מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : סוף סוף סורס עם האפליקציות אייפון לגרסה 111 ו112



roei_dacho
21/02/08, 03:27
http://repo.sc/iptfrepo

תהנו!

minkin
21/02/08, 06:31
כתוב לי בתוכנה של גוגל שזה מתאים רק לאייפון ובכללי כתוב שזה תוכנות איפון או משהו כזה
אתה בטוח שכול התוכנות שיש שם הם מתאימות לאייפוד?
תודה :-)

roei_dacho
21/02/08, 16:36
הם חייבים לרשום את זה בגלל הקופירייט
גם בשאר הסורסים זה היה רשום
ולמה שמישהו עם אייפון ירצה אפליקציות שיש לו??
בקיצור אפשר להתקין

המפציץ החמקן
21/02/08, 16:42
תודה אחי!
אני מתקין עכשיו
עריכה: עובד 100% !!!
תודה רבה רועי! חולה עליךך

DjDanDan
21/02/08, 16:51
וואייי תתודה אחי עובד!!

zoo-b
21/02/08, 17:17
מוריד

zoo-b
21/02/08, 17:21
טוב ומה עכשיו איו לי מוסג איך ממשיכים לאחר ההורדה.

roei_dacho
21/02/08, 17:32
טוב ומה עכשיו איו לי מוסג איך ממשיכים לאחר ההורדה.
אתה לא אמור להוריד אתה צריך להוסיף את זה בתור סורס ולהתקין

עמית מנור
21/02/08, 20:37
אחי תגיד איך מתקינים ניכנסים להאינטרנט בטאצ או דרך האינסטולר?

roei_dacho
21/02/08, 20:47
אתה מוסיף את הסורס באינסטולר ואז בinstall יהיה לך תיקיות עם התקנות של האפליקציות לגרסה 111 ו112

עמית מנור
21/02/08, 20:54
וואלק רועי אתה אח על מלאה

עמית מנור
21/02/08, 21:13
אני הוספתי את הסורס ולאחר מיכן ואז אני עושה דאנולד באינסטולר זה מראה לי שאני מוריד אחרי זה אני מחפש את זה בדף בטאצ איפה שהכל ואז אני לא רואה את זה

ענבל בן-דב
21/02/08, 21:46
ולגרסא 1.1.3 אין?

roei_dacho
21/02/08, 22:18
ולגרסא 1.1.3 אין?
בטח שיש:
http://ipodtouchmaster.com/files/repo.xml

עמית מנור
22/02/08, 05:53
אחי מה אני עושה זה לא מראה לי את ז בדף

Niv iPhone
26/02/08, 11:22
הוספתי את הסורס , ולא עובד , לא נוספת לי שום תיקייה חדשה בקטגוריס גם אחרי ריענון המקורות .
ישנו אולי סורס אחר שכן עבד ( גרסה 1.1.2 ) או דרך לפתרון הבעייה ?
תודה מראש .

roei_dacho
26/02/08, 13:21
אתמול בדקתי וזה עובד:
http://touchrev.890m.com/iphone.xml

Niv iPhone
26/02/08, 15:48
אתמול בדקתי וזה עובד:
http://touchrev.890m.com/iphone.xml
אין לי מושג למה , התקנתי את הסורס , ואכן יש לי עכשיו תיקיית iphone 1.1.2 apps for itouch או משהו בסגנון , בקיצור בפנים שאני מנסה להתקין הוא רושם לי package download failed: cant find host!

כמובן שחיבור הווי-פיי עובד ותקין לחלוטין , וגם ניסיתי לרענן את המקורות וללחוץ לפני על remove from aqoue ואז install אבל שוב אותה שגיאה ...
מה אני יכול לעשות ?