מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : יצירת Source משלכם



alicenir
22/02/08, 22:05
שלום לכולם,

כמה פעמים עשיתם ריסטור(ואולי לא בעצם) ורציתם להתקין הכל מחדש - מבאס נכון!!להוסיף כל פעם מחדש SOURCE - לא נעים,לוקח הרבה זמן - אה...

ואם תוכלו ליצור SOURCE משלכם שיכיל בתוכו כל מה שתרצו??? נשמע מעניין נכון........ כל SOURCE שבדרך כלל אתם מוסיפים - הכל!!!! כנסו לפה: http://iappcat.com (http://iappcat.com)
ותוכלו ליצור SOURCE עם כל התכנים שבדרך כלל אתם מתקינים כדי לצאת לדרך אם האייפון החדש או המשודרג גרסא שלכם, ומה שיפה בזה - שבסוף אחרי ה-REFRESH שעשיתם תראו את השם שבחרתם לתת(השם שלכם למשל), ובתוכו כל הסורסים שהוספתם.
כל הקרדיטים של היוצרים המקוריים נשמרים כמובן, וכשתרצו להתקין תראו מי היוצר - רגיל כמו כל פעם.
יש מנוע חיפוש, כדי שתוכלו לחפש דברים מעניינים חדשים.

יאללה תהנו.....זה מלהיב שחבל לכם על הזמן

dark123455
22/02/08, 22:35
תותח !

orherbin
22/02/08, 23:14
הצלחתי להוסיף דברים לרשימה שלי אבל איך אני מוסיף את זה לסורס?<

kofmanguy
22/02/08, 23:51
וואו נשמע מעולה

alicenir
23/02/08, 09:07
המדריך ליצירת סורס משלכם:

קודם כל כנסו לפה - http://iappcat.com
תרשמו לאתר (REGISTER)
אחרי שנרשמתם(חשוב לתת EMAIL אמיתי) תקבלו EMAIL חזרה לאקטיבציה של החשבון, כנסו ללינק של האקטיבציה ובצעו LOG-IN עם לא נכנסתם עדיין.
אחרי שביצעתם LOGIN תקליקו על IAPPCAT בצד שמאל למעלה ואז תחזרו לעמוד הראשי.
ב - Search Installer repositories נכתוב לדוגמא IHEBREW ולחץ על FIND ראו תמונה 324
אחרי שלחצנו על FIND נקבל את התוצאה של הסורס המקורי - ראו תמונה מצורפת 323
נסמן בצד שמאל(CHECKMARK) כל אפליקצציה שנרצה שתופיע בסורס שלנו, ואז נראה אייקון ירוק SAVED שאומר שזה נוסף לרשימה שלנו.
אחרי שהוספנו כל מה שרצינו בסורס הנ"ל - חוזרים על התהליך בכל סורס שנרצה להוסיף.
בסיום נלחץ על LIST למעלה, ואז נקבל את החלון הבא: 326
בשורה הראשונה יופיע לנו הלינק "Link to your repository is " אל תוסיפו את הסורס עדיין לאייפון, כנסו ל-SETTINGS באותו עמוד ותחת "Common category" תנו שם שיופיע לכם כסורס, לדוגמא "MY IPHONE SOURCE" , לחצו שוב על ה-LIST והעתיקו את הסורס שמופיע לכם בראשית העמוד לרשימת הסורסים באייפון שלכם.
בצעו REFRESH ואז חפשו את השם שנתתם לסורס שלכם ברשימת הסורסים באייפון,הם מסודרים לפי A/B/C.זהו - מקווה שעזרתי
עם יש שאלות, תשאלו פה באשכול הזה - גרסא להדפסה כקובץ WORD אפשר לקבל בפרטי, זה פשוט לא נותן להעלות את זה לפה.

