מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : ContactFlow | אנשי קשר כמו בcoverflow



unleashed
26/02/08, 20:54
ContactFlow | אנשי קשר כמו בcoverflow:

http://fafoulon.googlepages.com/contact.png/contact-full;init:.png

להתקין דרך הסורס:
http://rep.sosiphone.com

אני מתקין את זה עכשיו..

orisegal
26/02/08, 21:01
האם התקנת?
האת מתאים לגרסה 1.1.2

ben
26/02/08, 21:10
מגניב ביותר!
מצטרף לשאלה האם מתאים ל-1.1.2

Remo
26/02/08, 21:33
לפני כמה זמן חשבתי על זה...
התקנתי, פועל נחמד, אבל חסרה האינטגרציה עם אנשי הקשר של המכשיר.
עוד כמה דברים שהייתי מוסיף:
* ב-Coverflow יש כפתור play, כאן זה צריך להיות אייקון של טלפון, ולחיצה עליו מתקשרת למס' המועדף של איש הקשר.
* כפתור ה-i (כמו ב-Coverflow) צריך לחשוף פרטים נוספים על איש הקשר- בדיוק כפי שלחיצה בנגן חושפת את רשימת השירים. כמו כן, לחיצה על התמונה צריכה לעשות אותו דבר.
אני שולח את ההצעות האלה גם למפתח, נקווה שהוא יישם אותן.

orisegal
26/02/08, 21:44
על איזו גרסה התקנת? האם ניתן להתקין על גרסה 1.1.2 ?

Remo
26/02/08, 22:04
1.1.3
אני לא רואה סיבה שזה לא יפעל על 1.1.2, מדובר בתוכנה חיצונית שמריצים מהספרינגבורד ולא משהו שמשנה את מערכת ההפעלה.

orisegal
26/02/08, 22:16
התקנתי אותה - יש לי אייקון ושאני נכנס רואים לוגו ואז זה חוזר למסך הראשי, מה עשיתי לא בסדר ?

eitvrdt
26/02/08, 22:22
לא עובד טוב אצלי (1.1.2)
במקום התמונות של האנשי קשר, זה מציג לי תמונות לבנות.. ויש מן מלבן בתחתית המסך שמהבהב באדום..

orisegal
26/02/08, 22:24
שאני התקנתי אותה מופיע לי אייקון על המסך הראשי, שאני נכנס אני רואה מסך ועליו מופיע האייקון ומתחת שם היותר וכתובת אינטרנט, זה נשאר כמה שניות וחוזר למסך הראשי....איך מפעילים את התוכנה הזו ?

יצחק
26/02/08, 22:38
עובד על 113 מצויין תודה

orisegal
26/02/08, 22:39
למישהו זה עובד על 1.1.2 ??

0ren
26/02/08, 22:49
כן, לי זה עובד על 1.1.2.
חייב להיות לפחות תמונה אחת באנשי קשר בשביל שהתוכנה תפתח.
אחרת היא נפתחת לרגע ונסגרת מכיוון שאין מה להציג!

בהצלחה.

nadav144
26/02/08, 23:32
גאוני! פשוט גאוני!!!!!

עובד על 1.1.3 והאמת - החליף לי את האייקון של המייל (כמה שהוא חשוב לי) על ה Dock...

wash
27/02/08, 09:47
תוכנה מצוינת!
תודה רבה על ההמלצה!

omri
27/02/08, 10:01
תודה רבה אחלה תוכנה!

dudululu8
27/02/08, 10:14
אני גם עם 1.1.2 ויש לי תמונות באנשי קשר (לא בכולם כמובן) והתוכנה מיד יוצאת כמו הבעיה שיש פה לאחרים .
מישהו יודע איך מסדרים את זה ?

dudululu8
27/02/08, 10:20
למי שיוצא לו מיד מהתוכנה - מצאתי את הבעיה !
תשימו תמונה באיש קשר הראשון שלכם - רק ככה זה יעבוד .
בשאר שימו אצל מי שאתם רוצים .

