מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : עזרה|האינסטולר תקוע.. בגירסא 1.1.3



Yonatan
01/03/08, 02:33
התקנתי את 1.1.3 הפרוץ לפי המדריך הזה : http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=18757

ועכשיו האינסטולר באייפוד תקוע.. מה אני צריך לעשות?

roei_dacho
01/03/08, 02:57
אני מציע לך לרדת לגרסה 112

DJBH
01/03/08, 10:45
התקנתי את 1.1.3 הפרוץ לפי המדריך הזה : http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=18757

ועכשיו האינסטולר באייפוד תקוע.. מה אני צריך לעשות?


זה לא אמור ליהיות ככה, בכל זאת אני ממליץ לך לעשות ריסטור ולהתחיל שוב עם מכשיר נקי כמו חדש.
מוזר מאוד שהוא נתקע לך בצורה כזאת , יכול ליהיות אולי שפיספסת את אחד מהשלבים או לא עשית אותו מדוייק, גם יכול ליהיות שבמהלך השדרוג ל-1.1.3 המכשיר עצמו נתקל בבעיות קטנות ובכל זאת המשיך(הדבר הזה אפשרי).
שוב, ההמלצה שלי היא שתתחיל מחדש על מכשיר נקי מ-1.1.1, לאט לאט ועם הרבה סבלנות, הסבלנות תשתלם לך.
עוד משהו קטן.. , אני מקווה שהשתמשת בתוכנה Touch Explorer כמו שהמלצתי, אם לא, תשתמש בה עכשיו, יכול ליהיות שאם השתמשת ב-WinSCP, משהו קרה בהעברה של הקובץ, בכל זאת התוכנה מבוססת על העברה דרך האינטרנט ולא ישירות מהכבל למכשיר והיא לא בנוייה על העברת קבצים גדולים כמו הגירסא של 1.1.3.
Touch Explorer :
http://depositfiles.com/files/3688971
עדכן אותי

עדכן אותי

Remo
01/03/08, 10:49
התקנתי את 1.1.3 הפרוץ לפי המדריך הזה : http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=18757

ועכשיו האינסטולר באייפוד תקוע.. מה אני צריך לעשות?

קרה לי גם באייפוד שפרצתי אתמול באותה שיטה.
התחלתי מחדש ועכשיו אין בעיות.

Yonatan
01/03/08, 12:14
רק שאני מנסה להוריד איזה שהו סורס אז זה נתקע. אז אולי אפשר להעביר את הסורס או את החבילה של ה HEBEREW4IPHONE דרך Touch Explorer במקום?

מחכה תשובה..

Remo
01/03/08, 12:33
רק שאני מנסה להוריד איזה שהו סורס אז זה נתקע. אז אולי אפשר להעביר את הסורס או את החבילה של ה HEBEREW4IPHONE דרך Touch Explorer במקום?

מחכה תשובה..

זה בדיוק מה שהיה לי. תתחיל את התהליך מההתחלה.

מה שהצעת אולי יעבוד באופן חד פעמי, אבל לא יפתור את בעיית התקיעה, ולא תוכל להתקין חבילות אחרות וחבל.

Yonatan
01/03/08, 12:34
אתה לא מבין איזה סיוט זה בשבילי אניח צריך כל שנייה לעלות לבית קפה שמעליי ולעמוד ליידו כמו טמבל ועוד בהתלהיך שזה מעביר ל1.1.3 בכלל לוקח לו איזה שעה...

למה שזה יעבוד רק פעם אחת? אם זה עובד פעם אחת למה שלא יעבוד כל פעם?

Remo
01/03/08, 12:40
אתה לא מבין איזה סיוט זה בשבילי אניח צריך כל שנייה לעלות לבית קפה שמעליי ולעמוד ליידו כמו טמבל ועוד בהתלהיך שזה מעביר ל1.1.3 בכלל לוקח לו איזה שעה...

למה שזה יעבוד רק פעם אחת? אם זה עובד פעם אחת למה שלא יעבוד כל פעם?

כי זו תוכנת מחשב. לא קרה לך פעם שהתקנה של תוכנה קצת נדפקה והיית צריך להסיר ולהתקין שוב?
קורה, אין מה לעשות. בני אדם כתבו את התוכניות האלו, לא אלים מהאולימפוס.

Yonatan
01/03/08, 12:56
כי זו תוכנת מחשב. לא קרה לך פעם שהתקנה של תוכנה קצת נדפקה והיית צריך להסיר ולהתקין שוב?
קורה, אין מה לעשות. בני אדם כתבו את התוכניות האלו, לא אלים מהאולימפוס.