ביי
ALICENIR

orherbin
23/02/08, 09:40
תודה!!

lueran
23/02/08, 09:44
אתה ממש תותח כל הכבוד יש אנשים שחיפשו את זה הרבה!
עם אני רוצה להוסיף משהו שאני הכנתי לדוגמא איך אני עושה את זה?

אבי אבקסיס
23/02/08, 09:49
אתה ממש תותח כל הכבוד יש אנשים שחיפשו את זה הרבה!
עם אני רוצה להוסיף משהו שאני הכנתי לדוגמא איך אני עושה את זה?

הוא פרסם מדריך תעקוב אחרי זה.

lueran
23/02/08, 09:51
הוא פרסם מדריך תעקוב אחרי זה.

לא כתוב איך אני מעלה לאתר שם קובץ / קבצים (נגיד והכנתי משחק ואני רוצה שיהיה אותו באינסטור תחת השם שלי (את השם אני יודע))

alicenir
23/02/08, 10:02
לא כתוב איך אני מעלה לאתר שם קובץ / קבצים (נגיד והכנתי משחק ואני רוצה שיהיה אותו באינסטור תחת השם שלי (את השם אני יודע))
האתר הזה שכתבתי עליו הוא בכדי ליצור סורס משלך עם כל האפליקציות(repositories) הקיימים ברשת שתרצה להוסיף תחת השם שלך - במקום להוסיף כל סורס בנפרד.
הבנתי מה רצית ואשתדל למצוא לך תשובה ראויה בקרוב.

alicenir
23/02/08, 10:12
LUERAN

תנסה למצוא את התשובה שלך פה:

http://www.ipodtouchfans.com/wiki/index.php?title=Creating_a_Source_Repository_for_u se_with_Installer.app&curid=18&diff=458&oldid=456

iPhoner(?)
23/02/08, 15:49
ואוו!!!
תודה, זה ממש שימושי (וגם מגניב... :))
רק באסה שאי אפשר לעשות סורס של סורסים...
בכל מקרה- זה חבל"ז!
תודה!

alicenir
23/02/08, 16:10
שמח מאד שאהבתם את זה

Yotam.B
23/02/08, 16:58
תודה רבה :)

תגידו רק אצלי הסורס של iHebrew לא עובד באייפון? כי באתר הוא כן קורא אותו.

mr_zilca
24/02/08, 13:26
משום מה הוא לא מקבל את הסורס שלי
רשום לי שהוא uncategoried ואני לא מצא את החבילה באינסטול

alicenir
24/02/08, 13:36
משום מה הוא לא מקבל את הסורס שלי
רשום לי שהוא uncategoried ואני לא מצא את החבילה באינסטול

שכחת להוסיף .COM אחרי הכתובת שלך לדוגמה IAPPCAT.COM/R/XXXX

nodigidi
21/03/08, 07:25
יצרתי לפי המדריך
ביוזר הראשון, ברגע ששיניתי ב-Settings
את שם ה-Common category הוא לא הופיע לי יותר ברשימה.
לפני זה כשהופיע, הוא הציג רק 2 מתוך 16 תוכנות שהיו לי בסורס ליסט שלי.

ביוזר החדש גם לפי המדריך,
מופיע לי באיפון הסורס שלי, אבל רק 5 מתוך 44 יששומים שקיימים בליסט שלי...
שמתי לב שזו בעיה חוזרת, יש לך מושג איך פותרים?
:confused:


(עקבתי 1ל1 לפי ההוראות.)

alicenir
21/03/08, 11:57
עשית Refresh לאחר השינוי?? הכוונה באינסטולר

Toko
21/03/08, 16:41
גם לי זה קרה הוא שם לי 4 תוכנות במקום 21 ...
למה זה? :confused:

nodigidi
21/03/08, 20:39
עשית Refresh לאחר השינוי?? הכוונה באינסטולר

כן, בשני הפעמים, ואני רואה עוד מישהוא עם אותה בעיה..

