מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : אייפד 2 ב-At&t - עובד בארץ?



shaishap
13/03/11, 09:14
ראיתי כבר פוסט בנושא, אבל רציתי לוודא ממישהו שקנה.
האם אוכל לקנות בארה"ב iPad2, עבור At&t, (ללא תוכנית כמובן), ולהשתמש בו עם סים של פלאפון מהארץ?
הסיבה שאני מעונין לקנות online, והנושא לא ברור.

תודה

Bar
13/03/11, 09:52
אם אני לא טועה הוא נקנה לא נעול לשום חברה.

orenhazan
13/03/11, 12:21
אתה לא טועה אין שום בעיה יעבוד בארץ עם סים של פלאפון רק חייב לסנכרן אותו בפעם הראשונה עם אייטיונס כשהסים של פלאפון נמצא במכשיר.
כי בהגדרות המקוריות שלו מוגדר הסים של at&t.

ItaiHay
13/03/11, 15:03
האייפד 2 מגיע ללא חסימה לסים מסויים. אתה תוכל להכניס את הסים של פלאפון/אורנג'/סלקום ולסנכרן בחופשיות.

orenhazan
13/03/11, 17:49
האייפד 2 מגיע ללא חסימה לסים מסויים. אתה תוכל להכניס את הסים של פלאפון/אורנג'/סלקום ולסנכרן בחופשיות.

הרשה לי לתקן אותך במידה וביצעת סינכרון של האייפד 2 עם הסים המקורי של at&t ולאחר מכן תוציא את הסים ותשים סים של חברה סלולרית אחרת האייפד לא יקבל את הסים החדש אלא רק אחרי שתסנכרן אותו עם אייטיונס. כנ"ל גם במעבר בין חברה סלולרית אחת לשניה נגיד בין פלאפון לאורנג. וזה השוני מאייפד 1 שם היית יכול להחליף סים בצורה חופשית ללא צורך בסינכרון חדש.

ItaiHay
13/03/11, 18:01
הרשה לי לתקן אותך במידה וביצעת סינכרון של האייפד 2 עם הסים המקורי של at&t ולאחר מכן תוציא את הסים ותשים סים של חברה סלולרית אחרת האייפד לא יקבל את הסים החדש אלא רק אחרי שתסנכרן אותו עם אייטיונס. כנ"ל גם במעבר בין חברה סלולרית אחת לשניה נגיד בין פלאפון לאורנג. וזה השוני מאייפד 1 שם הייתי יכול להחליף סים בצורה חופשית ללא צורך בסינכרון חדש.

אוקי. תודה. למדתי משהו :)

shaishap
14/03/11, 10:11
תודה לכל העונים, קיבלתי תשובה מלאה.:d