מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : Ipad 16 3g - מקבל הודעת no sim



tsror
27/01/11, 14:12
שלום לכולם
אני חדש כאן באתר וכן בעולם אפל.
אתמול קניתי IPAD ממישהו נחמד (שאני רואה שהוא גם כאן רשום באתר :))
בכל אופן -
גזרתי את הסים שלי לפי הצורה שמופיעה ביו-טיוב כדי להפוך אותו למיקרו סים.

כשאני מכניס את הSIM אני מקבל NO SIM למעלה מצד שמאל.

אשמח לדעת מה עליי לעשות?

כרגע המכשיר בגרסא 3.2 פרוץ עם CIDIA ואין לי מושג מה עוד עליי להתקין (מהקצת שראיתי יש תוסף שנקרא ultrasn0w אבל אני לא מכיר)

אשמח לעזרה והמלצות!

matanbr
27/01/11, 15:58
ultrasn0w אתה ממש לא צריך להתקין כי כל האייפדים הם סים פרי

לפי דעתי לא גזרת טוב את כרטיס הסים שלך

tsror
27/01/11, 17:10
היי תודה על התגובה המהירה, בדיוק חזרתי מאורנג' והחלפתי את הסים למיקרו סים - כעת יש קליטה אבל אני לא מצליח לגלוש אני מקבל את ההודעה הבאה:
"לא ניתן להפעיל את רשת הנתונים הסלולרית"
אני רואה שיש קליטה, ובהגדרות נראה שהכל בסדר - הוא מזהה שזה orange il

מה אתה חושב?

matanbr
27/01/11, 17:14
יש לך שם הגדרות APN תגדיר אותן
אני לא זוכר בע"פ , תעשה חיפוש קצר בגוגל איך להגדיר אותן ל-Orange

tsror
27/01/11, 17:24
תודה!
בשרת APN יש לרשום: internet (או uinternet דרך UMTS)
בשם המשתמש: orange
בסיסמא: orange
למרות שאני חושש שזה לא הכי מהר שאפשר.. כאילו אם זה הגדרות דור3 או אולי בטעות של דור2.

matanbr
27/01/11, 18:08
תוריד את האפליקציה speed test ותעשה בדיקת מהירות
רק תבטל לפני הבדיקה את ה-wifi

ודרך אגב רק שתדע שבאורנג' המהירות ברוב המקומות גרועה לעומת סלקום ופלאפון

tsror
27/01/11, 18:40
כן לצערי כבר יש לי התחייבות שם - אחרת הייתי בודק..
תגיד שאלה אחרונה - מה הדרך הכי טובה לדעת מה הניצולת שלי של החבילה? כאילו אם יש לי גיגה בחודש..
אני רוצה לראות בכמה השתמשתי..
ניסיתי דרך myorange אבל משעמם שם אין כלום

matanbr
27/01/11, 18:59
למה myorange משעמם ? דוקא מאז שהוא יצא אני משתמש רק בו
לפני זה הייתי משתמש ב"כמה דיברתי"

tsror
27/01/11, 19:21
טוב אולי עדיין לא עידכנו לי את האופציה לראות שם דברים..
טוב ניתן לזה צ'אנס
תודה רבה על העזרה, אפילו כבר הורדתי speedtest ונראה מצויין :)