מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : איפוד לא עולה מופיע לי באייפוד סמל של itunes ודיסק ?



sonego78
09/12/10, 17:15
שלום לכולם, האיפוד לא עולה מופיע לי באייפוד סמל של itunes ודיסק אמרו לי שצריך את התוכנה tinyumbrella וללחוץ על
exit recovery,הורדתי את התוכנה והתקנתי אותה חיברתי את הכבל והתוכנה לא מזהה את האייפוד מה עושים ? תודה מראש לעוזרים


הנה כך מופיע לי באייפוד

http://oi53.tinypic.com/t66snm.jpg

Noam
09/12/10, 18:04
איזה דגם אייפוד בדיוק?
באיזו גירסה הוא היה קודם?
אם אתה מפעיל אייטיונס, מה הוא מציע לך?

sonego78
09/12/10, 18:08
את האמת אני עוזר לאחין שלי הוא ילד קטן ולא מבין,

בקשר לגרסא אני לא יודע איזה
זה אייפוד 8 ג'יגה דור 2
הורדתי איטונס למחשב שלי חיברתי את הנגן והיה הודעה שהאייפוד נעול

כרגע אין לי איטונס על המחשב מחקתי אותו...תודה רבה !

Noam
09/12/10, 18:18
אתה חייב אייטיונס בכל מקרה במצבים כאלה
אם הוא מציע restore באייטיונס תנסה לעשות את הפעולה ותדווח מה קורה

sonego78
09/12/10, 18:22
אבל קראתי שריסטור מוחק את מערכת הפעלה לא ?

לא נראה לי שהאיטונס יתן לעשות ריסטור כי הוא לא מזהה את המכשיר יש מצב ?
עוד שאלה איך אני מגיע באיטונס לעשות ריסטור ? תודה על הכל גבר

Noam
09/12/10, 18:25
אין לי מושג מה מצב המכשיר ואם אפשר להצילו ללא RESTORE
הרי בכל מקרה אין כ"כ ברירה
היה שם חומר חשוב?
אפשר תמיד לעשות ריסטור
אם לא הולך
תנסה להכניס למצב DFU ואז כנס לאייטיונס ותבצע ריסטור
http://www.iphones.co.il/forum/thread102169.html

sonego78
10/12/10, 13:04
צודק הפכתי למצב dfu ועשיתי ריסטור דרך האיטונס פעם הראשונה זה לא הצליח פעם השנייה כן
וזה התקין לי את הגרסא 4.2.1 ואין לי סידיה למה ? וגם ניסתי להתקין משחקים ולא הצלחתי למה?
מה עושים במצב כזה ? שוב תודה על כל העזרה אורן

Noam
10/12/10, 13:10
בשביל סידיה ותוכנות צד שלישי תצטרך לפרוץ אותו ג'יילברייק עם רד-סנואו
http://www.iphones.co.il/forum/thread162889.html

sonego78
10/12/10, 13:18
שאלה הפריצה מתאימה גם ל אייפוד 2 g ? ואחרי הפריצה אני יוכל להתקין משחקיפ פרוצים ?

תודה ושבת שלום

Noam
10/12/10, 13:26
בדוק קודם בהגדרות-כללי-אודות
האם הדגם מתחיל ב MB או MC?
אם MC הפריצה תהיה "קשורה" ולא מלאה..תצטרך אחרי כל כיבוי והפעלה לפרוץ שוב עם REDSN0W (ללא צורך בריסטור)
אם MB תפרוץ בכיף

אח"כ תוכל להתקין APPSYNC מהסידיה בשביל הפרוצים
רק תתקין את APPSYNC 4.2 ולא הגירסה שרשומה במדריך
http://www.iphones.co.il/forum/thread138830.html

sonego78
10/12/10, 14:05
בדקתי הדגם mb אז לעשות את המדריך בקישור הראשון ?

Noam
10/12/10, 14:17
מעולה, הפריצה תהיה מלאה ולא קשורה
פרוץ ג'יילברייק להתקין סידיה
http://www.iphones.co.il/forum/thread162889.html

אח"כ התקן APPSYNC 4.2 לפי המדריך השני שרשמתי לך קודם

sonego78
10/12/10, 14:24
תודה שיחקתה אותה אני יעדכן בקרוב !!

