מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : יש אופציה לעלות כתוביות בplex?



NitRos
17/03/11, 17:04
התקנתי את התוסף plex בatv2
הכל עובד יופי.. השאלה היא איך אני מעלה כתוביות?
קבצי srt. כמובן

זה אפשרי בכלל?
תודה רבה

yakirmanz
22/05/11, 00:57
בפלקס במק זה אפשרי.
אני לא יודע אם זה עובד בדיוק אותו דבר אבל יש כמה דברים באפשרויות:
1)קודם כל תבחר שם שתמיד יעדיף כתוביות בעברית
2)תבחר בפונט עברית iso
3)תשנה את הפונט בתפריט ליוניקוד
4)אם אתה רוצה שזה יבחר בצורה אוטומטית תמיד תשנה את השם של הכתוביות לאותו שם של הקובץ במדוייק (חוץ מהסיומת כמובן)
5)יש אפשרות בזמן הצפיה להגיע לתפריט של "סאונד" "וידאו" והוספה למועדפים.
בתוך סאונד יש אופציה לבחור להפעיל את הכתוביות (אם זה עדיין לא פועל) וגם לבחור קובץ בצורה "ידנית"

במק אפשר להגיע לתפריטים האלה ע"י הזזת העכבר. עוד לא הבנתי איך עושים את זה רק עם כפתורי השלט.

בהצלחה ומקווה שזה עזר

haimorg
22/05/11, 06:52
גרסה 0.7.1 תומכת בכתוביות בעברית
צריך לאפשר קודם ב server

siabonga
22/05/11, 15:27
גרסה 0.7.1 תומכת בכתוביות בעברית
צריך לאפשר קודם ב server

איך עושים? בסרבר אני נכנס לשפות ואז ב subtitle mode t אני בוחר always enabled ובוחר שיעדיף בעברית...וזה לא עובד לי...
איך עושים? אני על הגרסא הכי חדשה של הסרבר ושל הפלקס באפלטיוי2

znavo
15/06/11, 03:43
אתם מכירים אולי אפשרות לסדר את העברית בחיפוש אמן בתקית המוזיקה? זה מקליד את העברית הפוך אבל מחפש ומוצא בסדר.

haimorg
20/06/11, 07:49
האמת שבינתים הפסקתי להשתמש ב plex עד ל שחרור גרסה מתוקנת
יש לי שני atv - על אחד plex גירסה 0.7.1 והשני גירסה 0.8.4
לשניהם יש באגים עם כתוביות ועם dts