מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : פריצת Apple TV



shaim
27/10/10, 17:19
האם מישהו הצליח לפרוץ את ה-Apple TV החדש.
אם כן, האם ע"י מחשב מק או PC? ובאיזה אופן (Limera1n, Greenpoisi0n, Custom restore).

אני ניסיתי עם מחשב PC, ולא הצלחתי.
גם Limera1n וגם Greenpoisi0n, החזירו הודעת הצלחה על הפריצה, אך בפועל הפריצה נכשלה (לא ניתן היה להתחבר עם SSH).
נסיון ל-Custom Restore, עם שני קבצי custom שונים, ובשני מחשבים שונים החזירו שגיאה 1600.

תודה.

kingos
27/10/10, 19:06
אני הצלחתי לפרוץ את שלי עם קובץ CUSTOM שהוכן ע"י Pawnage Tool החדשה.
השחזור אליו עבר מצויין, ואיפלו הצלחתי להתקין את האפליקציה של NitoTV (לא כי היא באמת מועילה במשהו, אלא ע"מ לראות שזה באמת עובד).

עם זאת, יש דבר אחד שצריך לשים לב אליו ואני מאוד מקווה שיתוקן בקרוב - בכל פעם שמכבים את המכשיר, ומדליקים מחדש, צריך להתחבר מחדש לרשת האלחוטית (כולל הכנסת הסיסמא מחדש) כי המכשיר פשוט לא זוכר אותה. אין ספק שזה מאוד מאוד מציק.

shaim
27/10/10, 19:18
אני לא נתקלתי בתופעה שאתה מתאר עם הרשת האלחוטית.
יכול להיות שמדובר בתופעת לוואי של הפריצה?

kingos
27/10/10, 20:09
אני לא נתקלתי בתופעה שאתה מתאר עם הרשת האלחוטית.
יכול להיות שמדובר בתופעת לוואי של הפריצה?

אין לי ספק שזו תופעת לוואי של הפריצה, כי יש לי את המכשיר כבר כמעט שבועיים ועד שלשום (כשפרצתי אותו) הכל עבד תקין.

אגב, פרצתי באמצעות שחזור במקבוק.
עבדת לפי ההוראות של Pawnage Tool בכדי להכניס את האפל טיוי למצב DFU?
יכול מאוד להיות שבגלל שפשוט ניסית לעשות shift+restore באייטיונס, זה לא נתן לך ובגלל זה קיבלת הוראת שגיאה (אני זורק הנחה..)

shaim
27/10/10, 20:32
כן. הכנסתי אותו ל-dfu.
לפני כן קיבלתי שגיאה 21.
ב-dfu קיבלתי שגיאה 1600.

אני חושב שהבעיה שלי היא שמכיוון שאין לי מק, אני מבצע ריסטור על pc עם קובץ קאסטום שהוכן במק....
יכול להיות שזה גורם לבעיה?

kingos
27/10/10, 21:47
אני לא חושב שאמורה להיות בעיה עם קובץ קאסטום שהוכן במק, אבל בהחלט כדאי לנסות לבצע שחזור במק וככה להיות בטוחים שהבעיה היא הפיסי

shaim
27/10/10, 22:16
הבעיה היא שאין לי גישה למק....