מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : Iphone apps 1.1.2



Shraga
19/02/08, 14:45
זוכרים שהיה פעם סורס שנתן אותם באינסטולר?
מישהו יודע מה קרה לזה ואיפה אפשר להשיג? (ל1.1.2 ...)

xShahaRx
19/02/08, 14:52
היה ונפל השרת מחפשים עכשיו משהו אחר

Shraga
19/02/08, 15:11
טוב חיפשתי ומצאתי.
http://www.uploading.com/files/AAZGCQC0/iPhone_1.1.2_Apps.rar.html

מפה אפשר להוריד את זה...זה להתקנה ידנית דרך winSCP (אפשר גם בגל דרך אחרת שאתם שמים את הקבצים ידנית..)

לזכור לשנות את ההרשאה ל 0755!!!

תהנו

ally_u
19/02/08, 15:26
טוב חיפשתי ומצאתי.
http://www.uploading.com/files/AAZGCQC0/iPhone_1.1.2_Apps.rar.html

מפה אפשר להוריד את זה...זה להתקנה ידנית דרך winSCP (אפשר גם בגל דרך אחרת שאתם שמים את הקבצים ידנית..)

לזכור לשנות את ההרשאה ל 0755!!!

תהנו

אפשר הסבר איך לבצע את ההתקנה הידנית דרך WinSCP ??? לאן בדיוק אני צריכה להעתיק את הקובץ ואיך (ואיפוא) משנים את ההרשאה ל 0755 ??? תודה.

roei_dacho
19/02/08, 16:53
שימוש בWINSCP:http://youtube.com/watch?v=W7eKHEHbW04
Shraga תודה על ההורדה

ally_u
19/02/08, 16:58
שימוש בWINSCP:http://youtube.com/watch?v=W7eKHEHbW04
Shraga תודה על ההורדה

תודה על המדריך , אבל להתחבר ל WINSCP אני כבר יודעת.. השאלה היא לאיזה תקייה בדיוק צריך להעתיק את התקיות של האפליקציות אייפון ואיך משנים את ההרשאה.. אשמח להסבר

roei_dacho
19/02/08, 17:03
Applications

ally_u
19/02/08, 17:14
Applications

העתקתי את התקיות ל Applications. האפליקציות אומנם מופיעות עכשו על האייפוד אבל שום דבר לא עובד! למשל במזג האוויר מופיע המסך הכחול אבל בלי שום נתון ובכל כניסה לאפליקציה (לכולם) המכשיר פשוט נתקע.

מה אני עושה לא נכון???

Remo
19/02/08, 17:15
למי שמחפש, יש לי מקור לתוכנות 1.1.3 - להתקנה על 1.1.3 בלבד!

http://madpike05.googlepages.com/repo.xml

shaharwong
19/02/08, 17:32
העתקתי את התקיות ל Applications. האפליקציות אומנם מופיעות עכשו על האייפוד אבל שום דבר לא עובד! למשל במזג האוויר מופיע המסך הכחול אבל בלי שום נתון ובכל כניסה לאפליקציה (לכולם) המכשיר פשוט נתקע.

מה אני עושה לא נכון???

צודק... הכל נתקע..

roei_dacho
19/02/08, 17:40
שינית הרשאות ל755?

ally_u
19/02/08, 17:42
שינית הרשאות ל755?

לא כ"כ הבנתי איך עושים את זה..... אשמח להסבר מפורט....תודה

shaharwong
19/02/08, 17:49
אני שיניתי..
ןזה עדיין לא עובד
אופס.. סורי

roei_dacho
19/02/08, 17:55
פשוט עושים קליק ימני על התיקיה ואז change permissions ואז לשנות ל 755

ally_u
19/02/08, 20:06
תודה רבה!
הצלחתי והכל עובד