מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : רוצים לשדרג באמצעות ZiPhone? חישבו על זה שוב...



Remo
20/02/08, 20:23
הנה אוסף שרשורים מהימים האחרונים של אנשים שניסו לפרוץ 1.1.3 באמצעות ZiPhone, ונותרו עם מכשיר לא שמיש:
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=17355
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=17741
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=17711
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=16489
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=17438

גם אני, בתור משתמש מתקדם, נתקעתי באותן הבעיות, במהלך 3 נסיונות שונים.

נכון לעכשיו, המלצתי היא לא להשתמש ב-ZiPhone על מנת לפרוץ את ה-iTouch!

לפריצת 1.1.3 אני ממליץ את חבילת ה-Official 1.1.3 Upgrader שנמצאת באינסטולר, איתה בינתיים יש לי 100% הצלחה.

אל תגידו שלא אמרו לכם! אני אישית לא מתכוון לענות יותר לשרשורים של פריצות ZiPhone- נתקעתם? חפשו בשרשורים שרשמתי כאן את הפיתרון.

roei_dacho
20/02/08, 20:32
השיטה עובדת מצוין
פשוט על 16 ג'יגה זה לא עובד
אף אחד לא פגע במכשיר שלו ואם כן הוא עשה משהו לא טוב
מה לעשות שאנשים רוצים לעשות דברים בלי ידע בסיסי??
שלא יפרצו תמכשיר אם לא יודעים איך

Remo
20/02/08, 20:42
השיטה עובדת מצוין
פשוט על 16 ג'יגה זה לא עובד
אף אחד לא פגע במכשיר שלו ואם כן הוא עשה משהו לא טוב
מה לעשות שאנשים רוצים לעשות דברים בלי ידע בסיסי??
שלא יפרצו תמכשיר אם לא יודעים איך

רועי, לי יש מכשיר 8GB בן כמה חודשים (נקנה 1.1.1) והפריצה לא עבדה עליו.
אתה יודע טוב מאוד שידע בסיסי לא חסר לי, ושאני יודע טוב מאוד מה אני עושה.
יכול להיות שהיו כמה נסיונות מוצלחים של ZiPhone, אבל איך שזה נראה, הרוב נכשלו- ואם תקרא טוב, תראה שהיו שם כאלה עם 8GB.

roei_dacho
20/02/08, 20:45
באיזה גרסה של Ziphone השתמשת?
אם זה עם הgui ולחצץ רק על Jailbreak ו Verbose Boot אז זה צריך לעבוד
יכול להיות שסימנת משהו שלא היית צריך או שהשתמשת מגירסה פחות מ2.0

Remo
20/02/08, 20:56
באיזה גרסה של Ziphone השתמשת?
אם זה עם הgui ולחצץ רק על Jailbreak ו Verbose Boot אז זה צריך לעבוד
יכול להיות שסימנת משהו שלא היית צריך או שהשתמשת מגירסה פחות מ2.0

יכול להיות שגרסא 2.0 פעלה, אני ניסיתי את 2.3 ו2.4 (שזו הגרסא שמשתמשים מורידים כי היא הכי חדשה).
אגב, אפשרות ה-Verbose boot רק מראה את הפלט של התוכנית על המסך- כלומר גם בלעדיה זה אמור לפעול.

ודבר נוסף, כשכולם אומרים לך שאתה משוגע, כנראה שאתה משוגע... הכוונה שלי היא שאם מספר לא מבוטל של משתמשים באים ואומרים שהם ניסו לג'לברק עם ziphone ולא הצליחו- והתגובה היחידה שלך היא שהשיטה מצויינת והם עשו משהו לא בסדר... הבנת את הכוונה אני מקווה...

אני את שלי אמרתי. אין לי כוונה לעשות שום דבר בפעם הבאה שיעלה שרשור דומה חוץ מלהפנות אותם לשרשור הזה.

roei_dacho
20/02/08, 21:00
עובדה שבפורום אחר ובמקרה לא ישראלי עם מעל 80 אלף משתמשים (אתה יודע על מה אני מדבר)
כולם חוץ ממישהו אחד אמרו שהכל עבר בשלום בלי שום בעיה
ודרך אגב אם היית חושב על זה היית מבין שכל הגרסאות שזיברי פרסם לא משנות שום דבר באייפוד טאץ כי כל התיקונים זה לבעלי אייפון
אולי הגרסה של אלה שניסו לא הייתה 113? אולי היא הייתה לא גרססה נקיה? זאת אומרת שצריך לעשות ריסטור ל113 ואז לעשות את הפריצה?
יש הרבה סיבות למה זה לא עבד לאנשים ולא, זה לא בגלל Ziphone

tomer4321765
20/02/08, 21:06
השיטה עובדת מצוין
פשוט על 16 ג'יגה זה לא עובד
אף אחד לא פגע במכשיר שלו ואם כן הוא עשה משהו לא טוב
מה לעשות שאנשים רוצים לעשות דברים בלי ידע בסיסי??
שלא יפרצו תמכשיר אם לא יודעים איך

