מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : איפוד תקוע על ריקברי



Ymac
22/06/10, 13:47
טוב, זה התחיל בנסיון ריסטור כושל שלסופו המכשיר נשאר תקוע על ריקברי...
אייטיונס 9.2 לא מזהה אותו כלל ו9.1.1 כן מזהה. הבעיה היא עכשיו:
אני לא מצליח להוציא אותו מהמצב הזה!! ניסיתי הארד ריסט, ניסיתי ריסטור לגרסא הנוכחית שלו (3.1.3) ול4. ואני מקבל מאייטיונס שגיאה כזאת:
http://up203.siz.co.il/up2/yyy1nm1m5myt.png (http://www.siz.co.il/)

אני מיואש, עזרה!

DannyLi
22/06/10, 15:39
תוריד את הגירסא המתאימה ידנית, וכאשר אתה ב-dfu תעשה ריסטור אלי (שיפט+ריסטור).

Ymac
22/06/10, 17:46
תוריד את הגירסא המתאימה ידנית, וכאשר אתה ב-dfu תעשה ריסטור אלי (שיפט+ריסטור).

לא עובד...
מישהו אחר?

ipxp
23/06/10, 15:54
כמו שדני אמר תשתמש במצב dfu. עד שלא תגיע למצב הזה אייטונס לא יהיה מוכן לעשות כל פעולה עם המכשיר שלך.

מdfu לא אמורה להיות שום בעיה.

Ymac
23/06/10, 17:22
כמו שדני אמר תשתמש במצב dfu. עד שלא תגיע למצב הזה אייטונס לא יהיה מוכן לעשות כל פעולה עם המכשיר שלך.

מdfu לא אמורה להיות שום בעיה.

כיצד אפשר לעבור מריקברי לdfu? אני לא זוכר את התהליך... והאם בזמן ביצוע התהליך המכשיר צריך להיות מחובר או מנותק מהמחשב?

Ymac
23/06/10, 21:31
אוקיי תודה, עבד אבל עכשיו בעיה אחרת:
עשיתי את הריסטור לגרסא 4 רסטור נקי לגמרי, עכשיו אני מחבר לאייטיונס 9.2 והוא נותן לי הודעה כזאת:
http://up203.siz.co.il/up2/0vkwimi2boyj.png (http://www.siz.co.il/)

עריכה
טוב... ההודעה הזאת מופיעה עם כל אייפון\טאץ' שמחובר למחשב בלי קשר לגירסא או פרוץ\לא פרוץ...
אבל במחשב אחר עם אותה גרסאת אייטיונס ואותה מע"ה כל המכשירים הזדהו היטב...

Ymac
27/06/10, 15:40
Up
ערכתי את ההודעה הקודמת...