מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : חבילת גלישה אחת לאייפד ולאייפון שעובדים במקביל סימולטנית- אפשרי?



larinb
20/05/10, 13:35
שלום לכולם ,

נניח ויש לי אייפון עם חבילת גלישה ( יש לי כרגע אייפון 2g שלא מאפשר גלישה, אבל החדש בדרך ), בתוכו יש סים רגיל.

נניח ויש לי גם אייפד 3g בתוכו יש מיקרו סים.

האם שני הסימים, הרגיל והמיקרו משוייכים לאותה חבילת גלישה או שאני צריך חבילת גלישה נפרדת לכל מכשיר?

האם כל מה שאני צריך לעשות זה לקנות עוד סים רגיל מחברת הסלולר ולהפוך אותו למיקרו ?

תודה !

bonboni
20/05/10, 14:36
התשובה היא - לא!
חייב שתי חבילות נפרדות.

salyes
20/05/10, 14:41
כן זה אפשרי.
במידה ואתה באורנג' מה שרלוונטי אליי יש לי אורנג' 2 כלומר סים ראשי וסים משני.
הראשי באייפון וכרגע המשני במכשיר אחר. משניהם אני גולש תחת חבילה אחת.
הבעייה היחידה כרגע הוא להפוך סים למיקרוסים של אורנג' מכיוון שנדרש לחתוך גם את המגעים ממתכת עקב גודל השטח על מנת להכניסו למגירת המיקרוסים באייפד, מה שלא צריך לעשות בפלאפון שם הסים דומה מאוד לסים של at&t.
הגזירה היא בעייתית באורנג'.
בסים של פלאפון לא נדרשת גזירה של משטח המגע אלא רק גזירה מסביב של הפלסטיק.

shayosef
20/05/10, 15:11
לא כזה בעייתי....בעזרת המדריכים הצלחתי בפעם הראשונה להכין סים כזה.

the.looxer
20/05/10, 15:18
כן זה אפשרי.
במידה ואתה באורנג' מה שרלוונטי אליי יש לי אורנג' 2 כלומר סים ראשי וסים משני.
הראשי באייפון וכרגע המשני במכשיר אחר. משניהם אני גולש תחת חבילה אחת.


רק שים לב שדרך הסים המשני אפשר לגלוש רק ברשת של הדור ה-2 ולא ב-3g. המשמעות היא מהירות הגלישה (שהיא איטית באופן משמעותי בדור 2).

larinb
20/05/10, 16:41
תודה חברים, עזרתם מאוד במידע.

אין בעיה להחליף בין הסימים קרי הראשי באיפד לדוגמא?
לבחור שבאורנג ולמי שיודע:
איך אני מגדיר מי מהם משני ומי הראשי?
תודה.

the.looxer
20/05/10, 16:53
תודה חברים, עזרתם מאוד במידע.

אין בעיה להחליף בין הסימים קרי הראשי באיפד לדוגמא?
לבחור שבאורנג ולמי שיודע:
איך אני מגדיר מי מהם משני ומי הראשי?
תודה.

אין בעיה להחליף ביניהם. יש רק בעיה אחת "קטנה" - הודעות sms מתקבלות רק בסים הראשי... לכן, לא בטוח שתרצה לעשות את זה. לגבי הגדרה מי ראשי ומי משני - אין אפשרות להגדיר. פשוט - אחד ראשי ואחד משני. :-)
אגב, מה שאני מציין כאן היה נכון ובדוק באורנג' נכון ללפני שנה. אם משהו השתנה מאז - בטח אנשים אחרים כאן יוכלו לומר (למרות שאני בספק אם זה השתנה).

salyes
20/05/10, 17:03
רק שים לב שדרך הסים המשני אפשר לגלוש רק ברשת של הדור ה-2 ולא ב-3g. המשמעות היא מהירות הגלישה (שהיא איטית באופן משמעותי בדור 2).
טעות.
באייפון אני גולש ב 3g כסים הראשי וב htc advantage נכון להיום כסים משני אני גולש ב 3.5g.
אני רואה זאת בוודאות מכיוון שבעת הורדת הנתונים ב htc adv האות בבר העליון מתחלפת ל h ולכן הגלישה היא ב דור 3.5.

