מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שידרוג ופריצה לגירסה 3.1.3



Yuvalg85
09/04/10, 13:31
שלום לכולם, אני ניסיתי לקרוא אצלכם בפורום ולהבין אבל לא מצאתי את התשובה שם...
בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת:
יש לי אייפוד טאצ' 1g
עשיתי שידרוג מגירסה 3.0 לגירסה 3.1.3 דרך הitunes
חיפשתי בפורום מדריך לפריצה ומצאתי מדריך כזה, כאשר אני מגיע לשלב העברת ה ipod לdfu, אני מצליח להעביר אותו למצב הזה אבל התוכנה והאיפוד פשוט נתקעים לי באותו המצב ולא קורה כלום.

אחרי זה גם ראיתי מקומות בפורום שרשום שלא ניתן לפרוץ את הגירסה הזאת...

אפשרי לפרוץ אותה או שלא?
ואם כן, איך? כי לפי המדריך זה לא עובד לי....
המון תודה מראש לעוזרים.

Omri David
09/04/10, 13:44
זה לא מסובך
http://www.iphones.co.il/forum/thread118338.html

Yuvalg85
09/04/10, 14:11
כפי שאמרתי, ניסיתי לפרוץ לפי המדריך הזה מספר פעמים ולא הצלחתי...הוא פשוט נתקע, גם התוכנה וגם הipod במצב dfu
הייתי צריך לעשות לו ריסטור כדי שיחזור לעבוד.

nayman
09/04/10, 14:13
את אייפון 2g (זה השם הנכון) ניתן לפרוץ ולשדרג ללא כל בעיה וחשש

Yuvalg85
09/04/10, 15:02
התוכנה תקועה עם השורה
waiting for reboot
והאייפוד במצב DFU

חיכיתי כחצי שעה וזה עדיין נשאר באותו המצב...

יש למישהו מושג איך כן מצליחים בכל מקרה לפרוץ?

אגב בהתחלה של הפריצה איפה שמסמנים v על ה "install cydia " היה לי עוד אפשרות:
"unlock", כשבחרתי אותה היה לי מקום לטעון 2 קבצים מוזרים...
אבל בסוף לא סימנתי את האופציה הזאת והמשכתי רגיל.

יכול להיות שזה קשור לזה?

אושר1
09/04/10, 16:08
לא נראה לי שזה קשור כי זה קשור נראה לי לפריצת מודם לאייפון (סים פרי) למכשירים עם סים נעול תנסה שלב אחרי שלב בסוף זה יעבוד בע?ה

oriX
09/04/10, 16:10
לא נראה לי שזה קשור כי זה קשור נראה לי לפריצת מודם לאייפון (סים פרי) למכשירים עם סים נעול תנסה שלב אחרי שלב בסוף זה יעבוד בע?ה

הוא מדבר על אייפוד אם לא שמת לב

Yuvalg85
09/04/10, 16:51
הבנתי, בכל מקרה לא בחרתי את האופציה הזאת.
וניסיתי שלב אחר שלב בערך 10 פעמים ועדיין קורה אותו הדבר!...

מישהו מכיר? יודע איך אפשר בכל זאת לפרוץ את זה? או אולי אני מבצע משהו לא נכון?... כי הלכתי לפי כל השלבים שרשומים לא נראה לי שפיספסתי משהו...

eden
09/04/10, 19:21
הקפצה לא חוקית... לקרוא את החוקים

בפעם הבאה ינעל

swery
10/04/10, 11:42
אתה יכול לשנמך לגירסא 3.1.2 ולפרוץ עם בלק ריין

Yuvalg85
11/04/10, 22:39
לא מצאתי שום מדריך שמסביר איך לשנות את הגירסה ל3.1.2 מ3.1.3....

יש כאלה?