מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : בעיה| תקלה מוזרה במהלך הפריצה.



ShaiDope
19/04/11, 14:59
שלום, יש לי אייפד 1 עם גרסה 4.3.
פעלתי לפי המדריך שפורסם באתר, שבו משתמשים ב-redsn0w לפריצה.
חיברתי את המכשיר למחשב ועשיתי בדיוק את מה שהוראה במדריך.
הגעתי לחלק שבו צריך לכבות את המכשיר.
כיביתי את המכשיר, אבל כאשר הוא כבה, חלפה שנייה והוא נדלק שוב (הופיע התפוח, ואחרי זה הופיע המסך הראשי).
ניסיתי שוב, וקרה בדיוק אותו הדבר והמכשיר נדלק.

מה לעשות?

*המדריך:
http://www.iphones.co.il/forum/thread179497.html

Noam
19/04/11, 16:47
שדרג ל4.3.2 דרך אייטיונס ופרוץ לפי המדריך

ShaiDope
19/04/11, 18:31
לפי מה שראיתי, עוד אין את הקושחה של 4.3.2 לאייפד באתר.
שדרוג זה הפתרון היחיד? כי בסרטון הדגמה הוא השתמש ב-4.3 לפי מה שהבנתי.

*עריכה:
אם זה עוזר, גיליתי שהוא מדליק את עצמו כשהוא כבוי רק כשיש לו חיבור למחשב.
כשהוא מנותק הוא נשאר כבוי.

Noam
19/04/11, 18:35
לפי מה שראיתי, עוד אין את הקושחה של 4.3.2 לאייפד באתר.
שדרוג זה הפתרון היחיד? כי בסרטון הדגמה הוא השתמש ב-4.3 לפי מה שהבנתי.

*עריכה:
אם זה עוזר, גיליתי שהוא מדליק את עצמו כשהוא כבוי רק כשיש לו חיבור למחשב.
כשהוא מנותק הוא נשאר כבוי.

http://www.iphones.co.il/forum/thread119966.html
הלינק עודכן על ידי
בדוק שוב

ShaiDope
19/04/11, 18:43
אוקיי, תודה רבה :)

Noam
19/04/11, 18:56
בכיף
דווח איך הלך

ShaiDope
19/04/11, 19:48
תקשיב נועם, עדכנתי ל-4.3.2, סנכרנתי את המכשיר עם אייטיונס, ושוב, אותה הבעיה.
אני מגיע לחלק שלפני הפריצה (שלב 9 במדריך), מכבה את המכשיר, ואחרי שנייה מופיע התפוח והוא נדלק שוב. בלי שאני לוחץ על שום דבר.

Noam
19/04/11, 19:56
שהמכשיר מחובר למחשב עם הכבל, אתה לוחץ על כפתור הכיבוי למשך כמה שניות עד שיש "החלק לכיבוי"?
אתה מבצע את ההחלקה והמכשיר נדלק שוב?

ShaiDope
19/04/11, 19:58
אני מגיע לשלב 9, לוחץ כמה שניות, מחליק את הכפתור האדום. המכשיר נכבה, ואחר כך נדלק שוב כאילו אני מדליק אותו, למרות שאני לא נוגע בו.

Noam
19/04/11, 20:08
זה קורה שהמכשיר מחובר עם הכבל או לא?

ShaiDope
19/04/11, 20:14
זה קורה רק כשהמכשיר מחובר למחשב. אפילו ניסיתי לחבר אותו כשהוא כבוי למחשב, והוא נדלק אוטומטית.

עריכה:
אין לך פתרון בשבילי? לנסות לפרוץ ממחשב אחר זה יתפוס אולי?

ShaiDope
19/04/11, 21:09
אולי יש איזשהי הגדרה שאומרת לאייפד להידלק כאשר הוא מחובר למחשב? יכול להיות?

ShaiDope
20/04/11, 14:43
מישהו מוכן לעזור לי?

Bar
20/04/11, 15:32
מישהו מוכן לעזור לי?

