מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : בעיה|לא מצליח לפרוץ אייפוד 2 4.2.1



niv96123
17/05/11, 14:04
יש לי אייפוד 2 8gb mc 4.2.1 אני מנסה להכניס אותו לdfu ולא מצליח כל החברים שלי ניסו להכניס אותו והם לא הצליח אני צריך עזרה דחופה.

Noam
17/05/11, 14:06
ניסית לפי זה?
http://www.iphones.co.il/forum/thread102169.html

niv96123
17/05/11, 14:09
לא עובד וגם אמרו לי את זה בפורום אחר אני צריך עזרה לא רוצה להתקע עם 4.0

Noam
17/05/11, 14:13
אין סיבה שלא תצליח
נסה שוב
תהיה מדוייק עם הלחיצות

niv96123
17/05/11, 14:20
לא עובד אחי

Bar
17/05/11, 14:26
לא עובד אחי

שים לב להוראות שאני אתן:
כבה את המכשיר..
לאחר מכן לחץ על כפתור ההדלקה..
איך שמופיע התפוח תלחץ עם שני הכפתורים ביחד עד שהמכשיר נכבה...
חכה חצי שניה ועזוב את כפתור השינה והמשך ללחוץ על כפתור הבית (העגול).
חכה 10-20 שניות ..המסך ישאר שחור ואתה תהא במצב dfu.

niv96123
17/05/11, 14:31
המכשיר לא עושה מסך שחור

Bar
17/05/11, 14:32
המכשיר לא עושה מסך שחור

אז מה הוא עושה?
אם הוא נדלק שוב זה כי אתה לא עושה את הלחיצות בצורה הנכונה.

niv96123
17/05/11, 14:33
כן הוא נדלק שוב ויסיתי מיליון פעם וכל החברים שלי שיש להם אייפון ניסו לא עובד כלום

Bar
17/05/11, 14:35
כן הוא נדלק שוב ויסיתי מיליון פעם וכל החברים שלי שיש להם אייפון ניסו לא עובד כלום

המכשיר מחובר למחשב?
אם כן עשה זאת כשהוא מנותק.

niv96123
17/05/11, 14:37
שהוא מנותק זה עושה מסך שחור ואז ששאני מכניס אותו למחשב הוא נדלק

Bar
17/05/11, 14:39
שהוא מנותק זה עושה מסך שחור ואז ששאני מכניס אותו למחשב הוא נדלק

כי אתה לא עושה dfu אתה רק סוגר אותו..וזה לא מספיק.
אם הוא יהיה במצב dfu הוא לא יפתח בחיבור למחשב..
המחשב פשוט יראה ליד השעון שיש מכשיר שמחובר אליו והוא במצב dfu.

niv96123
17/05/11, 14:42
טוב אבל אחי לא צריך לעזוב את הפתור הבית צריך לעזוב את הנעילה

Bar
17/05/11, 14:43
טוב אבל אחי לא צריך לעזוב את הפתור הבית צריך לעזוב את הנעילה

נכון.
אתה צריך לעזוב את הנעילה ולהמשיך ללחוץ על כפתור הבית.

niv96123
17/05/11, 14:44
זהמה שאני עושה כלום לא עובד

Bar
17/05/11, 14:45
זהמה שאני עושה כלום לא עובד

מוזר מאוד..
אם עושים את הכל נכון אין שום סיבה בעולם שזה לא יעבוד.

niv96123
17/05/11, 14:46
אני עושה הכל נכון לאן אני יכול ללכת שיתקנו לי את הבעיה?

Bar
17/05/11, 14:48
אני עושה הכל נכון לאן אני יכול ללכת שיתקנו לי את הבעיה?

אם אתה לא מצליח תיגש למעבדה..

niv96123
17/05/11, 14:55
אוקיי אחי