מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלה | יש עברית ל1.1.4?



friedmann.dan
02/03/08, 15:47
יש לי ipod touch 1.1.4 פרוץ.
אבל בעברית (hebrew 4 iphone) עובד רק על 1.3 , 1.2 ו1.1
מה אפשר לעשות?

tomer4321765
02/03/08, 15:52
תעשה ריסטור ל1.1.3 ותפרוץ עם ziphone אם יש לך 8 gb
ואם יש לך 16/32 gb תפרוץ עם המדריך של djbh בפורום מדריכים ל-ipod touch

friedmann.dan
02/03/08, 17:14
מאיפה אני מסיג את 1.1.3?

איתמרIPhone
02/03/08, 18:16
איך משיגים Hebrew 4 Iphone???!!! אני צריך!

winston
02/03/08, 18:20
http://www.iphones.co.il/forum/showpost.php?p=105620&postcount=21
אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד על הITOUCH

friedmann.dan
02/03/08, 20:15
תודה

DJBH
02/03/08, 20:32
friedmann.dan , פעם שנייה שלך כבר שאתה עובר על סעיף 4 בחוקי הפורום.
אני נאלץ לתת לך אזהרה.
להבא, קרא את חוקי הפורום ובצע סעיף מס' 4 (אני עורך את הנושא).
נעול.