orisegal
27/02/08, 10:50
יש לי תמונה באיש קשר הראשון ועדין זה יוצא מהתוכנה מייד אחרי שאני נכנס אליה....יש עוד רעיונות איך פותרים את זה?

planB
27/02/08, 10:53
ניחוש פרוע
יש מצב שלמשתמש mobile אין גישה לספר טלפונים ?

orisegal
27/02/08, 10:56
כמו כן אני משתמש בעברית של ינון בחלוקה לכרטיסיות, יש לי תמונה באיש קשר הראשון ועוד תמונות בחלק מהמספרים, הרגע שאני נכנס לתוכנה אני רואה את המסך והכפתור, מתחת לזה הם של היוצר ולמטה את כתובת האינטרנט, זה נשאר שם שתי שניות וחוזר למסך הרגיל.

מה עושים? אני גרסה 1.1.2, האם יש התקנות או שדרוגים אחרים שאני לעשות בכדי שזה יעבוד?

IP3
27/02/08, 11:03
לי יש גירסה 1.1.2 ... ועובד לי מצויין!!!

dudululu8
27/02/08, 11:20
כמו כן אני משתמש בעברית של ינון בחלוקה לכרטיסיות, יש לי תמונה באיש קשר הראשון ועוד תמונות בחלק מהמספרים, הרגע שאני נכנס לתוכנה אני רואה את המסך והכפתור, מתחת לזה הם של היוצר ולמטה את כתובת האינטרנט, זה נשאר שם שתי שניות וחוזר למסך הרגיל.

מה עושים? אני גרסה 1.1.2, האם יש התקנות או שדרוגים אחרים שאני לעשות בכדי שזה יעבוד?

אני לא מומחה או משהו כזה אבל תוודא שגם האיש קשר בעברית וגם באנגלית נמצאים עם תמונה .
לי אישית יש עברית אבל בלי חלוקה לאותיות למרות שאני בספק שזו הבעיה .
אני אישית מחקתי את האנשי קשר שלי באנגלית ואז זה בוודאות התחיל לי באות א' ושמתי שם תמונה וזה עבד .

o22
27/02/08, 11:58
מה שצריך לעשות זה להוסיף תמונות לאנשי הקשר
אין שום בעיה וזה עובד
לי יש גירסה 1.1.3 לא יכול לומר לגבי אחרת
יום טוב

shumbatzal
27/02/08, 12:44
מגניב לאללה!

orisegal
27/02/08, 12:55
הוספתי תמונה לאנשי הקשר (היה לי גם מקודם) + הכנסתי גם איש קשר באנגלית כולל תמונה ועדין זה לא עובד....חברה קדימה מישהו שיתן פתרון (בטוח יש כאן איזה גאון....) יש לי את האייקום על המסך אני לוחץ עליו נכנס לתוכנה ממתין שתי שניות ויוצא.....אולי אני עושה משהו לא בסדר? אני מכניס את התמונות לאנשי הקשר דרך ה - טלפון - אנשי קשר - ערוך - הוספת תמונה....אני רואה את התמונות שמתקשרים אלי וכד' אולם לא מצליח עם התוכנה.....

אורי

mor
27/02/08, 13:25
התקנתי על 1.1.2 עובד מצויין

burika
27/02/08, 13:36
1.1.3 עובד מצויין

תודה

alicenir
27/02/08, 13:52
חברה,
זה לא חכמה להגיד "אצלי זה עובד מצויין" תנו פתרון לאלה שלא עובד להם - או לפחות תנו הצעות

alicenir
27/02/08, 13:53
לי למשל יש 1.1.3 וזה לא עובד - ושיניתי את ההרשאות, ועשיתי את כל מה שהוזכר למעלה

mor
27/02/08, 14:15
אני שמתי תמונה באיש קשר הראשון ואכן זה פתר את הבעיה...

