מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : פריז קטן כל כמה שניות אחרי פריצת atv2



siabonga
21/05/11, 19:17
היי
פרצתי את ה atv2 עם pwnagetool והוא על הגרסא ההכי חדשה...
התקנתי plex דרך ssh...
כשאני צופה בסרטים דרך הפלקס הכל סבבה אין תקיעות בכלל כולל בתכני hd..על 1080p!!
אבל כשהולכים לאפלקציה המובנית של ה youtube וצופים בסרטונים יש כל כמה שניןת תקיעה של חצי שנייה..ולפני הפריצה זה לא קרה בכלל...
למישהו זה גם קורה...ויש לזה פיתרון?

haimorg
20/06/11, 08:08
איזה גרסאות client ו server של plex אתה מריץ ? האם אתה מפעיל כתוביות ?
עם איזה כלי עשית jb ?

siabonga
20/06/11, 15:59
איזה גרסאות client ו server של plex אתה מריץ ? האם אתה מפעיל כתוביות ?
עם איזה כלי עשית jb ?

זה הסתדר...פרצתי שוב מחדש עם סיסון פס במקום פונג' טול והכל עכשיו רץ סבבה..
אבל אולי אתה יכול לענות לי לגביי הכתוביות איך אני מפעיל אותן...גם הפלקס וגם הקליינט מעודכנים לגרסאות האחרונות ביותר...
תודה

haimorg
21/06/11, 07:21
"גרסאות מעודכנות" זה לא אומר הרבה היות ו ב atv אפשר לשדרג או לשנמך דרך חלון ssh
אצלי עובד atv אחד על גירסה 0.7.1 ושני על גירסה ניסיונית 0.8.4
לפי כלי ה jb אני מניח ש ה server שלך mac, ואז ה gui שלו יותר משובח ממהדורת windows
בכל מקרה ב win צריך לאפשר כתוביות ב plex על ידי:
1 כניסה ב server ל preferences
2 בחירת languages ל עברית או אנגלית לפי הסוג הכתוביות (יכול להיות srt או embedded)

הבעיה כרגע שגודל הפונטים ענק ולא ניתן לשינוי .

siabonga
21/06/11, 13:56
"גרסאות מעודכנות" זה לא אומר הרבה היות ו ב atv אפשר לשדרג או לשנמך דרך חלון ssh
אצלי עובד atv אחד על גירסה 0.7.1 ושני על גירסה ניסיונית 0.8.4
לפי כלי ה jb אני מניח ש ה server שלך mac, ואז ה gui שלו יותר משובח ממהדורת windows
בכל מקרה ב win צריך לאפשר כתוביות ב plex על ידי:
1 כניסה ב server ל preferences
2 בחירת languages ל עברית או אנגלית לפי הסוג הכתוביות (יכול להיות srt או embedded)

הבעיה כרגע שגודל הפונטים ענק ולא ניתן לשינוי .

אוקיי תודה אחי
עשיתי מה שאמרת והכתוביות יוצאות לי באמת גדולות והן הפוכות..את זה אני יוכל לפתור אבל הכתוביות מצטרפות רק בקבצי mkv ולא בסרטי avi....
צירפתי תמונה של ההגדרות ששיניתי תגיד אם זה סבבה..
ושוב תודה
http://i52.tinypic.com/2s0k4sn.png

haimorg
22/06/11, 08:02
אכן כך - נראה בסידר מבחינת הגדרות
כנראה ש PLEX לא תומך בכתוביות לפורמטים אחרים מ MKV
למשל קטעים מוקלטים שיש לי מממיר לוויני בפורמט TS מנגן ב ATV אך מעבד את הכתוביות
אותו קטע נראה בסידר עם כתוביות על נגן WINDOWS כמו KMP
ל PLEX יש אתר ותמיכה. אפשר להתעדכן ואפילו לדווח על באגים ב
http://forums.plexapp.com/index.php/forum/76-apple-tv-2nd-gen