Noam
10/12/10, 14:25
בהצלחה
תדווח אח"כ

sonego78
10/12/10, 15:10
אחי אני לי מבין את הקטע הזה בפריצה


9. לאחר שבחרתם בקובץ הקושחה המתאים התוכנה תשאל אתכם האם האייפון 3Gs שלכם הוא עם בוטרום חדש או ישן. בחרו באפשרות המתאימה.
מה ללחוץ כן או לא ?

Noam
10/12/10, 15:33
תבחר ב -"לא"

sonego78
10/12/10, 16:03
אחי אני לא יודע איזה קשוחה להוריד. הורדתי קשוחה לגרסא שלי יש מצב שזה שוקל 380 מגה ביט ?

Noam
10/12/10, 16:40
http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-9855.20101122.Lrft6/iPod2,1_4.2.1_8C148_Restore.ipsw

sonego78
10/12/10, 16:57
כן זאת הקשוחה תודה, אני מבצע את כול ההליך של הפריצה אחרי שאני מכניס את האייפוד למצב dfu

זה מתקין וברגע שאני מפסיק ללחוץ על מסך הבית הווינדוס סוגר את התוכנית ומצויר לי ארד דיסק על המסך .שאני מדליק את המכשיר זה חוזר למסך הבית בלי הסידיה,יש מצב שצריך ללחוץ רצוף על מסך הבית עד שתסתיים ההתקנה ? תודה בזוכתך אני בדרך הנכונה !

sonego78
11/12/10, 12:52
לא נעים להקפיץ את הנושא אבל ביצעתי את כול הוראות הפריצה ג'יילברייק עם רד-סנואו לפי הסדר אפילו עשיתי תאימות ל xp
ואני בויסטה,נסיתי גם במחשב הנייד השני שיש בו xp ולא עזר,אותה הודעה בשלב הסיום של התקנה
קופצת הודעה שהווינדוס נתקל בבעיה וסוגר את התוכנית,גרסת האייפוד 4.2.1 mb
מישהו יודע למה אי אפשר לפרוץ את הגרסא הזאת? תודה מראש לעוזרים !

sonego78
11/12/10, 19:44
הקפצה תודה

Noam
11/12/10, 19:53
ניסית עם REDSN0W גירסה אחרונה?
http://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.6b6.zip?attredirects=0&d=1

תעשה גם מצב תאימות לXP
וגם תפעיל את הקובץ כ-"מנהל" = RUN AS ADMIN
אם אתה בויסטה\7

sonego78
11/12/10, 20:01
עשיתי את כבר תאימות ל XP, ולמה זה לא נותן לי לסמן את הפעל תוכנית זו כמנהל מערכת ?
וכן יש לי את הגרסא של רדסנו האחרונה redsn0w_win_0.9.6b6

מוזר יש מצב שהפריצה לא טובה ? תודה רבה !

Noam
11/12/10, 20:02
אחרי שביצעת תאימות ואישרת
לחצן ימני בעכבר
בתפריט יש - הפעל כמנהל ?

כמו כן, נסה לחבר לusb אחר במחשב, אם יש כזה
אם זה מחשב נייח, עדיף חיבור אחורי

sonego78
11/12/10, 20:13
כן זה מחשב נייד וחיברתי בכניסת usb אחרת הפעלתי כמנהל,וזה אותו דבר בשלב הסופי של הפריצה קופצת לי הודעה
שוינדוס נתקל בבעיה ועליו להסגר,מצויר לי ארד דיסק על המסך של האייפוד ולא קורה כלום

שאלה יש מצב שהאיטונס נסגר לבד בתחילת הפריצה יש קשר ?

Noam
11/12/10, 20:35
האייטיונס לא אמור להיות פועל כלל מתחילת הפריצה עד סופה

sonego78
11/12/10, 22:42
לפי המדריך כתוב שצריך לסנכרן את המכשיר עם האיטונס,לא משנה לצערי שום דבר לא עזר, אשמח אם יש לך עוד עצות, ובאמת אחרי חיפושים רבים בגוגל לא מצאתי פיתרון בעיה מוזרה

Noam
11/12/10, 22:55
במדריך של רד-סנואו רשום לסנכרן עם אייטיונס?
באיזה שלב? בפריצה עצמה?