תבין אותי שאני לא מסוגל כל פעם לעלות ולחזור ולהתיקן ולעות ולחזור איזה 100 פעמים זה מייאש... ובסוף זה גם לא מצליח... אז אני מפש דרך אחרת.. וד"א גם את הinstaller לא עשו אלים מהאולימפוס אז גם זה יכול להתקלקל..


DJBH איפה אתה..?)=

Remo
01/03/08, 13:11
תבין אותי שאני לא מסוגל כל פעם לעלות ולחזור ולהתיקן ולעות ולחזור איזה 100 פעמים זה מייאש... ובסוף זה גם לא מצליח... אז אני מפש דרך אחרת.. וד"א גם את הinstaller לא עשו אלים מהאולימפוס אז גם זה יכול להתקלקל..


DJBH איפה אתה..?)=

התכוונתי לאינסטולר או לכל חלק בתהליך הפריצה, למה חשבת שהתכוונתי?

תראה, אני מבין שזה לא הכי נוח, אין לך איזה חבר משפחה עם WIFI במקום הבית קפה הזה?

אני די בטוח שאפשר להתקין את העברית דרך Touch Explorer, סה"כ מדובר בהעתקה של קבצים שהאינסטולר עושה אוטומטית. תפנה למפתח העברית האהוב עליך, ותשאל לאן צריך להעתיק כל קובץ.
אבל זה עדיין לא יפתור את בעיית האינסטולר, הוא ימשיך להיתקע ולא תוכל להתקין תוכנות בעתיד, לעדכן או להסיר- וחבל.
אז העצה שלי אליך, וזה מנסיון, כי כפי שהבנת קרתה לי בדיוק אותה תקלה אתמול, היא לנסות שוב מההתחלה.

Yonatan
01/03/08, 13:16
ועשית הכל בול לפי המדרך הזה?

ושאלתי כמה חברים שלי לכולם יש רגיל.. אתה יודע אולי כמה זה עולה להתקין אלחוטי במקום?

winston
01/03/08, 13:18
אפשר לקנות ראוטר אלחוטי זול
זה מתחיל מ150 ש"ח בערך בzap

Yonatan
01/03/08, 13:20
Winstonnnnnnnnnnn
אחייייי מה קורה?? תקשיב אני יכול לעשות את מה שאמרתי עם ה Touch Explorer ? ואם כן איך?

winston
01/03/08, 13:26
עוד משהו קטן.. , אני מקווה שהשתמשת בתוכנה Touch Explorer כמו שהמלצתי, אם לא, תשתמש בה עכשיו, יכול ליהיות שאם השתמשת ב-WinSCP, משהו קרה בהעברה של הקובץ, בכל זאת התוכנה מבוססת על העברה דרך האינטרנט ולא ישירות מהכבל למכשיר והיא לא בנוייה על העברת קבצים גדולים
זה לא עובר דרך האינטרנט
בIPHONE מותקן שרת SSH
במחשב אתה משתמש בCLIENT שמתחבר לשרת
זה בעצם פרוטוקול FTP משודרג
ואין בעיה להעביר איתו גם עשרות ג'יגה בלי PACKET LOSE


Winstonnnnnnnnnnn
אחייייי מה קורה?? תקשיב אני יכול לעשות את מה שאמרתי עם ה Touch Explorer ? ואם כן איך?

לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות עדיין...

Remo
01/03/08, 13:27
ועשית הכל בול לפי המדרך הזה?

ושאלתי כמה חברים שלי לכולם יש רגיל.. אתה יודע אולי כמה זה עולה להתקין אלחוטי במקום?

תבדוק עם הספקית תשתית/אינטרנט שלך, לפעמים אפשר להוציא מהם ראוטר אלחוטי. אם לא, תודיע להם שאתה מתנתק כי ספק X הציע לך חבילה באותו מחיר עם ראוטר אלחוטי, ואולי אז יציעו לך גם.

Yonatan
01/03/08, 13:32
זה לא עובר דרך האינטרנט
בIPHONE מותקן שרת SSH
במחשב אתה משתמש בCLIENT שמתחבר לשרת
זה בעצם פרוטוקול FTP משודרג
ואין בעיה להעביר איתו גם עשרות ג'יגה בלי PACKET LOSE



לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות עדיין...