salyes
20/05/10, 17:07
לא כזה בעייתי....בעזרת המדריכים הצלחתי בפעם הראשונה להכין סים כזה.
אם אתה עם sim של אורנג' אני מוריד את בפניך את הכובע.
גזרתי כבר 3 סימים ולא הצלחתי לאקטב עם האייפד. העניין הוא כנראה לחתוך נכון את הסים.
אם אתה עם סים ברשת פלאפון או סלקום קל לך יותר. הסים של פלאפון כמעט אותו הדבר עם הסים של at&t.

larinb
20/05/10, 17:18
בהזדמנות חגיגית זו אשמח לדעת מה המחירים באורנג' ,פלאפון לחבילת גלישה?

האם למרות שאני לקוח אורנג', אני יכול תאורטית לקחת רק סים מפלאפון לחבילת גלישה בלבד?
מה המחיר שיגבו ממני לחבילה של 2 ג'יגה או חמש ג'יגה?

שוב תודה גדולה על המידע החיוני.

salyes
20/05/10, 17:34
באורנג' 5gb מה שלי יש עולה בסביבות ה 80 ש"ח כולל מע"מ.
בפלאפון חבילה של 2gb עולה 59 ש"ח כולל מע"מ. חבילה של 10gb עולה 119 ש"ח.

larinb
20/05/10, 18:31
המחיר באורנג' שציינת הוא רק לחבילת הגלישה עצמה? ללא שיחות אסאם אס וכו' ?
תודה !

salyes
20/05/10, 20:36
המחיר באורנג' שציינת הוא רק לחבילת הגלישה עצמה.
תודה !
נכון.

shayyo
20/05/10, 22:25
דרך אגב בגרסה 4 של האייפון שתצא עוד חודש יהיה שיתוף אנטרנט ככה אומרים
בגוגל אנדרואיד היום עדכנו בגרסה החדשה 2.2 שיתוף אנטרנט שהופך את המכשיר לראוטר
וזה מובנה במכשיר וגם הוסיפו תמיכה בפלאש 10.1

kokoloko80
21/05/10, 00:53
אם אתה עם sim של אורנג' אני מוריד את בפניך את הכובע.
גזרתי כבר 3 סימים ולא הצלחתי לאקטב עם האייפד. העניין הוא כנראה לחתוך נכון את הסים.
אם אתה עם סים ברשת פלאפון או סלקום קל לך יותר. הסים של פלאפון כמעט אותו הדבר עם הסים של at&t.


Same Here
גם אני חותך כמו משוגע סימים ולא מצליח לאקטב, ראיתי ביוטיוב מכשיר שהוא תושבת כזו שמכניסים אליה את הסים לוחצים עם פלאייר והסים נחתך אוטומאטי,
אולי נאסוף כסף ונקנה?

yakirmanz
21/05/10, 01:21
לא יודע אם אתה עם סים של אורנג' אבל הוא נראה בדיוק כמו הסים של vodafone
ואתה אמור לחתוך אותו לצורה כזאת:
וכן הבחור שם חותך חלק קטן מהצ'יפ עצמו.
http://www.johnbenson.net/How_to_Convert_a_SIM_to_a_MicroSIM_with_a_Meat_Cle aver/How_to_Convert_a_SIM_to_a_MicroSIM_with_a_Meat_Cle aver_files/IMG_0143.jpg


שיראה כמו הסים העליון

לפי מה שהם מראים פה זה עובד :
http://www.johnbenson.net/How_to_Convert_a_SIM_to_a_MicroSIM_with_a_Meat_Cle aver/How_to_Convert_a_SIM_to_a_MicroSIM_with_a_Meat_Cle aver.html

kokoloko80
21/05/10, 02:20
לא יודע אם אתה עם סים של אורנג' אבל הוא נראה בדיוק כמו הסים של vodafone
ואתה אמור לחתוך אותו לצורה כזאת:
וכן הבחור שם חותך חלק קטן מהצ'יפ עצמו.
http://www.johnbenson.net/how_to_convert_a_sim_to_a_microsim_with_a_meat_cle aver/how_to_convert_a_sim_to_a_microsim_with_a_meat_cle aver_files/img_0143.jpg


