מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : עזרה | לא מצליח לעשות ריסטור



nofars
28/02/08, 22:34
שלום.

קיבלתי מכשיר גרסא 1.1.3 לא פרוץ וכמובן ללא עברית.
הבנתי שעל מנת לפרוץ אותו עדיף לי לחזור לגרסא 1.1.1, לפרוץ ולעלות בגרסאות.

עד כאן אני מקווה שאני צודק.
ניסיתי לעשות לו רסטור, על מנת להחזיר ל1.1.1 אבל האייטיונס לא נותן לי ומאפשר רק ריסטור ואפדייט, כלומר ל1.1.4.
איך אני עושה רסטור לגרסא 1.1.1
הבעיה היא, כאמור, בתכנה, ולא במכשיר.
תודה

winston
28/02/08, 22:35
לוחצים על Shift ואז על Restore

zeevik
28/02/08, 22:39
שלום.

קיבלתי מכשיר גרסא 1.1.3 לא פרוץ וכמובן ללא עברית.
הבנתי שעל מנת לפרוץ אותו עדיף לי לחזור לגרסא 1.1.1, לפרוץ ולעלות בגרסאות.

עד כאן אני מקווה שאני צודק.
ניסיתי לעשות לו רסטור, על מנת להחזיר ל1.1.1 אבל האייטיונס לא נותן לי ומאפשר רק ריסטור ואפדייט, כלומר ל1.1.4.
איך אני עושה רסטור לגרסא 1.1.1
הבעיה היא, כאמור, בתכנה, ולא במכשיר.
תודה

ממש לא.
אין צורך לחזור לאחור בגירסאות, יש הכל ל1.1.3

tomer4321765
28/02/08, 22:55
תפרוץ עם ziphone!
ziphone.org

winston
28/02/08, 22:56
זה Itouch

nofars
28/02/08, 22:58
אני לא יכול לפרוץ עם זיפון, כי יש לי 16 גיגה

nofars
28/02/08, 23:00
כן עם Shift הצלחתי...
תודה רבה

DJBH
28/02/08, 23:01
עבוד עם המדריך שלי ועקוב שלב אחרי שלב בדיוק ובסובלנות.
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=18757

אני נועל את הנושא, פעם הבא הבא כותרת עניינית וקרא חוקים!!
נעול