מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : האיפוד לא נדלק חייב עזרה בבקשה



Asaf472
11/09/10, 14:45
יש לי איפוד דור 3, 32GB

פרמטתי את המחשב לא מזמן ונכנסתי לאיטונס והעברתי את כל הדברים מחדש
זה אמר לי שזה ימחק מה שיש באיפוד ויחליף במה ששמתי, ולא היה לי אכפת כי זה היה אותם קבצים

רציתי בעצם לסנכרן את המחשב החדש לאיפוד

וזה מחק את כל האיפוד אבל לא העביר כלום,
אז הלכתי לRESET ובחקתי מחק את כל ההגדרות וכל הקבצים
ואז ננסה שוב להעביר כשזה בעצם מאופס

זה עשה הפעלה מחדש ואז נתקע על התמונה של הכבל והITUNS
הלכתי לעשות blackra1n אבל זה לא עזר...עדין תקוע ככה

זה ביטל לי את הפריצה!?

בבקשה תעזרו לי תודה

djhitman
11/09/10, 15:03
תעשה restore דרך ה itunes ותפרוץ מחדש .
שים לב .. !!!
אם יש לך חתימות עדיף לעשות resotre לגירסא שיש לה פריצה בוצרה ידנית ולא לגירסא שנותן ה itunes .

Noam
11/09/10, 15:05
נסה להוציא אותו מהמצב הזה עם התוכנה טייני-אמברלה
תלחץ על KICK OUT FROM RECOVERY
http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/

אם לא עוזר, ריסטור.
גיבית חתימות בסידיה לגירסה כלשהי?

Asaf472
11/09/10, 15:14
אני לא יודע מה זה חתימות...אפשר הסבר בבקשה?=]
הטייני אמברלה עושה לי שגיאה:
http://img530.imageshack.us/img530/6861/55608431.jpg

Noam
11/09/10, 17:15
אני לא יודע מה זה חתימות...אפשר הסבר בבקשה?=]
הטייני אמברלה עושה לי שגיאה:
http://img530.imageshack.us/img530/6861/55608431.jpg

הסבר על החתימות:
http://www.iphones.co.il/forum/thread145917.html

בקשר לשגיאה של האמברלה תתקין JAVA:
http://www.java.com/en/download/index.jsp

Asaf472
11/09/10, 18:18
מה אני עושה אם לא גיבתי שום גרסה, "לא גיבית חתימה"
נדפקתי? מה לעשות?

נראה לי שמצאתי אתר עם חתימות מוכנות
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

הורדתי את הגרסה 3.1.2 שזה מה שהיה לי, אבל זה לא מצליח לשחזר =/

Noam
11/09/10, 18:26
נותר לך לעדכן ל4.1 לה אין פריצת ג'יילברייק עדיין (סידיה וחברים)

Asaf472
11/09/10, 18:27
זה אומר שאני לא אוכל להכניס תוכנות שאני מוריד מהאינטרנט?
ולחכות לפריצה של 4.1? היא תצא עוד הרבה זמן?
ואיך אני מעדכן ל4.1?
מצטער שאני משגע..

Noam
11/09/10, 18:31
אם אתה סבור או בטוח שלא גיבית חתימות (לא לחצת בסידיה על make my life easier בעמוד הראשי) וגם כך אתה עם מכשיר תקוע כרגע אז תשדרג למכשיר בלי פריצה.
לא ידוע מועד מדוייק לצאת הפריצות, תמשיך לעקוב בפורום
שנה טובה!

Asaf472
11/09/10, 18:35
קניתי את זה פרוץ מיד2...

Asaf472
11/09/10, 18:43
אי אפשר שמשהו שעשה חתימה לגרסה 3.1.2 יעלה את הshsh שלו ואז אני אשחזר איתו?
או שזה בעיה כי זה כל אחד למכשיר שלו?

Noam
11/09/10, 19:28
לכל אחד חתימה ייחודית למכשיר שלו

Asaf472
11/09/10, 19:43
זהו..עברתי ל4.1
אין לי מה לעשות עכשיו נכון? רק לחכות לפריצה שלו?...כל הזין

שוב תודה על העזרה

Noam
11/09/10, 21:26
אכן בעסה
אבל תחשוב שיש אנשים עם אייפון נעול...לגמרי (בלטה)
;)

עדילין
12/09/10, 13:22
שלום רב,
יש לי איפוד טאץ' דור שני שעבר ניסיון פריצה וכרגע הוא תקוע עם תפוח קבוע, הוא לא מוכן לעשות ריסטור לשום גרסה .
יש למישהו עצה או רעיון ?*

Noam
12/09/10, 13:37
שלום רב,
יש לי איפוד טאץ' דור שני שעבר ניסיון פריצה וכרגע הוא תקוע עם תפוח קבוע, הוא לא מוכן לעשות ריסטור לשום גרסה .
יש למישהו עצה או רעיון ?*

להכניס את המכשיר למצב DFU ולנסות שוב ריסטור לגירסה ספציפית
http://www.iphones.co.il/forum/thread102169.html

עדילין
12/09/10, 13:42
להכניס את המכשיר למצב dfu ולנסות שוב ריסטור לגירסה ספציפית
http://www.iphones.co.il/forum/thread102169.html

תודה על העזרה,
ניסיתי זאת אבל הוא לא אפשר לי.
מה לעשות הלאה ?

Noam
12/09/10, 13:44
איזו שגיאה הוא רושם בדיוק?
להסיר ולהתקין אייטיונס מחדש
לחבר לusb אחר במחשב, עדיף אחורי
לנסות ממחשב אחרי לגמרי אם אפשר

עדילין
12/09/10, 13:48
איזו שגיאה הוא רושם בדיוק?
להסיר ולהתקין אייטיונס מחדש
לחבר לusb אחר במחשב, עדיף אחורי
לנסות ממחשב אחרי לגמרי אם אפשר

the ipod "ipod" could not be restored.this device is'nt eligble for the requested build.
תודה מראש

Noam
12/09/10, 13:54
יש מספר שגיאה?
זה קורה לכל גירסה שהיא?
מה לגבי ההצעות האחרות? ניסית?

עדילין
12/09/10, 14:00
ניסיתי כרגע את גרסה 2.1.1 , הפעם הוא נתן הודעת שגיאה 20
ניסיתי ממחשב אחר
ניסיתי משקע usb אחר
להסיר ולהתקין מחדש אייטונז לא עשיתי

Noam
12/09/10, 14:01
מומלץ לשדרג לגירסה יותר מתקדמת
למשל 3.1.3
איזו גירסת אייטיונס מותקנת?

עדילין
12/09/10, 14:11
ניסיתי 3.1.2 קודם איטונז 9.1 אני מעדכן עכשיו ל 10

Noam
12/09/10, 14:21
הזוי לגמרי שגם עם מחשב שונה זה לא הולך :/

עדילין
12/09/10, 14:38
אחרי עדכון לאיטונז 10 הוא נותן לי שגיאה 3194 גרסה 3.1.2