שיראה כמו הסים העליון

לפי מה שהם מראים פה זה עובד :
http://www.johnbenson.net/how_to_convert_a_sim_to_a_microsim_with_a_meat_cle aver/how_to_convert_a_sim_to_a_microsim_with_a_meat_cle aver.html

נראה יותר מקצועי מכל יתר המדריכים שראיתי כאן,
אני אנסה ואדווח תוצאות

larinb
21/05/10, 08:45
מחכים לדיווח- בהצלחה !

salyes
21/05/10, 11:22
יש איזה מקצוען שיבצע את החיתוך לסים של אורנג' ? חנות ? אדם פרטי ?
אני לא מצליח :rolleyes:.

larinb
21/05/10, 13:59
בהחלט יש ביקוש למי שמיומן וביצע זאת בהצלחה. מוכן לשלם לו על העבודה ברצון רב.

shayosef
21/05/10, 15:05
חברים זה לא כזה מסובך, באמת, פעלתי על פי המדריך של הבחור למעלה וזה הצליח בפעם הראשונה, הגדרתם לאחר מכן את הגדרת ה uinternet כן ?

salyes
22/05/10, 00:36
טוב אז גם אני פעלתי לבסוף על פי המדריך של עופר לאור http://www.htmobile.co.il/article01914 לאחר ש shayosef הפנה אותי אליו.
בצעתי צעד צעד לפי השלבים במדריך......וווווויייייישששש האייפד מחובר לאורנג' 3G.
איזה אושר :D.
תודה שי ;).

larinb
22/05/10, 07:38
שמח לשמוע על ההצלחות-המכשיר בדרך אלי כך שאדווח על ביצועי, כשיגיע

AssafMoraz
22/05/10, 08:08
דרך אגב בגרסה 4 של האייפון שתצא עוד חודש יהיה שיתוף אנטרנט ככה אומרים
בגוגל אנדרואיד היום עדכנו בגרסה החדשה 2.2 שיתוף אנטרנט שהופך את המכשיר לראוטר
וזה מובנה במכשיר וגם הוסיפו תמיכה בפלאש 10.1

יש תוכנה שנקראת mywi (בסידיה) מאפשרת להפוך את האייפון לראוטר כולל הצפנת wep.

לגבי פלאש, מאיפו הבאת את זה ??? אולי שמעת על מערכת גוגל אנדרויד גירסה 2.2 אבל פלאש באייפון !********** ממש לא.

AssafMoraz
22/05/10, 08:12
באורנג' 5gb מה שלי יש עולה בסביבות ה 80 ש"ח כולל מע"מ.
בפלאפון חבילה של 2gb עולה 59 ש"ח כולל מע"מ. חבילה של 10gb עולה 119 ש"ח.

בכל החברות זה לא שווה, בסלקום זה 129 שקל ללא הגבלה, גלוש כמה שתרצה...

salyes
22/05/10, 12:03
בכל החברות זה לא שווה, בסלקום זה 129 שקל ללא הגבלה, גלוש כמה שתרצה...
הבעייה באורנג' שאין מתחת ל 5gb נניח 2gb או 3gb שזה די ויותר. זה מה יש.
מסכים איתך לגבי סלקום מה שהם מציעים הכי משתלם.

salyes
22/05/10, 12:05
יש תוכנה שנקראת mywi (בסידיה) מאפשרת להפוך את האייפון לראוטר כולל הצפנת wep.

לגבי פלאש, מאיפו הבאת את זה ??? אולי שמעת על מערכת גוגל אנדרויד גירסה 2.2 אבל פלאש באייפון !********** ממש לא.
הכוונה לגבי הפלאש באנדרואיד ולא באייפון.

AssafMoraz
22/05/10, 15:07
הכוונה לגבי הפלאש באנדרואיד ולא באייפון.

צודקקקק אופפססססססססססס טעות שלי.