מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : אייפוד Touch תקוע אחרי ריסטור



benben27
02/04/11, 23:10
שלום לכולם,
יש לי אייפוד טאצ' ד'3, 32 ג'.ריסטרתי את המכשיר (איפוס הגדרות+תוכן) מהמכשיר עצמו ולא דרך אייטיונס, אתמול בצהריים.
מאז המכשיר לא עולה,תקוע על תפוח וסימן של "ריפרש" (כמו באקספלורר בערך).
מישהו יודע מה עושים עם זה?:confused:
ניסיתי לכבות ולהדליך אינספור פעמים, טענתי אך שומדבר.
מדי פעם הוא מראה כאילו הוא מתאושש אבל חוזר לתרדמת..
אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע.
תודה!

ItaiHay
03/04/11, 00:34
אתה לא עשית רסטור, אתה פשוט מחקת את כל המידע על המכשיר.
המכשיר לא נפתח כי אין עליו גירסא מותקנת. חבר את המכשיר לאייטונס ולחץ Restore.
פעם הבאה, נסהה לבדוק מה כל דבר עושה לפני שאתה עושה אותו :)

benben27
03/04/11, 08:08
אהלן איתי,
יכול להיות,ואולי זה נקרא אתחול.
בכולופן,איפוס הגדרות ומחיקת התוכן לא אמור למחוק גרסה מותקנת או קבצי הפעלה.
העניין הוא שהוא עדיין תקוע על הסמל והתוכנה לא מזהה אותו.
שאפנה למעבדה/איידיגיטל?(המכשיר לא באחריות כבר)
ותודה אגב..

Bar
03/04/11, 08:24
נסה ריסטור כמו שהוצע לך.

ItaiHay
03/04/11, 17:46
אהלן איתי,
יכול להיות,ואולי זה נקרא אתחול.
בכולופן,איפוס הגדרות ומחיקת התוכן לא אמור למחוק גרסה מותקנת או קבצי הפעלה.
העניין הוא שהוא עדיין תקוע על הסמל והתוכנה לא מזהה אותו.
שאפנה למעבדה/איידיגיטל?(המכשיר לא באחריות כבר)
ותודה אגב..

למעשה, איפוס הגדרות ומחיקת תוכן עושה בדיוק את זה. היא מוחקת הכל ומשאירה אותך עם מכשיר שחייב לעבוד רסטור כדי לעבוד.
אי אפשר לעשות רסטור מהמכשיר עצמו כי המכשיר מוחק את המידע, אך מאיפה הוא מעלה אותו מחדש?

חבר למחשב, ועשה רסטור.

ד"א סליחה על התרגום הלא נכון. המכשירים שלי באנגלית ואני לא יודע איך תרגמו את זה בעברית למכשירים. :)

בכיף, אם אתה צריך עזרה אנחנו פה. רק שים לב לפתוח נושא במקום המתאים.
איתי.

Gil Tichon
15/04/11, 19:52
למעשה, איפוס הגדרות ומחיקת תוכן עושה בדיוק את זה. היא מוחקת הכל ומשאירה אותך עם מכשיר שחייב לעבוד רסטור כדי לעבוד.
אי אפשר לעשות רסטור מהמכשיר עצמו כי המכשיר מוחק את המידע, אך מאיפה הוא מעלה אותו מחדש?

חבר למחשב, ועשה רסטור.

ד"א סליחה על התרגום הלא נכון. המכשירים שלי באנגלית ואני לא יודע איך תרגמו את זה בעברית למכשירים. :)

בכיף, אם אתה צריך עזרה אנחנו פה. רק שים לב לפתוח נושא במקום המתאים.
איתי.


שלום, גם אצלי אותה בעיה, כשאני מחבר את המכשיר למחשב אני לא רואה אותו באייטונס. מה אפשר לעשות?

Noam
15/04/11, 19:54
שלום, גם אצלי אותה בעיה, כשאני מחבר את המכשיר למחשב אני לא רואה אותו באייטונס. מה אפשר לעשות?

תעדכן גרסת אייטיונס
תכניס למצב dfu ואז תפעיל אייטיונס

Gil Tichon
15/04/11, 20:19
תעדכן גרסת אייטיונס
תכניס למצב dfu ואז תפעיל אייטיונס

למעשה זה בדיוק מה שעשיתי לפני שניה. עבד. תודה.

wwwroni1
01/05/11, 20:45
לא יודע אם כבר הצלחתה , קרה לי גם
גם לי נתקע התפוח וממש נילחצתי אחריי שפירמטתי במכשיר , צריך פשוט ללחוץ על כפתור הבית והכיבוי ביחד למשך 15 שניות.
אפילו יותר !
עד שתראה את הסימן של הכבל והחיבור לאייטונס תמשיך בלחיצה :)
יעבוד בדוק גם לי קרה

Noam
01/05/11, 20:59
לא יודע אם כבר הצלחתה , קרה לי גם
גם לי נתקע התפוח וממש נילחצתי אחריי שפירמטתי במכשיר , צריך פשוט ללחוץ על כפתור הבית והכיבוי ביחד למשך 15 שניות.
אפילו יותר !
עד שתראה את הסימן של הכבל והחיבור לאייטונס תמשיך בלחיצה :)
יעבוד בדוק גם לי קרה

בתגובה האחרונה מעליך הוא רשם שהוא הסתדר :)