מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : תצוגת הסוללה בשורה העליונה .. ?



omry1987
03/03/08, 18:23
פעם הייתה אפשרות שבמקום סוללה יהיה תצוגה של אחוזים ... מישו זוכר איך עושים את זה ?

omry1987
03/03/08, 18:28
?

jackbauer
03/03/08, 18:31
צריך להתקין advanced prefs

omry1987
03/03/08, 18:35
מאיפה ??? תוכל לפרט יותר ?

houta1181
03/03/08, 18:35
ADVEANCE Prefrance
צריך להתקין מהאינסטולר
זה יכול לשבש מעט את הממשק בעברית,אבל אחרי זה מקס' תגדיר אותו שנית

omry1987
03/03/08, 18:37
סבבבבה ....

omry1987
03/03/08, 18:38
אין לי את זה יש סורס ?

omry1987
03/03/08, 18:44
?

houta1181
03/03/08, 18:46
אין לי את זה יש סורס ?

אמור להיות,תחת ALL PACKGES
תחת האות A

omry1987
03/03/08, 18:47
אני יודע איו לי ....

jackbauer
03/03/08, 18:52
עמרי, יש לך תחת install תיקיה של sources?
אם כן, יכול להיות שאתה צריך להתקין חלק מהסורסים שם (לא ממליץ להתקין כל מה שקשור ל beta)

זה אמור לפתור לך גם את בעיית ה finder מהפוסט הקודם.

omry1987
03/03/08, 18:57
אין לי את הADVEANCE Prefrance באינסטולר מה אני עושה ?

omry1987
03/03/08, 18:58
עמרי, יש לך תחת install תיקיה של sources?
אם כן, יכול להיות שאתה צריך להתקין חלק מהסורסים שם (לא ממליץ להתקין כל מה שקשור ל beta)

זה אמור לפתור לך גם את בעיית ה finder מהפוסט הקודם.
הכל מתקן משם ועדיין אין לי את זה ...

jackbauer
03/03/08, 19:00
שלח לי לפרטי את רשימת הסורסים שיש לך ונראה איפה הבעיה.

omry1987
03/03/08, 19:01
שניה .. .

omry1987
03/03/08, 19:06
שלחתי ...

tmadman
03/03/08, 19:37
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=15272