מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : עזרה בנוגע לדיבורית לרכב



WhErdAWeEdaT
11/10/10, 23:47
היי...
אז ככה..
סוף סוף קניתי אייפון (4g)!!
ויש לי בעיה שחשבתי שאם כניסת הדור 4 כבר תפתר.

יש לי מערכת סטריאו לרכב של חברת parrot ויש לה גם דיבורית bluetooth מובנית....
בעבר כשהיה לי טלפון ישן (נוקייה 6120i- :) :) באמת ישן)
הוא התחבר לי לדיבורית בלי בעיה - קיבלתי והוצאתי שיחות, כשהייתי לוחץ על המקשים הייתי שומע את הלחיצות דרך הדיבורית ובקיצור כל פעולה שהייתי עושה בטלפון( gps,שומע מוזיקה מהנגן) הייתה נשמעת בדיבורית.
חיברתי את האייפונים של חברה שלי (בעבר 2g וכיום 3gs) למערכת וניסיתי לשמוע מוזיקה אך לא הצלחתי להבין איך אני גורם לאייפון לחליף את הoutput של המוזיקה מהרמקול של האייפון למערכת של הרכב.
אחרי שקראתי הרבה באינטרנט (וקראתי הרבה!) הבנתי שהאייפונים שלה לא תומכו במה שנקרא פרוטוקול a2dp של ה BLUETOOTH
ושהאייפון 4 אמור לתמוך בפונקצייה זו בלי צורך במתאמים.

עכשיו שקניתי את האייפון (דור 4 כמובן) חיברתי אותו למערכת של הרכב (עשיתי pairing) הפעלתי את האייפוד באייפון ושוב אני שומע רק מהרמקולים של האייפון ואין לי שום פונקצייה לשנות את זה לBLUETOOTH.

אז אני ממש כבר מיואש.....
אשמח לעזרה
תודה מראש

lironlo
13/10/10, 18:25
אם יש לך כניסת aux במערכת תשתמש בכבל PAL 3.5 mm זכר/זכר
ויש לך דיבורית ואייפוד ב 10ש"ח.

WhErdAWeEdaT
14/10/10, 14:02
תודה...
אני יודע מה זה כניסת aux ואין לי אותה במערכת אם היה הייתי מציין את זה.
יש לי קישורית bluetooth בתוך המערכת.
עם טלפונים אחרים, ישנים, (נוקיה) הייתי יכול להתחבר לדיבורית בעזרת הbluetooth (בלי שום כבל) ולשמוע מוזיקה שנמצאת על הטלפון דרך המערכת ברכב.
כשקניתי את האייפון לא הצלחתי לעשות את זה....


אני רוצה לדעת איך אני משתמש בbluetooth של המערכת כדי לשמוע מוזיקה מהאייפון.


תודה מראש...

ohad_vip
14/10/10, 15:40
היי
איזה מערכת יש לך ?
לי גם יש של פיוניר ואני משתמש..
למרות שלאחרונה רכשתי פריט יותר מתקדם שמתחבר למערכת ושולט על האייפון ואמור גם להטעין אותו אבל מאחר ושינו את שיטת ההטענה אז אין טעינה.

WhErdAWeEdaT
14/10/10, 15:50
יש לי מערכת של parrot ולדגם קוראים rhythem n'blue

ohad_vip
14/10/10, 16:02
אז אתה מנסה לחבר את ה-iphone ל-parrot ולא מצליח ?
הוא מוצא לך אותו בכלל ?
או שרק מודיע לך שהתחברות נכשלה ?
במערכת שלי גם זה קורה לפעמים ,אני פשוט יוזם את החיבור מהאיפון ולא מהמערכת עצמה
תנסה גם לעשות את זה