מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלה | אפשר להחליף מיקומים של אייקונים במסך הראשי???



romrom306
29/02/08, 20:30
כותתרת

dark123455
29/02/08, 20:33
ברור איזה גירסה אתה?

dark123455
29/02/08, 20:35
פשוט תתקין את customize צריך לנסות להכנס 10פעמים ואז זה לא יזרוק אותך משם ומשם אתה יכול

Remo
29/02/08, 20:36
2 דרכים:
1. תוכנת Customize.
2. FW1.1.3 עם תוכנות אייפון 1.1.3 מותקנות.

romrom306
29/02/08, 20:44
יש לי 1.1.1

Remo
29/02/08, 20:47
יש לי 1.1.1

אין בעיה, אז תתקין Customize.

romrom306
29/02/08, 20:59
תודה!!! הצלחתי ממש תודה!!!

DJBH
29/02/08, 22:09
שמח שהצליחו לעזור לך פה.
תיהנה! ;-)