מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : אייפון כמודם לאייפד



ארז100
26/04/10, 14:34
כידוע באייפונים החדשים יש פונקציה שמאפשרת להשתמש בהם כמודם עבור כל מחשב ע"י שימוש בבלוטוס או בחיבור ישיר .כאשר ניסיתי לצמד את האייפון לאייפד בבלוטוס, האייפד לא זיהה את האייפון ולא היתה אפשרות חיבור . האם משהו נתקל בתופעה דומה?*

nayman
26/04/10, 14:51
אין לי אייפד אבל אני מאמין שאפל פשוט חסמה את האופציה...
כדי שיקנו את הדגם 3g+wifi כשיצא...

mr-anderson
26/04/10, 14:59
יש מקלט בלוטוס באייפד בכלל?
(איני יודע, אין לי אייפד...)

lirn8
26/04/10, 15:10
יש BT באייפד (אני יודע יש לי)
אבל כמו שנאמר בפורום בעבר אין אפשרות לבצע Internet Tethering
בין האייפון לאייפד
יש תוכנה שנקראת MyWI שעושה את זה
תחפש פה בפורום אייפד תמצא
קצת חיפוש לא יזיק אנשים
http://www.iphones.co.il/forum/thread131429.html

natish
26/04/10, 15:21
כידוע באייפונים החדשים יש פונקציה שמאפשרת להשתמש בהם כמודם עבור כל מחשב ע"י שימוש בבלוטוס או בחיבור ישיר .כאשר ניסיתי לצמד את האייפון לאייפד בבלוטוס, האייפד לא זיהה את האייפון ולא היתה אפשרות חיבור . האם משהו נתקל בתופעה דומה?*

האייפד לא תומך באפשרויות Tethering עם האייפון, כך שלא ניתן להשתמש באייפון כמודם סלולרי עם האייפד. מה שכן אם האייפון פרוץ ניתן להתקין מהסידיה את תוכנת MyWi וליצור איתה רשת wifi שמתחברת לרשת דרך הרשת הסלולרית.


אין לי אייפד אבל אני מאמין שאפל פשוט חסמה את האופציה...
כדי שיקנו את הדגם 3g+wifi כשיצא...


יש מקלט בלוטוס באייפד בכלל?
(איני יודע, אין לי אייפד...)

http://www.iphones.co.il/forum/forum111.html

אם אין לכם אייפד אז למה אתם מגיבים? סתם רק בשביל להגיב? או כדי להעלות את מונה ההודעות? שאלו פה שאלה ואם אין לכם תשובה ברורה אז אין מה להגיב! תגובות של "וואלה אני לא יודע אבל נראה לי..." לא עוזרות!

mr-anderson
26/04/10, 15:24
בגלל זה אני מצטער על כך שאין להם יציאות usb וזה אחד מהסיבות הללו.
אם היה להם יציאת usb היה אפשר לחבר לזה מודם ישירות (מודם חיוג מתחבר באמצעות usb) או לחבר את האייפון ולהתסנכרן איתו.

רעיון גאוני שחבל שלא קיים - היה אפשר ליצור אייטיונז לאייפאד עם כלל האפשרויות שיש באייטיונז של מחשב רגיל (אבל שוב - צריך יציאת usb כדי שאפשר יהיה לחבר אייפון אליו...)

Smart&Simple
26/04/10, 15:47
אפל בכוונה חסמה כמעט את כל האפשרויות של חיבור אייפון לאייפד בכדי שלא תוכל להשתמש באינטרנט של האייפון... אחרת כפי שאמרו פה מה הטעם באייפד 3g?

אותי מעניין משהו אחר, האם ניתן לבקש מחברת הסלולר סים נוסף על אותו מספר שישמש רק לאינטרנט
נגזור אותו שיתאים למיקרו סים ונכניס אותו לאייפד 3g (שייצא)

ועוד משהו... האם גם פה משרד התקשורת יעשה לנו בעיות? בדגם של ה- 3g?

natish
26/04/10, 16:13
אפל בכוונה חסמה כמעט את כל האפשרויות של חיבור אייפון לאייפד בכדי שלא תוכל להשתמש באינטרנט של האייפון... אחרת כפי שאמרו פה מה הטעם באייפד 3g?

