מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : Voicenote ל 1.1.2!!!!



aviel_hyatt
25/02/08, 14:27
אני רואה שיש פה מלא כאלה שרוצים את התוכנה ויש אותה רק ל 1.1.3

אז מה שצריך זה
wiscp ולדעת איך להשתמש בה ואיך לשנות הרשאות(0755)

לכו לאתר של אריקה http://ericasadun.com/ftp/Applications/VoiceNotes/

תורידו או תגרסא 30 או 23

עכשיו לכו לWISCP כנסו לתיקיה של Applications
תעבירו או תעתיקו את התיקיה VNotes.app ל Applications

תסמנו את התיקיה שהעברת ותלחצן F9 אמור לעלות לכם חלון
אם לא עולה עולה תנסו ללחוץ לחצן ימני על התיקיה ולעשות properties
עכשיו בחלון יהיה לכם דבר כזה שנקרא octal שמה תרשמו 0755
ואז תכנסו לתוך התיקיה של vnotes ותסמנו את כל הקבצים וגם תשנו הרשאות 0755


בהצלחה!!!

אללה תגובות

orherbin
25/02/08, 16:17
עשיתי כמו שאמרת אבל זה לא עובד כשאני מפעיל את זה הוא נכנס לי לדף לבן ולא קורה כלום ואז יוצא

amir
25/02/08, 16:37
עשיתי כמו שאמרת אבל זה לא עובד כשאני מפעיל את זה הוא נכנס לי לדף לבן ולא קורה כלום ואז יוצא

איפה ששינית את ההרשאות ל0755 מעל זה יש מקום לסמן ב-v
כדי שיגיר את ההרשאות האלה על כל התיקיות הפנימיות של הקובץ הזה,תסמן ב-v ותאשר ותבדוק שוב.

orherbin
25/02/08, 19:45
תודה עובד

yair26
04/03/08, 10:31
חברה לא עובד לי התוכנה...היא לא מקליטה כלום זה כאילו מקליט אבל זה לא...מישהו מכיר את הבעיה??
תודה!

avi_m
04/03/08, 18:28
לי יש 1.1.3, התוכנה מעלה מסך לבן שנסגר מיד.

יש פתרון ?

TheCommander
04/03/08, 18:37
אתם אמורים ליצור תיקייה חדשה בשם Recordings
בתוך הנתיב var/mobile/media

בקשר למסך הלבן - לא נתת הרשאות.

avi_m
04/03/08, 19:28
הרשאות ??

איך נותנים, פשוט התקנתי מהאינטולר וזהו.

אשמח אם תסביר

romano
05/03/08, 15:10
אני יתקנתי את התוכנה... אבל אני לא רואה שום אייקון... איך אני נכנס לזה???

תודה מראש....

romano
05/03/08, 15:37
???
בבקשה אם מישהוא יודע אני לא רוצה לעשות
משהו שאחרי זה אני יתחרט עליו...

Maor Zohar
05/03/08, 16:11
אמיר איפה בדיוק יש V מעל?
יש את כל הריבועים של owner groups other שמשתנים אוטומטית כשאתה רושם 0755
מתחתיו יש איזשהו V שלא ניתן לסמן אותו: add x to directories

הנה צילום מסך:
http://img521.imageshack.us/img521/2087/29066834yh5.jpg