מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : בעיה|קניתי אייפוד טאץ' והוא בא בגרסא 1.1.4



PuSsyMagnet
03/03/08, 12:36
קיבלתי אייפוד טאץ' 32 ג'יגה והוא הגיע לי בגרסא הכי חדשה 1.1.4
איך אני יכול להחזיר אותו לגרסא ישנה יותר כדי שאני יוכל לפרוץ??

mark_r1
03/03/08, 12:41
תעשה ריסטור דרך איינטונז ל1.1.3 ואז תפרוץ עם זיברי
תריץ חיפוש יש מדריכים מסודריפ בפורום !

PuSsyMagnet
03/03/08, 12:43
אהה זה בעצם 1.1.3 לא 4
אבל אתה או מישהו יכול בבקשה לתת לי מדריך מסודר לפריצה ולעברית

mark_r1
03/03/08, 12:46
אתה יכול לפרוץ גם 1.1.4 בלי לשנמך את הגירסא

PuSsyMagnet
03/03/08, 12:48
הוא 1.1.3 לא 4 הסתכלתי למקום הלא נכון חח
אתב יכול למצוא לי בבקשה מדריך מסודר לפריצה כולל עברית??

mark_r1
03/03/08, 12:49
בבקשה זה מדריך לפריצה !
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=16970

BeatlesRulz
03/03/08, 12:51
זה לאייפון T_T
הנה מדריכים טובים:
http://youtube.com/user/ipoThacker

PuSsyMagnet
03/03/08, 12:51
זה גם לאייפוד טאץ'??

DJBH
03/03/08, 12:56
PuSsyMagnet , שכח מכל מה שנאמר לך פה.
אני בתור מנהל הפורום ממליץ לך להשתמש בדרך הכי בטוחה וטובה לעשות את הפריצה + עברית מלאה ל-1.1.3. (http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=18757).

רק תעשה לי טובה ולהבא תחפש קצת יותר לפני שתה מפרסם נושא כזה..

PuSsyMagnet
03/03/08, 13:06
חיפשתי אבל לא מצאתי משהו שהוא לאייפוד טאץ' =\
הכל לאייפון =\

ד"א נגיד אני עושה Restore זה יחזיר אותי לגרסא 1.1.3?? או לגרסא 1.1.1???

אבי אבקסיס
03/03/08, 13:10
PuSsyMagnet , שכח מכל מה שנאמר לך פה.
אני בתור מנהל הפורום ממליץ לך להשתמש בדרך הכי בטוחה וטובה לעשות את הפריצה + עברית מלאה ל-1.1.3. (http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=18757).

רק תעשה לי טובה ולהבא תחפש קצת יותר לפני שתה מפרסם נושא כזה..

אתם אומרים לחפש, אבל החיפוש לא עובד טוב . אפשר להגיד לא עובד בכלל לא הגיע הזמן שתתקנו את זה?

PuSsyMagnet
03/03/08, 13:14
Wtf עשיתי Restore וזה שידרג לי את זה לגרסא 1.1.4!!!
נו מה הולך פה מישהו יכול לעזור לי במסנג'ר או באייסי??

DJBH
03/03/08, 13:28
אתם אומרים לחפש, אבל החיפוש לא עובד טוב . אפשר להגיד לא עובד בכלל לא הגיע הזמן שתתקנו את זה?

בטיפול.


Wtf עשיתי Restore וזה שידרג לי את זה לגרסא 1.1.4!!!
נו מה הולך פה מישהו יכול לעזור לי במסנג'ר או באייסי??

לחצת על ריסטור בלי שיפט, לא נורא.
מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ עכשיו על שיפט שמאלי במקלדת + ריסטור באייטונס ולבחור בקובץ של 1.1.1, ואז פשוט להמשיך במדריך..

PuSsyMagnet
03/03/08, 13:35
הורדתי את ה-1.1.1 כי לא היה לי אותו במחשב אבל אחרי שאני בוחר אותו זה טוען רצת את ההכנה לrestore ואז זה רושם שיש בעיה

הנה תמונה של הבעיה:
http://www.silvup.net/up/2gamjncq79anb7y.jpg

1liran1
03/03/08, 21:47
סתם שאלה מ 32 Gb יותר עבה מי ה 16 יש איזה שהו שוני בינייהם???

DJBH
03/03/08, 22:11
הורדתי את ה-1.1.1 כי לא היה לי אותו במחשב אבל אחרי שאני בוחר אותו זה טוען רצת את ההכנה לrestore ואז זה רושם שיש בעיה

הנה תמונה של הבעיה:
http://www.silvup.net/up/2gamjncq79anb7y.jpg

עבוד עם המדריך הזה ואחריו בצע שיפט+ריסטור, זה צריך לעבוד :
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=18784


סתם שאלה מ 32 Gb יותר עבה מי ה 16 יש איזה שהו שוני בינייהם???

אין הבדל חוץ מהנפח, השאלה ממש לא קשורה לפה, פעם הבאה לא לשאול פה שאלות מיותרות, אם אתה רוצה לדעת דברים נוספים כאלו, פתח נושא באותו העניין.