אממ אז ככה הסורסס של באינסטולר נדפק כל פעם אני רוצה להכנס אליו האייפוד נתקע... אבל אני כול להוריד דברים חופשי דרך האינסטול... אז יש את התוכנה הזאת שמעבירה קבצים Touch Explorer לאייפוד (ככה העברתי את הגירסה 1.1.3 לפי המדריך של DJBH ) אז עכשיו השאלה שלי אם אפשר להעביר את החבילהשל העיברית ועוד חבילות דרך התוכנה הזו(Touch Explorer )?? ואם כן איך?? כאלו באיזה תיקייה לשים את זה?

ועומר תודה אני ינסה את זה אם זה לא יצליח.

winston
01/03/08, 13:35
אפשר להתקין הכל דרך Winscp
את הtouch Explorer אני לא מכיר אבל אם אפשר לשנות דרכה הרשאות אז גם איתה אפשר.
אבל למה לא לנסות לסדר את המקורות?
תוריד את הinstaller מהלינק הזה
http://repository.apptapp.com/packages/System/Installer.zip
ותחליף את הספריה הקיימת

Remo
01/03/08, 13:40
אממ אז ככה הסורסס של באינסטולר נדפק כל פעם אני רוצה להכנס אליו האייפוד נתקע... אבל אני כול להוריד דברים חופשי דרך האינסטול... אז יש את התוכנה הזאת שמעבירה קבצים Touch Explorer לאייפוד (ככה העברתי את הגירסה 1.1.3 לפי המדריך של DJBH ) אז עכשיו השאלה שלי אם אפשר להעביר את החבילהשל העיברית ועוד חבילות דרך התוכנה הזו(Touch Explorer )?? ואם כן איך?? כאלו באיזה תיקייה לשים את זה?

ועומר תודה אני ינסה את זה אם זה לא יצליח.

תנסה להתקין את האינסטולר מהקובץ ש-winston נתן לך באמצעות ה-Touch Explorer, עם WinSCP אתה לא יכול.
אם האינסטולר פועל, תתקין את העברית כרגיל. אחרת, תאלץ להתקין ידנית.

Yonatan
01/03/08, 13:43
אפשר להתקין הכל דרך Winscp
את הtouch Explorer אני לא מכיר אבל אם אפשר לשנות דרכה הרשאות אז גם איתה אפשר.
אבל למה לא לנסות לסדר את המקורות?
תוריד את הinstaller מהלינק הזה
http://repository.apptapp.com/packages/System/Installer.zip
ותחליף את הספריה הקיימת

מה בידיוק לעשות אחי?
אני לא יכול לעבוד עם הWinscp כי איאן לי וואי פאיי אני רואה תיקייה שקוראים להLibrary שאני נכנס ל touch Explorer למחוק אותה ולשים שם את מה ששמת בלינק?

א םלא הבנת השאלה שלי בעצם איפה בידיוק לשים את הקובץ של הinstaller?

winston
01/03/08, 13:46
עם הtouch Explorer תעתיק את הספריה מהלינק (תפתח את הקובץ Zip)
על הספריה הנוכחית

Yonatan
01/03/08, 13:49
לא הבנתי.. אתה יכול לתת לי כתובות מדיוקת בתוך הtouch Explorer שאני צריך לשים את הקובץ שנתת לי?

זאת הכתובת במקרה?:/private/var/root/Library/

winston
01/03/08, 13:55
/private/var/Applications

אתה תראה שם ספריה בשם INSTALLER.APP
תחליף אותה עם הספריה שבתוך הקובץ שבלינק

Yonatan
01/03/08, 13:59
/private/var/Applications

אין לי כזה מקום..:-(

winston
01/03/08, 14:08
אני לא מכיר את מבנה הספריות בtouch
תחפש ספריה של Application
בתוכה תראה את כל מה שמותקן במכשיר

Remo
01/03/08, 14:22
ספריית התוכנות היא Applications/, ושמה תיראה תת-ספרייה בשם Installer.app.

Yonatan
01/03/08, 15:18
ניסיתי לא עבד.. בקיצור אני עושהשוב ריסטור ל1.1.1 ומתחיל מחדש אני מארוד מקווה שזה יעבוד הפעם..

DJBH
01/03/08, 16:36
יונתן, הדבר היחידי שאני יכול להגיד לך זה שתעשה ריסטור ל-1.1.1 ותנסה לשדרג שוב לפי המדריך שלי מהתחלה, הסיבה שהאינסטולר נתקע לך לדעתי זה מכיוון שאין לך נקודת WiFi בסביבה שאתה יכול להתחבר אלייה, לכן המכשיר נתקע, הדבר הזה יכול ליהיות.
או שפשוט הסיבה שפיספת איזה שלב בזמן השדרוג ל-1.1.3, פשוט מה שאתה יכול לעשות זה להתחיל את המדריך מהתחלה...
עדכן אותי