מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : עזרה בהורדת גרסה באייפוד טאץ'



arthur41
18/10/10, 15:08
שלום :)
שדרגתי לגרסה 4.1 באייפוד טאץ דור שלישי 8 ג'יגה.
אני רוצה להחזיר בחזרה לגרסה 3.1.3.
הורדתי את הגרסה מהאתר הזה: http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
לחצתי Shift + Restore באייטונס והעלתי את הגרסה הזאת אבל הופיעה לי שגיאה והגרסה לא ירדה.

איך אפשר לפתור את הבעיה ולהוריד חזרה לגרסה 3.1.3?
תודה רבה :)

stav96
18/10/10, 21:21
אי אפשר. תפרוץ את 4.1 היא הרבה יותר טובה.

lioroosharir
18/10/10, 22:33
גמ לי זה קרה

arthur41
19/10/10, 21:40
אי אפשר. תפרוץ את 4.1 היא הרבה יותר טובה.
איך לפרוץ את 4.1? אפשר מדריך?
ניסיתי בדרך אחת וזה לא עבד..

S.L.Y - T.B
19/10/10, 22:08
הנה מדריך מצוין: http://www.iphones.co.il/forum/thread154682.html

דרך אגב לא תוכל להחזיר את המכשיר לגירסה ישנה יותר אם לא ביצעת שמירת חתימות שלה

arthur41
20/10/10, 19:16
הנה מדריך מצוין: http://www.iphones.co.il/forum/thread154682.html

דרך אגב לא תוכל להחזיר את המכשיר לגירסה ישנה יותר אם לא ביצעת שמירת חתימות שלה
ניסיתי כבר עם התוכנה הזאת ולפי המדריך הזה אבל זה לא עובד..
האם יש עוד דרך פריצה ל-4.1?

djhitman
20/10/10, 20:27
תשמעו אני עשיתי כבר עבודת מחקר בנושא ..
זה משגע אותי ..
ניסיתי הכל
Limera1n RC4
grrenpision
red snowe
snowbreeze
אף אחת המתוכנות שציינתי לא הצלחתי לפרוץ MC גריסא 4.1 .
שמישהו יסביר למה ??? או פתרון
* אם יש כאן מישהו אם 8 ג'יגה איפפוד טאצ MC שהצליח שיגיד לנו איך עשה זאת ?

stav96
20/10/10, 21:20
אין שום סיבה שזה לא יעבוד, תפרט את כל השלבים מה אתה עושה ונראה מה לא בסדר.

djhitman
20/10/10, 21:50
אין שום סיבה שזה לא יעבוד, תפרט את כל השלבים מה אתה עושה ונראה מה לא בסדר.

ב greenpision - אני מכניס אותו למצב dfu הוא מריץ מנסה ..
על הצג אתה רואה מסך לבן תקוע .. לאחר 10 שניות הוא כאילו סיים ורשום שהפריצה נכשלה
jailbreak filed ..וזהו ככה זה נגמר תקוע ..

ב limra1n .. הוא מריץ הכל טוב ויפה את הכל באופן חלק
אבל לא מוסיף את הטיפה הירוקה .

*** אני יחזור ואומר כנראה שאמת לכולם זה עובד חלק אבל מעניין אותי לדעת אם יש פה מישהו בפורום שישפוך קצת אור בנושא כי נראה לי כל החברה פה שיש להם mc 8giga זה לא פריץ
.

MaorK
21/10/10, 06:28
לי יש אייפוד טאצ' דור 2 עם 8gb ופרצתי אותו, לאדע איך הסתבכת.

lioroosharir
21/10/10, 15:53
גמלי זה קרה אותו הדבר שניסיתי ליפרוצ את האייפוד עם התוכנה limra1n
למה זה קורה ??

djhitman
21/10/10, 18:17
לי יש אייפוד טאצ' דור 2 עם 8gb ופרצתי אותו, לאדע איך הסתבכת.

לא לבדוק לנו בבקשה אם אתה
mc
או
mb
זה חשוב מאד לדעת למה אנחנו לא מצליחים .
אם היית יודע כמה restore עשיתי למכשיר הוא צעק רחם עליי .
וניסיתי לקחת גירסא לא של אפל אלה דרך האתר החיצוני
עכשיו אני תקוע סתם עם מכשיר ללא יכול מוזיקה ואינטרנט .
ואפליקציות חינמיות מ appstore ..
פשוט זוועה ..
לא יכול לשדרג גם אחורה לא יכול כלום .