רועי,בדברים האלה אתה צודק מילה במילה!!!!
אין ניסוח יותר טוב!
בבירור אני יכול להגיד שאם אנשים לא מבינים שלא יקפצו על הרעיון בלי לדעת קצת קודם.
ואם הם עושים את זה ואחרי זה מתקלקל להם המכשיר שלא יתלוננו.

דרך אגב,עומר:
אם היית מסתכל בבירור על האשכולות שהבאת לנו היית רואה שכותבי האשכולות הם משתמשים חדשים לגמרי בפורום ואין להם ניסיון מספיק גדול כדי להשתמש ב-ziphone שלמרות שהוא די קל לשימוש עדיין צריך ידע קודם כדי להשתמש בו.ואני בטוח שהם עדיין לא יודעים חצי ממה שהמכשיר התותח הזה יכול לעשות.את שלי אמרתי.

Remo
20/02/08, 21:36
רועי,בדברים האלה אתה צודק מילה במילה!!!!
אין ניסוח יותר טוב!
בבירור אני יכול להגיד שאם אנשים לא מבינים שלא יקפצו על הרעיון בלי לדעת קצת קודם.
ואם הם עושים את זה ואחרי זה מתקלקל להם המכשיר שלא יתלוננו.

דרך אגב,עומר:
אם היית מסתכל בבירור על האשכולות שהבאת לנו היית רואה שכותבי האשכולות הם משתמשים חדשים לגמרי בפורום ואין להם ניסיון מספיק גדול כדי להשתמש ב-ziphone שלמרות שהוא די קל לשימוש עדיין צריך ידע קודם כדי להשתמש בו.ואני בטוח שהם עדיין לא יודעים חצי ממה שהמכשיר התותח הזה יכול לעשות.את שלי אמרתי.

על אחת כמה וכמה! הרי אם כל המשתמשים האלה חדשים ואינם מודעים ליכולות של ה-ziphone, מצד אחד. ומצד שני, העובדה שרוב המכשירים שנתחיל לראות יותר הם ה-16GB/32GB שאינם פועלים עם ה-ziphone. מה קיבלת? פורום מוצף בבעיות שקשורות ב-ziphone! אז איך אתה יכול להמליץ על שימוש בכלי הזה?

אני בכל אופן חפרתי בתיעוד של התוכנה, הפעלתי אותה עם הממשק, עם ה-BAT, וגם מהשורת הפקודה, ועדיין 3 תהליכי שדרוג נתקעו לי- ולא, אני בהחלט לא משתמש מתחיל.

תומר, נראה שאתה יודע על מה אתה מדבר, חשבת אולי לשתף אנשים קצת בידע שלך?

jimos
20/02/08, 21:36
הפריצה עבדה...הליקויים שנבעו במהלך פעולת הממשק זו הבעיה...

נתקע לי שכתבתי במקלדת...
לא עבד כמו שצריך..פשוט מרגישים דברי םכאלה...

אני עכשיו פורץ בשיטה של Dev וגומר את כל הבלאגן...לקראת סיום..

jimos
20/02/08, 21:37
גם זו נורה אדומה צריך להפעיל וחבל שלא הפעלתי את שלי כאשר הבן משחרר כל יומיים עדכון לפריצה ותיקונים...
מ1.0 ל2.4 בפחות מחודש ?

בן אדם אתה בסדר ? לך לך שן על האף :)

roei_dacho
20/02/08, 21:39
jimos כנראה שלא הבנת מה רשמתי
כל העידכונים מגירסה 2.0 עד 2.4 הם תיקונים אך ורק לאייפון
זה לא משנה לנו למשתמשים באייפוד טאץ' כל העידכונים האלה

jimos
20/02/08, 22:05
jimos כנראה שלא הבנת מה רשמתי
כל העידכונים מגירסה 2.0 עד 2.4 הם תיקונים אך ורק לאייפון
זה לא משנה לנו למשתמשים באייפוד טאץ' כל העידכונים האלה
למרות שיצאתי טמבל.. :)
עדין..כל כך הרבה בעיות יש בדבר הזה..פחדתי שהמכשיר הלך...ישר עברתי לדבר אחר..

המפציץ החמקן
20/02/08, 22:50
צודקקק
פרצתי לחבר שלי- המכשיר פשוט מת
המחשב לא זיהה...
שעתיים לתקן את זה
בזכות roei_decho הצלחתי בסוף....

DJBH
20/02/08, 23:18
אז רגע.. אני לא מבין משהו, לסיכום : אפשר להשתמש בשיטה של אחד מהתוכנות של זיברי לפריצת טאצ' 16gb בגירסא 1.1.3?? , אם כן אז אני מבין שגם אפשר לשים עברית מלאה... (של אמיר/ינון + ממשק)
ואם כן, אני בטוח שלא רק אני אשמח אם תוכלו לתת כאן מדריך מפורט איך עושים את זה, זה יפתור להרבה אנשים את הבעיות.

תודה מראש

houta1181
20/02/08, 23:19
אז רגע.. אני לא מבין משהו, לסיכום : אפשר להשתמש בשיטה של אחד מהתוכנות של זיברי לפריצת טאצ' 16gb בגירסא 1.1.3?? , אם כן אז אני מבין שגם אפשר לשים עברית מלאה... (של אמיר/ינון + ממשק)

אי אפשר

DJBH
20/02/08, 23:21
אי אפשר


תשובה חד-משמעית חח.. , עכשיו ברצינות, האם לפחות מתכוונים להוציא איזה משהו מיוחד שיעזור לנו לפתור את הבעייה הארורה הזאת ולשים עברית מלאה כמו שצריך, איזה באסה זה שרק אנחנו צריכים להידפק עם זה...

Remo
20/02/08, 23:29
תשובה חד-משמעית חח.. , עכשיו ברצינות, האם לפחות מתכוונים להוציא איזה משהו מיוחד שיעזור לנו לפתור את הבעייה הארורה הזאת ולשים עברית מלאה כמו שצריך, איזה באסה זה שרק אנחנו צריכים להידפק עם זה...

הוא התכוון שאי אפשר עם ZiPhone. תפרוץ עם Official 1.1.3 Upgrader ואז תתקין איזה עברית שאתה רוצה.

DJBH
20/02/08, 23:34
הוא התכוון שאי אפשר עם ZiPhone. תפרוץ עם Official 1.1.3 Upgrader ואז תתקין איזה עברית שאתה רוצה.

אז אתה אומר בעצם שבכדי להריץ את העברית של אמיר+מקלדת+ממשק לטאצ' 16GB שלי, אני צריך ליהיות ב-1.1.2 פרוץ, להעביר את הקובץ של 1.1.3 למכשיר דרך WinSCP, להריץ Official 1.1.3 Upgrader ואז להתקין את העברית..? אתה בטוח זה יעבוד ב-100%..?

Remo
20/02/08, 23:58
אז אתה אומר בעצם שבכדי להריץ את העברית של אמיר+מקלדת+ממשק לטאצ' 16GB שלי, אני צריך ליהיות ב-1.1.2 פרוץ, להעביר את הקובץ של 1.1.3 למכשיר דרך WinSCP, להריץ Official 1.1.3 Upgrader ואז להתקין את העברית..? אתה בטוח זה יעבוד ב-100%..?

תדאג להעביר את הקובץ לנתיב המדויק שנתתי, תשנה את Autolock ל-Never ותריץ את ה-Upgrader.
בהצלחה ודווח!

JustD
21/02/08, 11:20
יש לי מכשיר טאץ 16gb במקור היה 1.1.1 עם Jb ושודרג בטעות ל1.1.3.איך אני אמור לעזעזאל לפרוץ אותו?

DJBH
21/02/08, 14:54
יש לי מכשיר טאץ 16gb במקור היה 1.1.1 עם Jb ושודרג בטעות ל1.1.3.איך אני אמור לעזעזאל לפרוץ אותו?

לפי מה שאני יודע אתה חייב לעשות ריסטור בחזרה ל-1.1.1, לפרוץ אותו ולעדכן ל-1.1.2 ומשם אתה יכול להוסיף את הסורס ipodtouchmaster/files/repo.xml ולהתקין 1.1.3 פרוץ כבר עם תוכנות של האייפון. (אתה צריך שיהייה לך מותקן ב-1.1.2 הפרוץ לפני שאתה מעדכן דרך הסורס שנתתי, את התוכנות BSD System ו-OpenSSH)