מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : Customize – תוצאות חיפוש שלא הניבו פתרון של ממש



zeevik
03/03/08, 17:33
Customize לא עובד ב1.1.3
הבעיה מופיעה באשכולות דלהלן:
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=19688&highlight=customize&page=2
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=19640&highlight=customize
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=19185&highlight=customize
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=18674&highlight=customize
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=17827&highlight=customize


כאן יש מציע terminator פתרון, אך ללא הפניה – לא מצאתי.
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=19359&highlight=customize
כאן מציע Doenyas פתרון עם הפניה אך לא מצאתי את שם הקובץ שיש להתקין כפי שטען terminator בהמשך שם.
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=18301&highlight=customize
כאן מציעים matish וalicanir שני פתרונות עם הפניות, אחד לא מצאתי, השני לא עזר.
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=18169&highlight=customize&page=3

dark123455
03/03/08, 17:48
צריך לנסות להכנס לCustomize 10 פעמים עד שזה יפעל

zeevik
03/03/08, 17:50
לא עיינת באשכולות וחבל.
לא דיברתי על הבעיה שהתוכנה לא עולה, היא אכן עולה לאחר כמה נסיונות. הבעיה שמופיעה באשכולות שלינקקתי אליהם היא שהתוכנה לא נותנת או שומרת שינויים שביקשת.

terminator
03/03/08, 17:51
כשאני עבדתי על 1.1.3 אז היתה לי תוכנה מתוקנת של Customize שהיה רשום בפרוש שעשו לה איזה Fix שהיא תעבוד כמו שצריך על 1.1.3.בדקתי לך עכשיו אבל היא לא מופיע לי יותר כנראה כי אני כבר לא על 1.1.3 למרות שזה כן היה צריך להראות לי.בשורה התחתונה היא לא מופיע לי.
מלבד זה שהיה רשום שהיא מתוקנת היא גם לא היתה כאילו הגרסה הרשמית של Spicychicken אלא של מי שתיקן אותה והתאים אותה ל 1.1.3.
מה שאני יכול להמליץ זה שתתקין את כל הסורסים שיש לך תחת התיקייה של הסורסים ואז לחפש מה שאמרתי לך.

kukurikoo
03/03/08, 17:57
הקוסטומייז לא נתמכת על 113 .

הפסיקו לפתח אותה עד שיצא הsdk .

terminator
03/03/08, 17:59
אני עבדתי איתה כמו שאמרתי על 1.1.3 לפני שבועיים גג.
וכמו שאמרתי היא לא היתה של המפתח הרישמי.

zeevik
03/03/08, 18:09
מה חבל!
אולי לנעוץ איפשהו שידעו המשדרגים שהרבה מדריכים שתלויים בקוסטומייז לא רלוונטיים למחזיקי 1.1.3.

dotcom
03/03/08, 18:16
מצטרף לשאלה אני באותה בעיה

terminator
03/03/08, 18:23
בגלל זה רצוי לעשות חיפוש ולבדוק אם כדאי לשדרג ולא לעשות כמו תוכים בלי לדעת למה.

dotcom
03/03/08, 18:31
אתה ממש מדבר שטויות בגלל שהתוכנה לא עובדת אז לא לשדרג?!

terminator
03/03/08, 19:00
מה אתה מבין תגיד לי?
יש הרבה דברים שעוד לא עובדים אבל אתה פשוט לא יודע!

terminator
03/03/08, 20:11
OK,מצאתי את התוכנה המתוקנת ל 1.1.3!!
היא תחת הסורס הבא:
http://www.dlubbat.com/iphone.xml
מי שיוסיף את הסורס יראה שרשום שה CUSTOMIZE שם עשו לו FIX לגרסה 1.1.3.

zeevik
03/03/08, 20:23
OK,מצאתי את התוכנה המתוקנת ל 1.1.3!!
היא תחת הסורס הבא:
http://www.dlubbat.com/iphone.xml
מי שיוסיף את הסורס יראה שרשום שה CUSTOMIZE שם עשו לו FIX לגרסה 1.1.3.

תודה רבה!


(כשצריך אני יודע גם להודות).

terminator
03/03/08, 22:12
רק עכשיו שמתי לב שאתה אותו משתמש שמושעה.(פתחת יוזר,:))
אבל כמו שאתה רואה אין לי שום בעיה לעזור שפועלים לפי הכללים בפורום.
(שוב לא מאשים ספציפי)
העיקר שהתוכנה תעבוד לך!

zeevik
03/03/08, 22:40
עובדת, אם כי לא לגמרי.

terminator
03/03/08, 22:51
שאני עבדתי איתה הכל עבד יפה.
אחרי שהפעלת אותה תעשה ריסט למכשיר ואז תשחק איתה.

zeevik
03/03/08, 22:55
עבר ריסט.
נתן לי להחליף אייקון של הבטריה בהטענה, לא נתן לי להחליף סליידרים.

terminator
03/03/08, 23:11
נסה כמה פעמים זה עובד בסוף,:)

zeevik
04/03/08, 11:12
עובדת לגמרי. טעות שלי.
שוב תודה.

terminator
04/03/08, 17:12
תהנה לך,:)

bergerj
04/03/08, 18:44
אמנם כן, התוכנה עובדת! לפחות לצורך החלפת האייקון של הבטריה הנטענת....
הטרמינייטור צדק!!!
רב תודות.

