מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלה | האם אפשרי לגלוש באייפד בסים נוסף על אותו הקו?



Smart&Simple
29/04/10, 14:59
יש לי כיום אייפון עם חבילת גלישה של 2gb
ואני מעוניין בכרטיס סים נוסף שיהיה בתוך האייפד 3g וישמש אותי רק לגלישה.

עזבו עכשיו את הקטע של מיקרו-סים / סים רגיל (כי הבנתי שאפשר לחתוך סים רגיל ולהשתמש בו)

השאלה שלי היא האם מישהו יודע אם אפשר לקחת כרטיס סים נוסף על אותו קו ולהשתמש בו רק למטרת גלישה, חביל הגלישה שלי מספיקה לשני המכשירים אבל אני לא יודע אם זה אפשרי.

ואם זה אפשרי (2 סימים על אותו קו שמאפשר גלישה בשניהם), אתם יודעים מה העלות של סים נוסף למטרות אלו?

Cyphers
29/04/10, 16:29
אפשרי.
עלות סים היא בין 99 ל 120 ש"ח.

ספציפית לגבי המיקרו זה יפתור לך לדעתי את ענייני החזקת עוד קו כי זה יהיה דאטה בלבד ככה שלדעתי כל ההתלבטות שלך לא רלוונטית - מה גם שכבר הוכרז לדעתי שהחברות בארץ יביאו את המיקרו אז בכלל אין התלבטות.

Smart&Simple
29/04/10, 17:02
אפשרי.
עלות סים היא בין 99 ל 120 ש"ח.

ספציפית לגבי המיקרו זה יפתור לך לדעתי את ענייני החזקת עוד קו כי זה יהיה דאטה בלבד ככה שלדעתי כל ההתלבטות שלך לא רלוונטית - מה גם שכבר הוכרז לדעתי שהחברות בארץ יביאו את המיקרו אז בכלל אין התלבטות.

אין התלבטות כל עוד החברות יאפשרו לרכוש סים בעלות חד פעמית של 99-120 ש"ח ולהשתמש בו במכשיר אחר, התקשרתי לפלאפון ואמרו לי משהו כזה:
במקרה של סים נוסף, עלות סים היא 99 ש"ח וצריך לבחור סים שיהיה "סים ראשי" ורק דרכו יהיה ניתן לגלוש ולשלוח sms. דרך הסים המשני יהיה אפשר לדבר בלבד.

כך שהמצב הזה לא עוזר לי, כי אני מעוניין שבשני הסימים יהיה אפשרות לגלישה.

Cyphers
29/04/10, 17:25
נשמע לא סביר.

בכל אופן הייתי מחכה למיקרו סים שמיועד למטרה הזאת. (כמובן שגם אז הם ינסו לחייב אותך פעמיים על חבילת גלישה)

Smart&Simple
29/04/10, 23:37
נשמע לא סביר.

בכל אופן הייתי מחכה למיקרו סים שמיועד למטרה הזאת. (כמובן שגם אז הם ינסו לחייב אותך פעמיים על חבילת גלישה)

אם אני אחכה עד שהאייפד 3g יגיע לחברות הסלולאר... תצא כבר גרסא 5.0
בקיצור אני רוצה עכשיו לא עוד חצי שנה.
ואני מוכן לחתוך את הסים.

gonenb
30/04/10, 08:11
כדאי לך לבדוק שלגזור באמת עובד לפני שאתה משלם הרבה כסף, למיקרו סים יש תכונות חדשות בנוסף להקטנה של הגודל, ולכן לא בטוח שהשיטה הזאת תעבוד.

shaim
30/04/10, 12:30
בסלקום ניתן לגלוש בסים המשני, אבל רק ברשת edge האיטית.....
בכל מקרה, אתה חייב לשים בטלפון את הסים הראשי, כי רק הוא מקבל SMSים.......

Eli
01/05/10, 01:23
צריך לבחור סים שיהיה "סים ראשי" ורק דרכו יהיה ניתן לגלוש ולשלוח sms. דרך הסים המשני יהיה אפשר לדבר בלבד

נכון מאוד !

Eli
01/05/10, 01:24
בסלקום ניתן לגלוש בסים המשני, אבל רק ברשת edge האיטית.....


אצלי זה לא עובד , sim משני לא גולש בשום רשת ....

Cyphers
01/05/10, 06:59
נראה שאפשר לבצע את החיתוך לסים ואנשים בארה"ב כבר עושים זאת.
http://modmyi.com/forums/ipad-news/708414-mod-t-sim-work-ipad-3g.html

shaim
01/05/10, 07:33
בסלקום ניתן לגלוש בסים המשני, אבל רק ברשת edge האיטית.....
בכל מקרה, אתה חייב לשים בטלפון את הסים הראשי, כי רק הוא מקבל smsים.......
אצלי זה לא עובד , שים משני לא גולש בשום רשת ....

מוזר........
אין לי הסבר לזה, אצלי זה עובד......

Smart&Simple
01/05/10, 11:40
מוזר........
אין לי הסבר לזה, אצלי זה עובד......

האם יש לך שני סימים שונים על אותו הקו.
ואתה יכול לגלוש בשניהם?

ולגבי החיתוך... זה ידוע שעושים את זה כבר בארה"ב, אבל כרגע זה לא נותן לי כלום
אם אני לא יכול להשתמש בסים המשני.

אני אפרוץ את האייפון, ארכוש את התוכנה שהופכת את האייפון לנקודת wifi, ואגלוש בצורה הזאת.

shaim
01/05/10, 11:52
חיובי.
2 סימים, קו אחד. שניהם גולשים (אם כי כמו שכתבתי, המשני לא גולש דור 3, אלא רק edge).

לגבי התוכנה, שמה הוא MyWi, והבעיה היא שהיא זוללת בטריה בקצב רצחני......

Smart&Simple
01/05/10, 11:57
חיובי.
2 סימים, קו אחד. שניהם גולשים (אם כי כמו שכתבתי, המשני לא גולש דור 3, אלא רק edge).

לגבי התוכנה, שמה הוא mywi, והבעיה היא שהיא זוללת בטריה בקצב רצחני......

בעיה... טוב נראה מה נעשה.