orisegal
27/02/08, 14:37
חברים יקרים....אני מאוד שמח לכל אלו שזה עובד להם...מה לא עשיתי...מחקתי את התוכנה, החזרתי אותה, מחקתי איש קשר הוספתי תמונה ועוד ועוד...כל פעם שאני מנסה להפעיל את התוכנה היא עולה לשתי שניות וחוזרת למסך הראשי...אני משתמש בעברית של ינון בחלוקה לפני אותיות, יש לי איש קשר ראשון עם תמונה שהכנסתי דרך הצילום באייפון ועדין שום דבר לא עובד...אני לא רואה את התמונות בתוכנה החדשה...סנכרנתי שוב עם האטלוק וגם כלום...אנא שיגיע לכאן הגאון התורן ויתן פתרון, אני משתמש באייפון 1.1.2 שעד כה לא היה לו שום תקלה מהדברים שמצאתי בפורום ואני משוכנע שאולי אני עושה משהו לא נכון...אין לי אנשי קשר באנגלית רק בעברית ואני זקוק נואשות לתוכנה הזו פועלת...ממתין לשמוע רעיונות יצירתיים שעובדים

godmoney
27/02/08, 14:56
עכשיו חשבתי על זה,
יכול להיות ממש מגניב שיעשו דפדוף בתמונות רגילות בצורת ה Flow.
יכול להיות אחלה דבר.

Moran
27/02/08, 15:23
גם לי לא פועל. 1.1.3
מחקתי את הקבצים של אנשי הקשר (AddressBook.sqlitedb) ...לא עזר
שמתי איש קשר אחד בספר טלפונים עם תמונה והתקנתי מחדש את התוכנה... לא עזר
ועוד כל מיני ניסיונות של הסרה\התקנה לפני\אחרי סינכרון..

orisegal
27/02/08, 15:51
קדימה שמישהו כאן ירים את הכפפה....אני רואה שלא רק אני נתקל בבעיה הזו...אולי יש תוכנות בסיס שצריך לשדרג וכד'? מישהו יכול לעזור? אצלי זה גרסה 1.1.2

roik
27/02/08, 18:28
חבר שלי ניסה על 1.1.2 ולא פעל לו
אצלי 1.1.3 פועל מצויין

0ren
27/02/08, 18:38
גם אצלי (1.1.2) הייתה את הבעיה הזאת.
ולא היה לי אף תמונה בספר טלפונים,
אז אמרתי ננסה לצלם משהו ולשייך אותו לאיש קשר (עכשיו כשאני רושם את ההודעה הזאת, אני באמת נזכר שעל בן דוד שלי יש תמונה של המסך שלי :))
בכל אופן, אחרי שצילמתי את התמונה ניסיתי להכנס שוב פעם לתוכנה ... ונכנס
שייכתי תמונה נוספת מהתמונות שהיו קיימות במכשיר, והוא הוסיף גם אותה.
זה הדבר היחידי כשעשיתי בכדי "להתגבר" על הבעיה.

מקווה שזה יעזור למישהו/יתן קצה חוט.

Moran
27/02/08, 19:00
הצלחתי.
אז ככה כנסו var\mobile\library\addressbook
ותמחקו את הקובץ הזה AddressBookImages.sqlitedb (תשמרו אותו על המחשב קודם)
לאחר מכן תתקינו את התוכנה ותוסיפו תמונה לשם הראשון.
זה אמור לעבוד

אני על 1.1.3 לא יודע בקשר ל 1.1.2

alicenir
27/02/08, 19:20
Moran
כל הכבוד - השיטה עובדת(1.1.3) Spread The Word, So The World Will Know

orisegal
27/02/08, 19:27
ידידי כל הכבוד!!

עשיתי את מה שכתבת וזה עובד מעולה.

אומנם הייתי צריך להכניס את התמונות מחדש לכל איש קשר אבל זה זניח לעומת התוצאה הסופית.

קבל כל הכבוד.

כמו כן, האם אתה יודע משהו לגבי הנושא של היומנים? אני מנסה להוריד את ה wedict 0.6.1 ל 1.1.2 מהסורס של ste ומקבל כל הזמן הודעה: host failed

תודה שוב
אורי

orisegal
27/02/08, 19:28
השיטה עובדת על 1.1.2 להפליא.....

