מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : אפליקציות \ טוויקים לאייפד 2



RDG
31/08/11, 14:50
שלום לכולם
לפני כמה ימים ניסיתי להשתמש בפעם הראשונה באפשרות ההדפסה מהאייפד ולמרבה הצער לא הצלחתי ..
האם יש למישהו אפליקציה \ טוויק שאפשר להדפיס איתו מהאייפד ?
המדפסת שלי מחוברת למחשב (לא בלוטוס ולא wifi )
בנושא אחר , retina pad גורמת למכשיר להיות איטי יותר ?
תודה
RDG

Bar
31/08/11, 17:25
יש מדפסות של Hp שמדפיסות בטכנולוגית air print.

איך אתה רוצה להדפיס מהאייפד בלי תקשורת איתו?

שנית, retina pad לא מאיטה את המכשיר.

Amit.S
31/08/11, 17:32
יש מדפסות של hp שמדפיסות בטכנולוגית air print.

איך אתה רוצה להדפיס מהאייפד בלי תקשורת איתו?

שנית, retina pad לא מאיטה את המכשיר.

נראה לי שהוא התכוון שאם אפשר לשלוח פקודה למחשב שידפיס את הדף המסויים.

ipxp
31/08/11, 17:33
אם המדפסת שלך מחוברת למחשב שמחובר לרשת האינטרנט הבייתית שלך, אז אתה יכול. תוריד למחשב אפליקציה שגורמת למחשב להזדהות כמדפסת לאייפד, ואז כשאתה תבחר להדפיס באייפד, ההודעה תעבור למחשב ותעבור למדפסת. בקיצור, זה עובד לי נהדר גם בלי המדפסות החדשות המיוחדות.

אם המחשב שלך מריץ windows:
http://jaxov.com/2010/11/how-to-enable-airprint-service-on-windows/

אם המחשב שלך הוא מק (בזה אני השתמשתי, ההתקנה כאן נראית לי הרבה יותר קלה...):
http://download.cnet.com/AirPrint-Activator/3000-18487_4-75327225.html
פשוט מתקין ואז מפעיל בהגדרות.

תהנה :)

RDG
31/08/11, 19:10
אני התכוונתי מה שעמית אמר לשלוח פקודה למחשב להדפיס קובץ על באייפד ..
אני ינסה את התוכנה שipxp המליץ ..
למישהו יש תוכנה נוספת למקרה חירום ?
נב רטינה פאד , אפשר גם לסובב את המסך כדי שיהיה לרוחב או רק לאורך ?
תודה רבה !!
Rdg

RDG
31/08/11, 19:49
אם המדפסת שלך מחוברת למחשב שמחובר לרשת האינטרנט הבייתית שלך, אז אתה יכול. תוריד למחשב אפליקציה שגורמת למחשב להזדהות כמדפסת לאייפד, ואז כשאתה תבחר להדפיס באייפד, ההודעה תעבור למחשב ותעבור למדפסת. בקיצור, זה עובד לי נהדר גם בלי המדפסות החדשות המיוחדות.

אם המחשב שלך מריץ windows:
http://jaxov.com/2010/11/how-to-enable-airprint-service-on-windows/

אם המחשב שלך הוא מק (בזה אני השתמשתי, ההתקנה כאן נראית לי הרבה יותר קלה...):
http://download.cnet.com/airprint-activator/3000-18487_4-75327225.html
פשוט מתקין ואז מפעיל בהגדרות.

תהנה :)

עשיתי הכל כמו שרשום בקישור שנתת לי אבל עדין לא עובד .. ישלך איזה לינק בעברית ? או מדריך אחר ?