בוא תכתוב כאן שוב מההתחלה עד הסוף
מה ניסית לעשות במכשיר מה הצלחת מה לא
באיזה מצב הוא כעת

sonego78
11/12/10, 23:00
בתחילת הבעיה המכשיר היה במצב שיחזור.אמרת לי לעשות ריסטור למכשיר אחרי הריסטור זה התקין לי את הגרסא 4.2.1 וזהו רציתי לפרוץ אותו לפי המדריך בוצעו כל השלבים ואין כלום המכשיר לא מצליח להיפרץ תודה מקווה שהבנת אותי

בקשר לסינכרון רשום לסנכרן את המכשיר עם איטונס למחשב בתחילת הפריצה
והמכשיר פועל רגיל

בשלב מספר 9 אמרת לי ללחוץ לא נכון ?

9. לאחר שבחרתם בקובץ הקושחה המתאים התוכנה תשאל אתכם האם האייפון 3Gs שלכם הוא עם בוטרום חדש או ישן. בחרו באפשרות המתאימה.

Noam
11/12/10, 23:21
אה אוקיי, הכוונה לפני הפריצה עצמה לאחר השידרוג ל4.2.1 שאני מניח שעשית

באיזה שלב של הפריצה אתה נתקע?
אתה מצליח להכניס את המכשיר לdfu כמו שמוסבר ברד-סנואו?

sonego78
11/12/10, 23:29
מצליח להכניס למצב dfu ואיך שהפריצה מגיעה לשלב הסופי המכשיר מהבהב ובדיוק כמעט בסיום הפריצה קופצת לי הודעה שוינדוס נתקל בבעיה וסוגר את התוכנית ובאייפוד מצויר לי ארד דיסק עם חץ ירוק ולא קורה כלום אני מחכה וכלום

שאני מדליק את המכשיר זה חוזר למצב רגיל תודה

איזה בוטרום יש לי במכשיר?

Noam
11/12/10, 23:31
אותה שגיאה בדיוק בשני מחשבים שונים באותו זמן?
אתה יכול לצרף צילום מסך של השגיאה?

sonego78
12/12/10, 00:00
נועם אני מעלה לך ליוטיוב את כל התהליך של הפריצה ביוטיוב כמה דקות בסדר ?

sonego78
12/12/10, 00:29
הנה כל התהליך של הפריצה בוידאו בבקשה תגיד לי מה הבעיה תודה רבה

http://www.youtube.com/watch?v=ckc-G9dF8bE

Noam
12/12/10, 13:38
מוזר
אתה יכול לבדוק עם אותו מחשב עם xp ואייטיונס?

sonego78
12/12/10, 14:11
בדקתי כבר יש לי עוד מחשב נייד בבית עם xp אותה שגיאה באותו שלב של ההתקנה !
יש מצב בגלל שזה מחשבים ניידים יש קשר ?
שאלה יש מצב שאפל חסמה את המכשיר לפריצה דרך האיטונס ?
תודה על כל העזרה !

sonego78
12/12/10, 15:42
טוב בשעה טובה הצלחתי לפרוף דרך xp הבעיה היתה שהווינדוס חסם לי את התוכנית שלא מורשת ביטלתי וזה התקין לי, נועם תודה רבה רבה על כל העזרה שיחקת אותה עד הסוף עזרת לי מאוד !

Noam
12/12/10, 16:40
אתה מתכוון לפיירוול של חלונות או חסימה אחרת?
איזה כיף שהצלחת!

sonego78
12/12/10, 16:51
אני מתכוון לא לחומת אש למרות שבפתיחת התוכנה ביטלתי את החסימה של החומת אש...
עשיתי כך ב xp קליק ימני על התוכנה הפעל כ-הורדתי את הסימון מ הגן על המחשב ועל הנתונים שלי מפני פעילות לא מורשית של תוכניות ואישור !ובסיום הפריצה התקנתי את הגרסא שאמרת לי appsync 4.2 התקנתי משחק והכל בסדר ...עוד שאלה למה צריך אינסטוליס ? שוב תודה רבה לך עזרת לי מאוד !

Noam
12/12/10, 18:01
התוכנה שהזכרת זה בשביל תכנים פרוצים
אך אין תמיכה על כך בפורום לפי החוקים, סורי