
04/03/08, 13:42
מצאתי פתרון! כנס למצב Dfu ידנית! לחיצה על Home וstandbay

IphoneIL
04/03/08, 14:03
אבל שוב ושוב בהפעלת זיפפון JAILBREAK נתקע: BSD root: md0, major2, minor0 אני משתמש בגירסת 1.1.4

amitabergel
04/03/08, 14:14
ומה אני עושה עם המצב dfu הזה?

Kingstone
04/03/08, 14:19
אחרי שנכנסת ל Dfu אתה עושה ריסטור רגיל עם אייטונס והכל במקומו.

אני מזכיר: לא להשתמש ב Ziphone לבעלי 1.1.3 ומעלה!!! זה לא פועל!

DJBH
04/03/08, 15:01
אני רואה שנפתרה הבעייה, אם עדיין לא מובן משהו, שלחו פה תגובה ואשתדל לענות לכם במהירות האפשרית.

Niv iPhone
04/03/08, 15:14
אחרי שנכנסת ל Dfu אתה עושה ריסטור רגיל עם אייטונס והכל במקומו.

אני מזכיר: לא להשתמש ב Ziphone לבעלי 1.1.3 ומעלה!!! זה לא פועל!
שטויות , רק לפני כמה ימים פרצתי את הטאץ' 8 ג'יגה 1.1.3 שלי עם Ziphone ( 2.5 ) ועובד פשוט נהדר וללא בעיות , פחות מדקה והמכשיר פרוץ !!!
אז אנא , אל תגידו סתם שטויות ...
מה שכן , זה באמת עובד רק על אייפודים של 8 ג'יגה ולא 16 ג'יגה ו - 32 ג'יגה בינתיים .

עמית הטאצ
04/03/08, 17:35
סליחה שאני שואל אך מהו הוא הזיפק פון?

tomer4321765
04/03/08, 17:49
סליחה שאני שואל אך מהו הוא הזיפק פון?

אם אתה מתכוון זיפון(ziphone) אז זוהי תוכנה שבלחיצת כפתור פורצת לך את המכשיר.
מה שכן היא פורצת את כל סוגי האייפון אבל היא גם פורצת ביינתיים רק את האייפוד טאצ' 8 gb ובקרוב תפרוץ גם את דגמי ה-16/32 gb של האייפוד טאצ'.

amitabergel
04/03/08, 18:09
לא נפתרה שום בעיה אני אומר לכם שהאייפוד שלי תקוע עדיין באותו מצב..
המחשב לא מצליח לזהות אותו!
בבקשה עזרה...

houta1181
04/03/08, 18:45
לא נפתרה שום בעיה אני אומר לכם שהאייפוד שלי תקוע עדיין באותו מצב..
המחשב לא מצליח לזהות אותו!
בבקשה עזרה...

תעשה בדיוק מה שאני אומר.
חבר את המכשיר למחשב
תפעיל את אייטונס
לחץ כיבוי + HOME
תשמע צליל
שחרר כיבוי
תשמע צליל
שחרר HOME
זהו תעשה ריסטור

amitabergel
04/03/08, 19:53
תעשה בדיוק מה שאני אומר.
חבר את המכשיר למחשב
תפעיל את אייטונס
לחץ כיבוי + HOME
תשמע צליל
שחרר כיבוי
תשמע צליל
שחרר HOME
זהו תעשה ריסטור

ממש ממש תודה אחי עזרת לי הרבה!
נפתרה הבעיה!

houta1181
04/03/08, 19:55
ממש ממש תודה אחי עזרת לי הרבה!
נפתרה הבעיה!

בכיף תתחדש