talik
04/03/08, 23:55
טוב קודם כל תודה ל zeevik שפרסם את האשכול אחרי ימים שאני מנסה להתמודד עם ה customize לשווא
ול terminator שנתן את הסורס הנכון סוףסוף
ואכן סופסוף זה עובד !!! (לפחות הבטריה)

אז שוב תודה לכם

terminator
05/03/08, 00:12
עובד הכל אחי,בדוק!

rc1000
06/03/08, 09:42
הוספתי את הסורס הזה. ואני מנסה להתקין את החבילה המתאימה ל1.1.3 אבל כל הזמן הוא אומר לי שההתקנה נכשלה.
מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
תודה

ariehs
06/03/08, 10:37
אני באותו המצב - גם לי לא נותן להתקין מהסורס החדש

מה אתם אומרים?

zeevik
06/03/08, 11:09
נסו להסיר את הקוסטומייז, לרסט ולהתקין.

houta1181
06/03/08, 11:54
תתקינו את הגרסה שמצוין ב Info שהיא מותאמת ל 1.1.3
האם כולכם עשיתם ריסטור ל1.1.3 ופרצתם?
או עידכון מ 1.1.2 ל 1.1.3

zeevik
06/03/08, 12:12
אני עשיתי ריסטור, וזה עובד לי.

LandauM
06/03/08, 21:04
אני מנסה להוריד וזה כל הזמן עושה לי package donwload failed

עזרה בבקשה

zeevik
08/03/08, 21:26
אוקי.
מצאתי סורס שנותן להתקין את הגירסה המתאימה ל1.1.3 עובד תותח.
תהנו.
http://ipodtouched.net/repo.xml

aviado
13/03/08, 00:46
יש לי בעיה עם הCustomize שאני מנסה לשנות את המספר האייקונים בDOCK ניסיתי את כללל הגרסאות של הCUSTOMIZE אבל זה לא משתנה אני רואה שזה מסומן על חמש אבל זה לא משנה כלום:confused:
אם משהו יכול לעזורר לי PLZ :(
ואני בטוח שאני לא היחיד עם הבעיות בנושא;)
תודה:mrgreen:
ד"א עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שעזר לי

rc1000
26/03/08, 17:24
OK,מצאתי את התוכנה המתוקנת ל 1.1.3!!
היא תחת הסורס הבא:
http://www.dlubbat.com/iphone.xml
מי שיוסיף את הסורס יראה שרשום שה CUSTOMIZE שם עשו לו FIX לגרסה 1.1.3.

למה אני לא רואה את התיקון?
יש לי customize old שדווקא זה רושם שזה גרסה 1.1.3 אבל אחרי ההתקנה הוא אומר שהוא צריך גרסה 1.0.2.
יש לי customize addons ו- customize EDGE icons
למה? איך מתקנים?

zeevik
26/03/08, 17:26
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=23902

rc1000
26/03/08, 18:11
תודה.
עשיתי את האופציה הראשונה.
אני נכנסת לcustomize והוא ישר זורק אותי החוצה.
מה עושים?

rc1000
26/03/08, 22:38
מישהו?

zeevik
26/03/08, 22:40
עד 10 פעמים נסי להיכנס וזה יסתדר.
אם לא תמשיכי עד 20 פעמים.
בסוף זה אמור להסתדר.

לא בכל פעם שתרצי להיכנס, רק בכניסה הראשונה.

moshikonet
27/03/08, 02:52
כשהוספתי את הסורס שציינת אני רואה Customize Addons
וcustomize Old מה מהם אני צריך להתקין?
תודה

rc1000
27/03/08, 09:40
עד 10 פעמים נסי להיכנס וזה יסתדר.
אם לא תמשיכי עד 20 פעמים.
בסוף זה אמור להסתדר.

לא בכל פעם שתרצי להיכנס, רק בכניסה הראשונה.

עשיתי 60 פעם ויותר ועדיין אין שינוי. אני רוצה להסיר ולהתקין מחדש. אבל אני רוצה לדעת לפני זה - האם יש סדר מסויים
שבו צריך להתקין ואם כן - מהו?
תודה

rc1000
27/03/08, 11:25
מישהו?

zeevik
27/03/08, 11:40
להתקין קודם את התוכנה ואחר כך את התוסף. מן הסתם.
להסיר אין משמעות לסדר.
אולי לעשות ריסטרט בין לבין יכול להועיל לפעמים.

leorii2000
27/03/08, 16:31
משגעת אותי התוכנה הזו הורדתי את הישן שלא עבד וכעת כאשר אני מנסה להתקיון אותו שוב והאינסטולר מתנהג מוזר לאחר ההורדה וכאילו ההתקנה הוא קופץ החוצה למסך ביית וכלום לא הותקן
היתכן שהאינסטולר נדפק???

gungon
27/03/08, 17:29
קודם כל איזה גרסא אתה משתמש ?
ותמיד אפשר לעשות Reinstall לאינסטולר אם הוא נדפק לך ..
למרות שאף פעם לא שמעתי על דבר כזה..

knollfly
28/03/08, 19:12
יש כזו גם ל- 1.1.4 **********??? ועובד טוב ********************?