Moran
27/02/08, 19:43
האם אתה יודע משהו לגבי הנושא של היומנים? אני מנסה להוריד את ה wedict 0.6.1 ל 1.1.2 מהסורס של ste ומקבל כל הזמן הודעה: host failed

תודה שוב
אורי

תנסה את הסורס הזה:
http://app.weiphone.com/installer

kukurikoo
27/02/08, 19:47
תוכנה מגניבה ,

אני מתקין עכשיו בארון גרביים שלי socks flow בהשראת התוכנה זאת , יהיה לי יותר קל למצוא גרביים מעכשיו :D

natish
27/02/08, 19:51
תוכנה מגניבה ,

אני מתקין עכשיו בארון גרביים שלי socks flow בהשראת התוכנה זאת , יהיה לי יותר קל למצוא גרביים מעכשיו :D

:D חזק!

Moshicko
27/02/08, 22:23
לא מבין מה קורה פה
אני רואה את תמונות אנשי הקשר שלי
אני מצליח לדפדף בהם אך כאשר אני לוחץ על אחת התמונות
התוכנה קורסת....
זאת הבעיה שאתם מדברים עליה
למה זה לא מחייג לי ???

תודה

jackbauer
27/02/08, 22:29
תוכנה מגניבה ,

אני מתקין עכשיו בארון גרביים שלי socks flow בהשראת התוכנה זאת , יהיה לי יותר קל למצוא גרביים מעכשיו :D

קוקוריקו אתה גדול!!!
האמת שעד עכשיו לא ממש הבנתי מה כ"כ טוב בתוכנה הזו... אבל כשמסתכלים עליה כבסיס ל socks flow - רק אז רואים את הכוח האמיתי שבה!

shumbatzal
28/02/08, 09:22
טוב, זה עבד קודם.
עכשיו התוכנה מציגה לי את אנשי הקשר שיש להם תמונות במכשיר, אבל במקום תמונות יש ריבועים לבנים.
הא??

kukurikoo
28/02/08, 09:24
קוקוריקו אתה גדול!!!
האמת שעד עכשיו לא ממש הבנתי מה כ"כ טוב בתוכנה הזו... אבל כשמסתכלים עליה כבסיס ל socks flow - רק אז רואים את הכוח האמיתי שבה!


חחחחחחחח

Moran
28/02/08, 09:49
טוב, זה עבד קודם.
עכשיו התוכנה מציגה לי את אנשי הקשר שיש להם תמונות במכשיר, אבל במקום תמונות יש ריבועים לבנים.
הא??

תוסיף תמונה אחת לאיש קשר (לא משנה איזה) בעזרת המצלמה של האיפון.

unleashed
28/02/08, 12:51
יצא עדכון contactflow us הוא פותר בעיות

orisegal
28/02/08, 13:00
משהו התקין את העדכון?

לי יש את התוכנה הצרפתית בגרסה הקודמת עובדת מצויין (לאחר שלקח זמן אתמול לסדר על מיני דברים באייפון....) האם ניתן להתקין את העדכון על גרסה 1.1.2 ?

ofiras
28/02/08, 13:19
אחלה תוכנה,
אבל האם גם אצלכם הוא נכנס תמיד קודם ל - Prefs ?

mark_r1
28/02/08, 13:22
עובד מצויין על 1.1.2

0ren
28/02/08, 14:18
אחלה תוכנה,
אבל האם גם אצלכם הוא נכנס תמיד קודם ל - Prefs ?
כן, ולמרות שיש שם כפתור Save, נראה לי שהוא לא מתפקד כראוי..
זה די מעצבן שכל פעם צריך להכנס להגדרות ואז לתוכנה.

