מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : אות ראשונה בפייג'ס



noamgor
08/03/11, 18:41
רציתי לשאול,
אם אני כותב פסקה ברצף, למשל במשך 3 שורות, שאני ילחץ אנטר זה יעלים לי רק את האות הראשונה או אות ראשונה בכל שורה? (למרות שזה העביר שורות אוטומטית ולא על ידי אנטר אלא בגלל האורך)

תודה :)

yoni_yoni
08/03/11, 22:48
באג ידוע...
הסיבה העיקרית שבגללה לא קניתי אייפד עדיין.

noamgor
10/03/11, 19:58
מה ששאלת אבל זה האם גם אם אני כותב ברצף כמה שורות,
האם שאני ילחץ אנטר זה ימחק רק את האות הראשונה בפסקה (שנכתבה ברצף) או בכל שורה למרות שלא היה אנטר בין השורות???

ItaiHay
10/03/11, 21:17
זה ימחק. וגם לא תוכל אח"כ לערוך. אני מת על התוכנה, אבל אני לא משתמ בה בעברית. נחכה לתיקון.

matanbr
10/03/11, 22:14
זה ימחק. וגם לא תוכל אח"כ לערוך. אני מת על התוכנה, אבל אני לא משתמ בה בעברית. נחכה לתיקון.

אתה מכיר אולי תוכנה אחרת שעובדת טוב עם עברית ?
היחידה שעוד איכשהו שמצאתי שדומה לפייג'ס זה Office2 אבל הבעיה שבאייפד עצמו הכל עובד טוב אבל אם אני שולח את המסמך למחשב כדי להמשיך לעבוד עליו בוורד המשפטים מופיעים הפוכים

noamgor
10/03/11, 22:40
כל אות ראשונה בכל שורה? גם אם זה עבר שורה אוטומטית?? לא רק את האות בראשונה בטקסט לפני האנטר??

ItaiHay
10/03/11, 22:48
אתה מכיר אולי תוכנה אחרת שעובדת טוב עם עברית ?
היחידה שעוד איכשהו שמצאתי שדומה לפייג'ס זה Office2 אבל הבעיה שבאייפד עצמו הכל עובד טוב אבל אם אני שולח את המסמך למחשב כדי להמשיך לעבוד עליו בוורד המשפטים מופיעים הפוכים

http://www.iphones.co.il/forum/thread171306.html

matanbr
10/03/11, 23:06
http://www.iphones.co.il/forum/thread171306.html

תודה , יותר טוב מכלום...
אני מאוד מקווה שיעדכנו בקרוב את פייג'ס וייתנו לה סוף סוף תמיכה בעברית , אני לא חושב שקיימת תוכנה שמשתווה לה