אוליי יש מצב שאם התוכנות שברשימה כבר מותקנות
על האיפון, אז הוא מסתיר אותם מהרשימה????

nodigidi
21/03/08, 22:03
כן, בשני הפעמים, ואני רואה עוד מישהוא עם אותה בעיה..

אוליי יש מצב שאם התוכנות שברשימה כבר מותקנות
על האיפון, אז הוא מסתיר אותם מהרשימה????

אוקי בדקתי את העניין, והחשד התאמת!
ביקשתי מאחי שיוסיף תריפו שלי אצלו, ושם הופיעו
לו 25 (מתוך 45) תוכנות שקיימות בריפו.

זה פשוט מסנן אוטומטית את התוכנות שמותקנות כבר אצלך
ומציג ברשימת הרפו, רק מה שלא מותקן על האיפון! :)

alicenir
22/03/08, 12:30
אבל חשבתי שזה ברור-לא?
גם באינסטולר הרגיל זה אותו דבר, אחרת מה ההיגיון

nodigidi
23/03/08, 01:07
כן, בשני הפעמים, ואני רואה עוד מישהוא עם אותה בעיה..

אוליי יש מצב שאם התוכנות שברשימה כבר מותקנות
על האיפון, אז הוא מסתיר אותם מהרשימה????


אבל חשבתי שזה ברור-לא?
גם באינסטולר הרגיל זה אותו דבר, אחרת מה ההיגיון

לאיפוניר חדש לא כ"כ :)

dav91
23/03/08, 01:52
וואייי אתה מלךך אחייי.....חיחיחייי רק בא לא נשכח את התותחים האמיתייםם..אלא שפרצוו לנווו ואלה שיצרוו את כל זהה...::):)

politin
23/03/08, 05:20
תותח! פשוט תותח
כל הכבוד

זה בעצם סוג של גיבוי לאייפון
אם משתמשים בזה בתבונה
(פשוט כל סורס שמקבלים, להוסיף אותו שם ולא באייפון עצמו, וככה אם קורה משהו הכל שמור)

eitangabay
23/03/08, 17:55
מעולה!!!!!!

תודה!!

nachumi_e
16/05/08, 13:52
תגידו אפשר לכתוב לכל תוכנה הערה בעיברית כאילו "תוכנה שמסננת אנשי קשר" אפשרי הדבר???

nodigidi
16/05/08, 21:07
תגידו אפשר לכתוב לכל תוכנה הערה בעיברית כאילו "תוכנה שמסננת אנשי קשר" אפשרי הדבר???

נכון לעכשיו לא.
(אלא אם בא לך לההסתבך עם יצירת ריפו - ולא כדאי לך)

987tal987
17/05/08, 04:06
תודה

mor1908
17/05/08, 07:44
כל הכבוד תודה רבה

nachumi_e
18/05/08, 05:42
נכון לעכשיו לא.
(אלא אם בא לך לההסתבך עם יצירת ריפו - ולא כדאי לך)

יש דרך אחרת לעשות את זה?
אממ מה זה יצירת ריפו? [נשמע מפחיד חחח]
ואולי אפשרי ליצור תיקיות? כמו GAME וכדו'...
סליחה על החפירות!

Maorhaki
24/10/08, 20:58
installer 4 זהה עובד ?אם לא אז על איזה אינסטולרים?

omerkattan
01/11/08, 22:21
כבר ידעתי את זה אבל זה שווה תודה בכל זאת ^^
כל הכבוד על היוזמה

tuval101
05/11/08, 20:05
installer 4 זהה עובד ?אם לא אז על איזה אינסטולרים?

מצטרף לשאלה...
לא עובד לי על אינסטולר 4.
פיתרון???

apophis
13/11/08, 13:12
לא רואה תקטגוריה שלי
הוספתי תמקור מהרשימה למעלה

ולא רואה
לא בקיידה ולא באינסטולר
??