TheCommander
28/02/08, 14:59
תמיד אפשר להוריד את הגירסה הקודמת
http://fafoulon.free.fr/ContactFlow.0.4.zip
תתקינו ידנית ותתנו הרשאות
בגירסה הזאת אין את מסך האפשרויות

ofiras
29/02/08, 15:30
הוציאו עידכון 0.9 שחזר לקונספט הקודם:
אמנם אין את מסך ההגדרות בהתחלה וזה טוב, אבל:
1) רואים אין כל אנשי הקשר בכל מקרה (גם ללא תמונות) - חבל
2) במצב מאונך מספרי הטלפון לא מסתובבים - גם חבל
3) אחרי כניסה ל - i של ההגדרות ביציאה התוכנה קורסת.

הקיצר לא ברור איזה מין עידכון זה, נחכה לגירסה הבאה...

gal159
01/03/08, 10:20
דיי מגניב תודה!

chikko
04/03/08, 21:39
יצאה גרסא 0.95 - תוספת של שני כפתורים חדשים להגעה מהירה לאיש הקשר האחרון/ראשון.
שינו גם את ה"צד האחורי" של התמונות.
מגניב :)

נ.ב.
התוכנה עבדה לי יופי עד היום - כשהוספתי כמה אנשי קשר חדשים ברצף. עכשיו כל התמונות לבנות. (איש הקשר הראשון הוא בעל תמונה, אז אל תתחילו עם זה). מה שכן - גיליתי שאם אני מכניס את איש הקשר הראשון עם שם באנגלית (כרגע איש הקשר הראשון הוא "אבא", אז נניח שהראשון שהוספתי הוא "a") ומוסיף לו תמונה - הכל עובד. הקטע הוא שאני לא רוצה את ה"a" הזה מול הפרצוף שלי כל פעם שאני מעלה את התוכנה..

מישהו מצא פתרון (שלא מערב את מחיקת מאגר התמונות של ספר הטלפונים - יש לי כבר די הרבה) לעניין?

תודה :)

chikko
05/03/08, 10:17
תיקון לבעיית אנשי הקשר הלבנים:

פשוט הוסיפו תמונה לאיש קשר אחר שלכם (לאיזה שאתם רוצים - אחד שעדיין לא הייתה לו תמונה עד אותו רגע) או לחילופין איש קשר חדש עם תמונה - וזה יסתדר. אם זה קורה שוב בעתיד (משום מה זה קורה כל כמה הוספות של תמונות/אנשי קשר) - פשוט להוסיף תמונה לאיש קשר קיים או להוסיף איש קשר חדש עם תמונה והבעיה נפתרה בשנית.

אין צורך בשום תמונה לאיש קשר ראשון, ואין צורך בשמות אנגליים - ובוודאי שאין צורך במחיקת קובץ מאגר התמונות של ספר הטלפונים - אצלי, נכון להרגע, לאיש הקשר הראשון אין תמונה, וכל אנשי הקשר מופיעים בשפה העברית - עובד חלק.

מקווה שזה עוזר למישהו.

djeizi
08/03/08, 23:53
אני רוצה להגיד לכם שזאת אחת התוכנות החזקות שיש "בינתיים" לאייפון !
מסוג הדברים שאומרים עליהם "איך לא חשבו על זה קודם ?"

אני על 1.1.2 ועובד חלק , מקווה שימשיך גם אחרי הוספות של עוד אנשי קשר ,

ושוב ח ז ק ב י ו ת ר !!

fmt
20/03/08, 13:27
כשהאייפון במצב אנכי, אז רואים את רשימת אנשי הקשר רגיל, רק עם תמונות קטנות בצד, ועם סרגל האותיות בצד?
כמו שמופיע ב iPod - Albums במצב אנכי.

חיים12
20/03/08, 14:39
אני חושב שזה יהייה די מגניב אם יהייה אפשר שזה לא בתור תוכנה חיצונית יש כשנכנסים איפה שהשמות אז הופכים את המכישר לצד אז יראו את התמונת כמו באיפוד זה יהייה הכי מגניב בעולם צריך לנסות לשקול את זה...

עמר
14/04/08, 16:32
על 1.1.4?