צפייה בגרסה מלאה : לקנות מטען ישירות מהאתר של griffin. מישהו עשה את זה? הם אמינים?
אני רוצה להזמין משם אבל אני לא בטוח לגביהם.
יש שני מוצרים שאני מתעניין בהם:
PowerJolt Plus for iPad
או
PowerJolt Dual Micro
לכל אחד הייתרון שלו.
שמע..לגבי האתר של החברה-
היום הזמנתי מהאתר של החברה את הTuneFlex AUX HandsFree
אמור להגיע עוד 3 שבועות...אני חושבת שהיות ומדובר באתר של החברה אז אפשר לסמוך עליהם..
אופציה אחרת היא שפשוט תשאל אותי עוד 3 שבועות (:
קניתי מהם כיסוי לאייפון 4 לפני כמה שבועות וזה בסדר גמור. לקח שבועיים שלושה אך אני נהנה מהכיסוי בכל רגע :)
המוצרים מעולים, נמכרים בחנויות של אפל.
עד לא מזמן השתמשתי ב PowerJolt Dual Micro עבור אייפון 3g/3Gs (ואז יכולתי להטעין שני אייפונים במקביל).
ממש לפני שבועיים קניתי את Griffin PowerJolt Plus for iPad, iPhone and iPod (http://store.apple.com/us/product/H0955VC/A?mco=MTY3ODQ5OTY) בכדי שאוכל להטעין גם את האייפד שלי.
אמנם עולים כפול ממוצרים סינים שיש בשוק אבל לדעתי לא שווה לקחת את הצ'אנס לשרוף אייפון/אייפד רק בכדי לחסוך 50 ש"ח.
חלק מהמוצרים נמכרים בחנות של אידיגיטל ברמת אביב (יקרנים אבל זה מה יש...)
וואלה. ישר מהאפל סטור?
אז אם ככה יש לי כמה שאלות טכניות:
באתר של אפל נראה כאילו לא שולחים לישראל...
כמה לקח להגיע? היה מספר עקיבה? לקחו מכס? וכמה עלה המשלוח לישראל?
המוצרים מעולים, נמכרים בחנויות של אפל.
עד לא מזמן השתמשתי ב powerjolt dual micro עבור אייפון 3g/3gs (ואז יכולתי להטעין שני אייפונים במקביל).
ממש לפני שבועיים קניתי את griffin powerjolt plus for ipad, iphone and ipod (http://store.apple.com/us/product/h0955vc/a?mco=mty3odq5oty) בכדי שאוכל להטעין גם את האייפד שלי.
אמנם עולים כפול ממוצרים סינים שיש בשוק אבל לדעתי לא שווה לקחת את הצ'אנס לשרוף אייפון/אייפד רק בכדי לחסוך 50 ש"ח.
חלק מהמוצרים נמכרים בחנות של אידיגיטל ברמת אביב (יקרנים אבל זה מה יש...)
וואלה. ישר מהאפל סטור?
אז אם ככה יש לי כמה שאלות טכניות:
באתר של אפל נראה כאילו לא שולחים לישראל...
כמה לקח להגיע? היה מספר עקיבה? לקחו מכס? וכמה עלה המשלוח לישראל?
:-(
הם באמת לא שולחים לישראל...
הייתי בחנות במנהטן, ניו יורק.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft