מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : חדש Installer 3.01



guym
01/03/08, 19:33
מישהו יודע מה חדש?
אולי הם מפחדים מהמתחרה החדש וסוף סוף מתקנים באגים??
נבדוק ונראה...

Yotam.B
01/03/08, 19:51
עידכנתי, לא ראיתי שום שינוי.
חשבתי אולי הם סוףסוף הוסיפו חיפוש, אבל גם לא.. בטח תיקוני באגים.

Lior.M
01/03/08, 19:54
גם אני לא שמתי לב לכלום, בנתיים.

Doenyas
01/03/08, 20:10
אני לא ראיתי מה שונה בגירסא הזאת

planB
01/03/08, 20:19
הבנתי שאמרו שיש בעיה ב1.1.4 בטח הם תקנו את זה

iPhoner(?)
01/03/08, 20:33
אין בעיה ב1.1.4

Niv iPhone
01/03/08, 21:51
מוזר , אתם בטוחים שיש גרסא חדשה ?
כי רשום לי שאני ב - 3.0 ולא מופיעה לי שום עדכון ב - Update ...

obazz47
01/03/08, 21:55
מוזר , אתם בטוחים שיש גרסא חדשה ?
כי רשום לי שאני ב - 3.0 ולא מופיעה לי שום עדכון ב - Update ...

לך לסורס ולחץ על Refresh

Niv iPhone
01/03/08, 22:14
לך לסורס ולחץ על Refresh
אוקיי , עשיתי את זה , ואכן מופיעה לי עכשיו ה - 3.01 באינסטולר , אך מתי שאני לוחץ על Update בשביל להתקין הוא נותן לי שגיאה Main script execution failed! ..
מה לעשות ?

benji
01/03/08, 22:36
יש לי משהו מוזר הinstaller איתקן ל3.01 אבל יש שידרוג ל3.0 זה נורמלי

MA
01/03/08, 22:38
גם לדעתי אין שינויים למרות שאי אפשר לדעת ככל הנראה תיקון באגים

snir
01/03/08, 22:55
ארי ההתקנה של זה מופיע שוב התקנה לאינטולר הקודם כמו בכמה מהמחשחקים... מציק מאוד ...

The_Ben
01/03/08, 22:59
ארי ההתקנה של זה מופיע שוב התקנה לאינטולר הקודם כמו בכמה מהמחשחקים... מציק מאוד ...

מציק, אבל זה רק בגלל שאנשים הוסיפו את ההתקנה של הInstaller הקודם (3.0) מסורס שלהם, למרות שאין לזה שום סיבה הגיונית לדעתי..צריך לחכות שהם יסירו את זה/יעדכנו את הגרסא בסורס שלהם

jayjay
01/03/08, 23:00
יש לי משהו מוזר הinstaller איתקן ל3.01 אבל יש שידרוג ל3.0 זה נורמלי

וואלה ??! גם אצלי זה מופיע ככה . בשביל הניסוי .. התקנתי בחזרה ל-3.0 ולאחר ריסט , ה-3.01 הופיע שוב ב-Update . וככה הם חיו ( 3.0 ו-3.01 ) ביחד .. באושר עולמים בלופ תמידי :)
באמת מוזר . אני בכל מקרה נכנסתי לאתר של הסורס ושם הוא כותב שהוא מפסיק את תמיכתו באינסטולר , תקנו אותי באם אני טועה ??! אני מקווה שזה לא עידכון "מוות" למי שמבין !

benji
02/03/08, 04:02
לא נירא לי אבל אין לדעת עסיתי ריסתור ומאז זה לא קורה אולי זה בילל שיש דברים מותקנים :)

Yotam.B
02/03/08, 04:35
וואלה ??! גם אצלי זה מופיע ככה . בשביל הניסוי .. התקנתי בחזרה ל-3.0 ולאחר ריסט , ה-3.01 הופיע שוב ב-Update . וככה הם חיו ( 3.0 ו-3.01 ) ביחד .. באושר עולמים בלופ תמידי :)
באמת מוזר . אני בכל מקרה נכנסתי לאתר של הסורס ושם הוא כותב שהוא מפסיק את תמיכתו באינסטולר , תקנו אותי באם אני טועה ??! אני מקווה שזה לא עידכון "מוות" למי שמבין !

זה בלופ כי יש לך את הסורס של קוביאני בטח שהעלה את גירסא 3 וככה זה בלופ תמידי.

jayjay
02/03/08, 06:41
זה בלופ כי יש לך את הסורס של קוביאני בטח שהעלה את גירסא 3 וככה זה בלופ תמידי.

אז מה אפשר לעשות בכדי להסיר את העידכון 3.0 מה-update ? ניסיתי דרך ה-clear queue וזה לא עוזר . יש איזה רעיון אחר ?

תודה .

Moshicko
03/03/08, 16:31
עקרונית מאז העדכון משום מה
כל פעם שאני נכנס לאינסטולר
מופיע דף ריק לבן
ואז התוכנה קורסת ומעיפה אותי למסך הראשי
מישהו נתקל בזה ?
יש איזה פתרון
אני פשוט מכור לאינסטולר ואני מרגיש אבוד עכשיו )-:

תודה

spring24
13/03/08, 08:39
מה נסגר פה ? :confused:

יש לי 16G 113 נפרץ ע'י ZIPHONE , יש בעיה לעדכן גרסת INSTALLER
או לא ???

כבר שבועיים כל פעם שאני עושה REFRESH אני לוחץ CANCLE לעדכון מחשש ייתקע פה משהו?



תודה ;-)