אותי מעניין משהו אחר, האם ניתן לבקש מחברת הסלולר סים נוסף על אותו מספר שישמש רק לאינטרנט
נגזור אותו שיתאים למיקרו סים ונכניס אותו לאייפד 3g (שייצא)

ועוד משהו... האם גם פה משרד התקשורת יעשה לנו בעיות? בדגם של ה- 3g?

יש אפשרות לרכוש סים רק עבור data, בדרך כלל עם איזה מודם סלולרי שניתן לחבר גם ללפטופ או למחשב דרך usb. אתה צריך לברר מידע על זה אצל המפעילה הסלולרית שלך אבל כן יש כזה דבר.

mr-anderson
27/04/10, 01:04
א. אפשר לרכוש מודם סלולרי כמו שנתיש אומר, וזה גם בא עם כרטיס סים בפנים (אגב - אפשר להוציא איתו גם שיחות במקרה ונתקעת...), באורנג' ופלאפון יש הגבלה של 5 ו-10 ג'יגה וכל מגה בייט מסכן מעבר לחבילה - 2 שקל. בסלקום זה עולה 129 לחודש אך ללא הגבלה.

ב. המון אנשים בפורום (ואני ביניהם) יעידו על עצמם שיש או היה להם תקופה עם 2 סימים שעבדו בו זמנית, עם אותו מספר. ואני חושב שהאינטרנט עבד בשתיהם. אז אני חושב שזה אפשרי להוציא סים כפול בשביל האייפד.

אבל עדיף שתבדקו מול ספקי הסלולרי בישראל...

natish
27/04/10, 02:26
א. אפשר לרכוש מודם סלולרי כמו שנתיש אומר, וזה גם בא עם כרטיס סים בפנים (אגב - אפשר להוציא איתו גם שיחות במקרה ונתקעת...), באורנג' ופלאפון יש הגבלה של 5 ו-10 ג'יגה וכל מגה בייט מסכן מעבר לחבילה - 2 שקל. בסלקום זה עולה 129 לחודש אך ללא הגבלה.

ב. המון אנשים בפורום (ואני ביניהם) יעידו על עצמם שיש או היה להם תקופה עם 2 סימים שעבדו בו זמנית, עם אותו מספר. ואני חושב שהאינטרנט עבד בשתיהם. אז אני חושב שזה אפשרי להוציא סים כפול בשביל האייפד.

אבל עדיף שתבדקו מול ספקי הסלולרי בישראל...

129 לא נותן לך גלישה בלי הגבלה אלא פשוט חבילה ממש גדולה שלא ברור מה הגודל שלה (סלקום לא ממש מפרטים) כדי לקבל את חבילת גלישה ממש בלי הגבלה בסלקום יש לשלם 149 ¤ ואז זה ממש בלי הגבלה.

סים משני:
1. משלמים 5 שקלים בחודש כדי להחזיק עוד סים על אותו קו.
2. הסים המשני לא יכול לקבל או לשלוח sms וגם לא חיבור data משום סוג שהוא אלא לבצע רק שיחות voice.
לפחות ככה זה עם הסים המשני שלי...

the.looxer
27/04/10, 06:48
129 סים משני:
1. משלמים 5 שקלים בחודש כדי להחזיק עוד סים על אותו קו.
2. הסים המשני לא יכול לקבל או לשלוח sms וגם לא חיבור data משום סוג שהוא אלא לבצע רק שיחות voice.
לפחות ככה זה עם הסים המשני שלי...

אצלי (באורנג') התשלום זהה, נושא ה-SMS שאי אפשר לקבל/לשלוח גם כן זהה. הדבר היחיד ששונה אצלי זה השימוש ב-Data. אני יכול לגלוש ב-SIM המשני, אולם לא ברשת ה-3G, אלא רק ב-2G.

NehemiaG
28/04/10, 19:07
"לגזור את הסים ככה שיתאים למיקרו סים"
אתם חושבים שזה בלתי אפשרי טכנולוגית לבדוק האם מה שיש במגירה זה מיקרו סים או סים רגיל?

חבר שלי קנה את האנדרואיד של גוגל, וכשהוא ניסה להכניס פנימה סים דור 3 של סלקום, המכשיר פשוט לא זיהה אותו.. בישראל מסתבר שהוא צריך להשתמש בסים ישן יותר.