תכניס אותו לdfu כשהוא לא מחובר למחשב..
ואז תחבר..הוא לא ידלק.

ShaiDope
21/04/11, 01:11
איך אני מכניס אותו למצב dfu?

Noam
21/04/11, 01:17
http://www.iphones.co.il/forum/thread102169.html

ShaiDope
21/04/11, 01:21
לבצע את הפריצה תוך כדי שהוא במצב dfu?

Bar
21/04/11, 01:22
לבצע את הפריצה תוך כדי שהוא במצב dfu?
כן.

ShaiDope
21/04/11, 01:24
אוקיי.

ShaiDope
21/04/11, 01:31
עשיתי מה שאמרתם, ועכשיו יש לי סמל שאומר "Downloading Jailbreak Data" עם ציור של כונן קשיח על האייפד. הרד סנואו דילג על השלב עם ההחזקת כפתורים, ורד סנואו נסגר. מה לעשות?

Noam
21/04/11, 01:35
יש לך ויסטה\7? אם כן, הפעלת את רד-סנואו במצב תאימות לwindows xp וכמו כן הפעלה כמנהל = run as admin?

ShaiDope
21/04/11, 01:37
כן, עשיתי תאימות ל-xp ועשיתי הפעלה כמנהל. ויש לי וינדוס ויסטה.

Bar
21/04/11, 01:37
עשיתי מה שאמרתם, ועכשיו יש לי סמל שאומר "downloading jailbreak data" עם ציור של כונן קשיח על האייפד. הרד סנואו דילג על השלב עם ההחזקת כפתורים, ורד סנואו נסגר. מה לעשות?

הוא ידלג על הכפתורים כי אתה הכנסת אותו ל dfu לפני כן.

ShaiDope
21/04/11, 01:39
כן, אבל מה אני עושה עכשיו בר? מופיע לי אייקון של Downloading jailbreak data על האייפד, ושום דבר לא קורה...

Noam
21/04/11, 01:39
צא מהDFU ע"י לחיצה על כפתור הבית+הכיבוי ל10 שניות בערך עד להופעת התפוח ותעזוב

אח"כ תכניס לDFU מיוחד ע"י המדריך הבא
http://www.iphones.co.il/forum/thread178995.html

ShaiDope
21/04/11, 01:43
וכשהמכשיר יהיה ב-dfu המיוחד, מה עושים?

Noam
21/04/11, 01:44
תריץ את רד-סנואו שוב
איזו גרסת רד-סנואו יש לך אגב?

Bar
21/04/11, 01:45
וכשהמכשיר יהיה ב-dfu המיוחד, מה עושים?

פשוט next בredsnow.

ShaiDope
21/04/11, 01:46
יש לי 0.9.6rc14

Noam
21/04/11, 01:47
אם עדיין קורס באמצע
נסה עם מחשב אחר לגמרי אם יש לך בהישג יד

ShaiDope
21/04/11, 01:49
רגע, עכשיו המכשיר דולק כשהוצאתי אותו מה-dfu. ובשביל להכניס אותו ל-dfu המיוחד אני צריך לכבות אותו, וזה שוב הבעיה המרכזית שהוא נדלק. להכניס אותו ל-dfu המיוחד כשהוא ב-dfu רגיל?

Noam
21/04/11, 01:52
תכבה אותו רגיל שהמכשיר לא מחובר למחשב עם הכבל כמו שבר הציע לך קודם ואז תכניס לdfu מיוחד כמו שמוסבר בלינק

ShaiDope
21/04/11, 02:05
טוב, אז הכנסתי את המכשיר ל-DFU, מ-DFU הכנסתי אותו ל-DFU מיוחד, מ-DFU מיוחד עשיתי ברד סנואו התקנה לסידיה, המכשיר נדלק, ועכשיו ברד סנואו הבר טעינה התמלא אבל לא הגיע ל-Finish, הרד סנואו אומר
Exploiting with limera1n
אבל עדיין אין סידיה על המכשיר.