מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : האייפוד טאצ' תקוע על הלוגו של אפל ואני לא מצליח לתקן את זה



gabpaz
14/08/11, 10:53
שלום... האייפוד טאצ' שלי עשה בעיות כבר הרבה זמן... זה דור רביעי 32 ג'יגה. פרצתי אותו וכמה חודשים אחרי זה המחשב כבר לא זיהה אותו... האייטיונס הפסיק אז השתמשתי בתוכנה אחרת ואז גם היא הפסיקה לזהות אותו ובעצם לא יכלתי עוד להעביר שירים מהמחשב. החלטתי שאני אפרמט את המכשיר. פירמטתי אותו ובזמן או בסיום הפרמוט הוא פשוט נתקע על הלוגו של אפל... ניסיתי את השיטות של להחזיק את הכפתור הדלקה והבית ביחד ואז להשאיר רק בית עד שיש סימן של חיבור לאייטיונס ואז לחבר למחשב... אבל האייטיונס לא מזהה אותו.

מישהו יודע מה אני יכול לעשות? אני ממש אודה לכם!!! אני דיי מיואש ממנו :(

12jonathan12
14/08/11, 12:54
אם אמרת שהאיטיונס לא זיהה אותו איך עשית לו ריסטור?

gabpaz
14/08/11, 22:34
היתה אפשרות כזו בתוך ההגדרות של האייפוד...

Noam
14/08/11, 23:18
איזה דגם אייפוד? יש לך חתימות שמורות בסידיה?
תכניס למצב DFU
http://www.iphones.co.il/forum/thread102169.html
ותפעיל אייטיונס ותלחץ RESTORE

gabpaz
15/08/11, 00:03
האייפוד שלי לא באותו מצב של האייפון בסרטון... שלי תקוע על הלוגו.

כשאני עושה את זה מופיע לי סימן של קבל עם אייטיונס... אבל המחשב לא מזהה את האייפוד

Noam
15/08/11, 00:13
אתה לא מכניס כמו שצריך לdfu (מסך שחור לגמרי במכשיר)
נסה שוב עם הלחיצות

gabpaz
15/08/11, 01:04
אני לא מצליח לכבות את המכשיר לגמרי כשהוא מחובר... הוא ישר עובר ללוגו ותמיד הלוגו נדלק חזרה אחרי ריסטרט... הצלחתי איכשהו פעם אחת שהוא ישאר כבוי כשהוא מחובר למחשב... ועשיתי את עניין הלחיצות והמחשב עדיין לא זיהה

gabpaz
15/08/11, 01:07
נראה לי שהצלחתי להביא אותו למצב dfu... אבל המחשב עדיין לא אומר לי כלום על שום זיהוי... אבל עצם זה שהמשכיר מחובר למחשב והמסך כבוי כנראה שהוא במצב dfu

Noam
15/08/11, 01:55
מהי גרסת האייטיונס המותקנת?
נסה לחבר לusb אחר, עדיף אחורי
נסה במחשב אחר לגמריי עם אייטיונס מותקן

gabpaz
15/08/11, 10:43
אוףף... ניסיתי במחשב אחר ושום דבר... גרסת האייטיונס היא הגרסא הכי חדשה...

Noam
15/08/11, 11:38
נסה עם כבל אחר

נסה להכניס לDFU מיוחד
http://www.iphones.co.il/forum/thread178995.html
ואז להפעיל אייטיונס ולראות אם הוא מזהה אותו במצב RECOVERY, ללחוץ OK ואז RESTORE

gabpaz
16/08/11, 00:50
תודה רבה על העזרה... אבל אני לא יכול לכבות את המכשיר כשהוא מחובר למחשב... איך שאני מחבר למחשב הוא ישר מראה את הלוגו... הוא עדיין לא מזהה גם לא עם קבל אחר. /:

Noam
16/08/11, 00:56
מתי רכשת אותו ומאיפה? יש עדיין אחריות?

gabpaz
16/08/11, 01:01
קנו לי אותו בארה"ב לפני איזה חצי שנה אולי.. צריכה להיות אחריות... אבל בגדול פרצתי אותו... אולי הפריצה נמחקה כי זה נתקע כשעשיתי רסטור אני לא יודע

Noam
16/08/11, 01:03
מהן גרסאות האייטיונס שמותקנות במחשבים שניסית?
למצב dfu (מסך שחור באייפוד) הצלחת להגיע?

gabpaz
16/08/11, 01:06
הגרסא הכי מעודכנת הורדתי היום
כשאני לוחץ על 2 הכפתורים ביחד עד שהלוגו נעלם ואז משחרר את כפתור הכיבוי הדלקה ומחכה 10 שניות עם הבית... אז המסך נשאר שחור גם כשזה מחובר למחשב... אבל המחשב לא אומר לי על זה כלום... אבל זה מקבל חשמל מהמחשב כי נגמר לו הבטריה לפני כמה זמן והמחשב טעו אותו

Noam
16/08/11, 01:09
תנסה להטעין אותו לפחות חצי שעה דרך החשמל
אח"כ תנסה להכניס לdfu לפי אחד המדריכים ואז להפעיל אייטיונס ולראות אם הוא מזהה אותו במצב שצריך ריסטור

gabpaz
16/08/11, 01:12
סבבה תודה
אני ימשיך את זה כבר מחר ואני אנסה תודה :)

Noam
16/08/11, 01:13
מקווה שתצליח
תעדכן בפוסט הזה אחרי שתנסה
לילה טוב

Oranelbaz1
16/08/11, 15:15
ישלי אותה בעיה הצלחת לסדר אתזה ?

YAK0V
16/08/11, 16:48
ישלי אותה בעיה הצלחת לסדר אתזה ?

מה המכשיר שלך?
מה הגירסה שלך?

איך זה קרה?כיבית את המכשיר?

gabpaz
16/08/11, 19:13
לא הצלחתי.... :(

ere43
21/08/11, 21:00
גם לי זה ככה ונימאס לי מזה אז היום שלחתי אותו לתיקון

gabpaz
21/08/11, 23:16
אתה גם פרצת אותו?... אני פרצתי ופרמטתי ואני לא יודע אם הוא עם או בלי פריצה עכשיו... ולא בא לי שאני ידפק בגלל זה... אבל זה נראה לי גם מה שאני יעשה

ere43
22/08/11, 11:05
אתה גם פרצת אותו?... אני פרצתי ופרמטתי ואני לא יודע אם הוא עם או בלי פריצה עכשיו... ולא בא לי שאני ידפק בגלל זה... אבל זה נראה לי גם מה שאני יעשה

גם את שלי פרצתי ופרמטתי אני שלחתי אותו לתיקון ותיקנו לי אותו

gabpaz
22/08/11, 12:43
איך תיקנו כל כך מהר? לאן שלחת אותו? לאפל בארה"ב?
בגדול אני עדיין בתוך האחריות... לאן לשלוח אותו?

ere43
22/08/11, 17:06
איך תיקנו כל כך מהר? לאן שלחת אותו? לאפל בארה"ב?
בגדול אני עדיין בתוך האחריות... לאן לשלוח אותו?
שלחתי אותו אתמול והוא כבר מתוקן שלחתי אותו לסתם חנות של טלפונים

gabpaz
23/08/11, 12:14
לאן שלחת? כמה עלה התיקון?