מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : [הורדה] MIM (Make it Mine) + אייקון ורקע שהכנתי



The_Ben
13/02/08, 22:21
אתמול הורדתי את התוכנה Make it Mine (MIM) ע"י Erica Sadun
בכל מקרה, היום החלטתי שאני לא אוהב את האייקון של התוכנה (ובאותה הזדמנות גם את מסך הפתיחה הלבן שלה ואת השם שמופיע בSpringboard) אז החלטתי להכין חדשים :)

הינה הורדה של החבילה המלאה:
http://rapidshare.com/files/91588084/MakeItMine.app.rar

שינויים שנעשו:
* שם התוכנה שונה לMakeItMine בSpringboard (במקום MIM)
* אייקון התוכנה הוא זה:
http://i29.tinypic.com/14jatg7.png
(במקום:
http://i32.tinypic.com/2zzsztt.png)
* מסך הפתיחה של התוכנה שונה ל:
http://i28.tinypic.com/2077vvr.png
במקום מסך לבן

תהנו ותורידו! :)

הגירסא של התוכנה מתאימה לכל הגרסאות חוץ מ1.1.3

(אם יהיה ביקוש אני יכין גרסא כזאת שמתאימה גם ל1.1.3 ;))

ותציעו הצעות לשיפורים בגרפיקה :D

yair26
13/02/08, 22:36
מה זה התוכנה הזאת?

The_Ben
13/02/08, 22:38
משנה את שם המפעיל במכשיר (רק את השם שלו), אצלי למשל (האייפון פועל ברשת Orange) כתוב עכשיו WTF?!
;)

תמונת מסך של מה שיש לי עכשיו להמחשה:
http://i28.tinypic.com/fep00g.jpg

נ.ב
ניתן להחזיר את שם המפעיל לשמו המקורי ע"י לחיצה פשוטה אחת בתוכנה, אין מה לדאוג :)

lueran
14/02/08, 12:42
לי יש סמל של אורנג' האם זה יחליף לי אותו ללא בעיה?

The_Ben
14/02/08, 13:12
לי יש סמל של אורנג' האם זה יחליף לי אותו ללא בעיה?

לא ניסיתי, אבל היה לי את הסמל של אורנג', כדי לגרום לזה לעבוד פשוט הסרתי את האייקון ושיניתי לזה.. :)

harelevy10
14/02/08, 15:15
למה לא קוסטומייז?? כבר יש את זה לרוב האייפונרים

The_Ben
14/02/08, 16:02
כי זה מכין טקסט (בשניות)
ובCostumize אלו גרפיקות (תמונות), שצריך להכין חדשות בכל פעם שרוצים משהו חדש, בעזרת התוכנה הזאת אפשר לשנות את שם המפעיל בפחות מ-10 שניות (מינוס כתיבה ;)).

Lior.M
14/02/08, 16:04
לי יש סמל של אורנג' האם זה יחליף לי אותו ללא בעיה?

קודם תסיר את הסמל דרך האינסטולר, אז זה יחזור לך למצב הרגיל של הIL...
ואז עם הMIM תוכל לכתוב מה שבראש שלך !

Toko
04/03/08, 12:31
אני מקווה שיצא גם ל-1.1.3

gal159
04/03/08, 12:45
על בקשה אחת הוא לא יכין רק אם יהיה ביקוש.......
טוקו........ בלי להעליב שם לכלב........

ofri11
04/03/08, 15:13
משנה את שם המפעיל במכשיר (רק את השם שלו), אצלי למשל (האייפון פועל ברשת Orange) כתוב עכשיו WTF?!
;)

תמונת מסך של מה שיש לי עכשיו להמחשה:
http://i28.tinypic.com/fep00g.jpg

נ.ב
ניתן להחזיר את שם המפעיל לשמו המקורי ע"י לחיצה פשוטה אחת בתוכנה, אין מה לדאוג :)

סליחה שזה לא קשור, אבל הערכת נושא שלך יפה מאד.
יש סיכוי ללינק\שם של הערכה מהאינסטולר?

תודה רבה.

dan_meir777
21/04/10, 18:52
תוכל לשלוח קישור חדש

nati-va
21/04/10, 19:05
1. למה להקפיץ?!!!
2. יש בסידיה.